Spring naar bijdragen

Peetee

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  6391
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  58

Alles door Peetee geplaatst

 1. De Feanster: De schatzoekers van 't Fean
 2. Kan zijn. Ik denk dat de site voor mij toch al gauw anderhalf uur onbereikbaar was.
 3. Vanmiddag is de site een poosje uit de lucht geweest. Wellicht dat een deel van de bezoekers de site en het forum niet heeft kunnen bereiken. Oorzaak: de provider lag een poosje onder vuur ...
 4. Ja, zo weet je maar nooit wat je onderweg tegen kunt komen hè?
 5. Omroep Brabant: Jan B. had 'absurd veel wapens' maar noemt het zelf 'hobby', OM wil zes jaar cel
 6. HLN.be: Sportdienst werkt twee routes uit voor geocaching
 7. Ja, dat viel mij ook op. Kennelijk vanuit een duidelijke rolverdeling.
 8. Ik denk inderdaad dat dit een onterechte aanname is Sivota. Ik lees er tenminste niet in dat het om een speciale soort caches gaat ... Meer om een leefwijze/overtuiging waarbinnen het geocachen een plekje krijgt in de opvoeding.
 9. Ja, heel sneue bak Spoekie, vooral voor de CO. Nooit begrepen waarom mensen daar aardigheid aan beleven.
 10. Mooi dat het gelukt is Ewout! Graag gedaan.
 11. Zo is het wel inderdaad. Iemand die het geocachen eens uit wil proberen zou ik niet meer direct aanraden een gps te kopen. Maar dat zou ik wel doen bij mensen die hem naast het cachen ook voor langere hiketochten willen gebruiken. Dan helpt vooral de robuustheid, langere batterijduur en de mogelijkheid om extra batterijen mee te nemen.
 12. Dat zou niet moeten hoeven Ewout. Dat kan volgens mij gewoon via de upload-knop (rode pijltje) Dat laat onverlet dat het ook via Broncode kan. De html-tag is zoiets als <img src="https://www.site.nl/plaatje.jpg"> waarbij je natuurlijk het groene deel vervangt door de url van jouw plaatje. Zie voor meer info: https://www.w3schools.com/tags/tag_img.asp
 13. GPSMap 66sr (klik op de afbeelding voor meer info):
 14. 2 nieuwe modellen in de 65 serie (klik op de plaatjes voor meer info): 1. GPSMap 65: 2. GPSMap 65s:
 15. Staatsbosbeheer: Houd rekening met drukte in de natuur deze herfstvakantie
 16. MijnKerk.nl: Week van de opvoeding: Geocaching
 17. Nee, dat snap ik. Hoewel die knop toch wel nut kan hebben voor iemand die het wel prettig vindt om zijn/haar profiel op te leuken met behulp van html-code, zou het mij niet verbazen als die knop op de langere termijn een keer verdwenen is.
 18. Ik denk dat je dat gewoon kunt invullen op de pagina https://www.geocaching.com/account/settings/profile in het vak "Over". Je kunt dat eventueel doen m.b.v. broncode (html) via de knop "Broncode"
 19. De regels zijn gewoon geweldig onduidelijk. Je mag met 600 mensen in een kerk zitten, maar 10 man bij het voetballen kan niet. Bedenk zelf maar eens hoeveel inconsequentheden je alleen in dit stuk kunt ontdekken (van dezelfde RIVM-pagina): Het lijkt er bv. op dat het er niet toe doet met hoeveel je mensen je ergens bent, maar dat het wel belangrijk is met hoeveel mensen je er naartoe gaat. (kan ik me op zich wel nog iets bij voorstellen, maar verwarrend vind ik het wel)
 20. Laten we uit de reactie van de reviewers de volgende zaken halen: 1. "Er zijn nog diverse mogelijkheden voor het houden van events binnen grenzen van momenteel van toepassing zijnde regelgeving." 2. "De reviewers vertrouwen er op dat de host dus verantwoording neemt." Daartoe heeft de host zich verplicht bij het aanbieden van het event. 3. "Het Nederlandse reviewer team volgt de ontwikkelingen rondom de maatregelen en regelgeving nauwgezet en hebben hier zeer frequent overleg over." Dat lijkt mij dus heel duidelijk: 1. Er is binnen de huidige regels ruimte voor het organiseren van events (iedereen weet dat dit over 3 weken anders kan zijn ...) 2. De event-organiseerders hebben een verantwoordelijkheid bij het zorg dragen voor het naleven van de regels. 3. De reviewers volgen de ontwikkelingen (v.w.b. regelgeving) op de voet en gaan indien nodig ingrijpen (bv. als events verboden worden). Maar laten we vooral niet vergeten dat we ook als event bezoekers een grote verantwoordelijkheid dragen. Wij (bezoekers) kiezen er zélf voor om een event wel of niet te bezoeken. En áls we dan een event bezoeken dan bepalen wij zélf ter plekke óf we er blijven, hoe láng we er blijven en hoeveel afstand we tot anderen bewaren. Volgens mij is in geen enkel geval de verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag bij events op anderen af te schuiven. Niet op de reviewers en niet op de event hosts!
 21. Ik kan me inderdaad voorstellen dat met de door de overheid aangekondigde maatregelene ook de regels t.a.v. events verscherpt zijin. Op deze reviewerspagina wordt door hen in ieder geval doorverwezen naar deze pagina van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/09/28/aangescherpte-maatregelen-om-de-verspreiding-van-het-virus-terug-te-dringen
 22. Zo, dat is knap! Ik hoorde Rob van Gameren hierover in het F1 café, maar toen lag hij nog op de 5e plek volgens mij.
 23. Dat gaat vast lukken! Draadje wordt gesloten.
 24. Jazeker, een mooie P2 voor Max! Gelukkig hebben ze problemen opgelost. Ja Anna van der Breggen was alweer beresterk gistermiddag. 😎 Annemiek ook trouwens ...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...