Spring naar bijdragen

verhoeven

Leden
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het userscript van Genhenk is voor mij te moeilijk. Ik ben erg blij met de inbreng van StefanD met de GSAK macro. Die werkt prima en ik kan nu de labcaches als 'gewone' multi's gaan doen. Hartelijk dank hiervoor.
 2. verhoeven

  Adventure Lab

  Grappig, ik zou graag de mogelijkheid hebben om niet een puntje erbij te krijgen als ik zo'n waypoint bezoek. Nu moet ik ze handmatig verwijderen. Ieder z'n/h'r ding zullen we maar zeggen. Maar over de vraag: Op https://labs.geocaching.com/logs# werkt bij mij de knop Show Deleted Logs gewoon en je kunt de logs undeleten
 3. verhoeven

  Versleutelen

  Met GCC - GeoCache Calculator heb je wel een boel mogelijkheden. Geen idee of die er voor iOS is.
 4. @Bart: Ik heb geen idee hoe je zoiets op zou kunnen lossen. GPX is natuurlijk een veel gebruikt bestandstype. De paar keer dat ik een LOC file wil openen converteer ik het eerst met GPSBabel naar een GDB bestand.
 5. Ook ik ben een fan van Mapsource. Ik heb nog nooit problemen gehad met het openen van .gpx bestanden of het als .gpx opslaan. .loc files kan ik niet openen, dat is soms wel jammer.
 6. Mapsource is te oud voor Windows 10. Er is een omweg om het wel goed werkend te krijgen. Je download bij Garmin de Basecamp software en installeert die. Vervolgens bij garmin MapSource software version 6.16.3 downloaden en installeren (deze 'patch' werkt alleen als je Basecamp geinstalleerd hebt). Je hebt nu een volledig werkende Mapsource. Basecamp kun je desgewenst deinstalleren.
 7. Ik kan me voorstellen dat VrijenBlij de vraag hier stelde want op gc.com staat de dutch geocaching goodiesshop (geocaching.nl) vermeld bij de international retailers.
 8. verhoeven

  Spoilerfoto

  Zo te zien zijn het screenshots van c:geo. Wat daar spoiler afbeeldingen genoemd wordt, daar zie je alle afbeeldingen die de maker aan de beschrijving heeft toegevoegd. Op gc.com links-onder op de cachepagina.
 9. verhoeven

  Hoe coordinaten?

  Het is misschien ook maar net hoe je er tegenaan kijkt: Het is een gegroeide situatie. Als de CO's er altijd bovenop hadden gezeten dan was het wellicht niet zover gekomen dat er zoveel cachers zijn die deze gang van zaken als normaal beschouwen. En wat als de CO's er meer op reageren? Zou deze ontwikkeling dan niet kunnen verminderen? Dat van die middelvinger en andere zaken is natuurlijk totaal onwenselijk gedrag.
 10. verhoeven

  Hoe coordinaten?

  Dat komt tegenwoordig erg veel voor ja. Ergerlijk. Maar wat ik nog ergelijker vind is dat de CO's het wel prima vinden. Ze doen er in ieder geval niets aan.
 11. verhoeven

  Premium

  Of je koopt 1 jaar lidmaatschap in België voor € 29,95: https://www.cachingshop.be/product/geocaching-premium-lidmaatschap-12-maanden/
 12. verhoeven

  Wolven Terug In Nederland?

  De wolf heeft altijd al in het verdomhoekje gezeten. In die zin is er niets nieuws onder de zon, kijk bijvoorbeeld naar de sprookjes. In Mecklenburg-Vorpommern is een mooie multi-cache met dit onderwerp: GC2VZ19 Op deze wiki pagina wat meer info
 13. Ik heb het e-boek in mijn verzameling en zet het op mijn lees-lijst voor de komende vakantie. Dank voor de tip. Wie weet ga ik de cache ook nog eens doen.
 14. Ik heb met Windows 10 + Google Chrome en met mijn Chromebook geen problemen.
 15. De Search Map: search-driven experience is qua data ongeveer 3 x zo groot als de Browse Map: browse experience en daarmee wat mij betreft zo goed als onbruikbaar bij een lagere internet-snelheid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...