Jump to content

verhoeven

Leden
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

verhoeven last won the day on October 19 2019

verhoeven had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About verhoeven

 • Rank
  Forum Newby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kan me voorstellen dat VrijenBlij de vraag hier stelde want op gc.com staat de dutch geocaching goodiesshop (geocaching.nl) vermeld bij de international retailers.
 2. Zo te zien zijn het screenshots van c:geo. Wat daar spoiler afbeeldingen genoemd wordt, daar zie je alle afbeeldingen die de maker aan de beschrijving heeft toegevoegd. Op gc.com links-onder op de cachepagina.
 3. Het is misschien ook maar net hoe je er tegenaan kijkt: Het is een gegroeide situatie. Als de CO's er altijd bovenop hadden gezeten dan was het wellicht niet zover gekomen dat er zoveel cachers zijn die deze gang van zaken als normaal beschouwen. En wat als de CO's er meer op reageren? Zou deze ontwikkeling dan niet kunnen verminderen? Dat van die middelvinger en andere zaken is natuurlijk totaal onwenselijk gedrag.
 4. Dat komt tegenwoordig erg veel voor ja. Ergerlijk. Maar wat ik nog ergelijker vind is dat de CO's het wel prima vinden. Ze doen er in ieder geval niets aan.
 5. verhoeven

  Premium

  Of je koopt 1 jaar lidmaatschap in België voor € 29,95: https://www.cachingshop.be/product/geocaching-premium-lidmaatschap-12-maanden/
 6. De wolf heeft altijd al in het verdomhoekje gezeten. In die zin is er niets nieuws onder de zon, kijk bijvoorbeeld naar de sprookjes. In Mecklenburg-Vorpommern is een mooie multi-cache met dit onderwerp: GC2VZ19 Op deze wiki pagina wat meer info
 7. Ik heb het e-boek in mijn verzameling en zet het op mijn lees-lijst voor de komende vakantie. Dank voor de tip. Wie weet ga ik de cache ook nog eens doen.
 8. Ik heb met Windows 10 + Google Chrome en met mijn Chromebook geen problemen.
 9. De Search Map: search-driven experience is qua data ongeveer 3 x zo groot als de Browse Map: browse experience en daarmee wat mij betreft zo goed als onbruikbaar bij een lagere internet-snelheid.
 10. @ tonk: Ik durf het bijna niet te vragen ;-) maar heeft je Vista de laatste update wel gehad? Die kun je hier vinden.
×
×
 • Create New...