Jump to content

Peetee

Donateurs
 • Content Count

  6,082
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by Peetee

 1. Ja, ik ik vind het ook mooi om te zien hoe steeds meer publieke organisaties (zoals natuurbeschermers en VVV's) in het geocachen een mooie vorm zien om hun publiek met de natuur of cultuur kennis te laten maken. Vooral de natuurorganisaties hebben daar in het verleden wel eens anders tegenaan gekeken.
 2. IVN Oldenzaal-Losser: Geocaching 17 jan 2020 - Op zoek naar de topcarnivoor in Boerskotten
 3. Passie voor boeken: Duivels spel (Inge Verbruggen).
 4. Nee, dit kan inderdaad zeker niet. Bovendien: ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar als het een keer zo uitkomt dan volg ik als geocacher ook best wel eens een (deel van een) mountainbike pad. En dan kan kun je er ook zo maar eens in stappen, met mogelijk een verzwikte enkel of zoiets als gevolg.
 5. Linkje: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/260375/levensgevaarlijk-gaten-gegraven-op-mountainbikeroute-schoorlse-duinen
 6. Dit lijkt mij inderdaad een fout bij .com. Ik zou het in dit geval melden bij de helpdesk van .com.
 7. Ter info: We hebben van de provider bericht ontvangen dat de site geocaching.nl morgenvroeg tussen 7:00 uur en 9:00 uur zo nu en dan minder, of enkele minuten niet bereikbaar zou kunnen zijn vanwege server-onderhoud.
 8. Ja inderdaad. Ik wist dat het niet spectaculair zou worden, maar dat het zo vaag zou zijn... 🙄
 9. Je kunt inderdaad rechtsonder iets van een schaduw zien. Maar heel spectaculair is het niet.
 10. Het zicht is deze keer (voorlopig toch...) goed voor de gedeeltelijke maansverduistering van 20:10 uur:
 11. Peetee

  Terugkijken op 2019

  De cijfers van Geocaching.com over het geocachingjaar 2019: https://www.geocaching.com/blog/2020/01/geocaching-in-2019-terugkijken-op-een-jaar/ Nederland staat wereldwijd op plaats 4 met de meeste found-logs!
 12. Wij hebben de wolf ... In Beieren beginnen ze 'm inmiddels te knijpen voor de Bruine beer: https://www.tagesspiegel.de/politik/sichtung-in-deutschland-warum-der-baer-den-bayern-angst-macht/25310930.html
 13. Mensen gewond door spijkermatten in natuurgebied Reuselse Moeren: https://www.telegraaf.nl/nieuws/395644965/mensen-gewond-door-spijkermatten-in-natuurgebied-reuselse-moeren
 14. Raar allemaal. Misschien een browser issue? Ik gebruik Chrome. Welke gebruiken jullie?
 15. Ik heb ook even geprobeerd, maar ik kan een logje van afgelopen maandag gewoon aanpassen. Het ligt dus blijkbaar niet aan de site.
 16. Doen we Helmine! Ook nog de beste wensen voor het nieuwe jaar.
 17. Ja, zo is dat. Een terechte winnaar.
 18. Zometeen de darts finale: van Gerwen vs Wright. Ik zit klaar. Jullie ook?
 19. Ja dat klopt. Vroeger hadden we vaak een grote stapel kerstbomen waar dan op oudjaarsdag om 12 uur 's nachts de fik in ging. Dat was nog voordat het vuurwerk populair werd.
 20. Hij staat er weer Regenboog! Al moet ik zeggen dat die er hier in het noorden bij veel mensen al op 1 januari uit gaat.
 21. Nee hoor. Niet weg, maar in het archief... 😏
×
×
 • Create New...