Spring naar bijdragen

Bitte ein Bit

Leden
 • Aantal bijdragen

  325
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Bitte ein Bit

 • Verjaardag 24-11-1953

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSmap 60cs en Garmin Etrex-legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  4 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Oosterhout Nbr
 1. Bitte ein Bit

  Verdwenen cache?

  Sterker nog, vanmiddag om 12.30 uur een print gemaakt van de cache, wat dus ook gelukt is. Gelopen en nu blijkt dus dat de cache is teruggetrokken. Ik vind dit wel een slordigheidje, alhoewel het was een mooie wandeling.
 2. Ook West Brabant staat nu op de EK-kaart Hier
 3. Vreemd, want voer je de ** in in Excel dan klopt in ieder geval het antwoord niet, bv 3**4 geeft 30000. Aangezien veel mensen excel gebruiken lijkt mij deze notatie niet zinvol. Vreemd dat je ervanuit gaat dat de interpretaties van Excel doorslaggevend zijn. Excel interpreteert 3**4 dus als 3E4, oftewel 3*10^4 (oftewel weer een leuk extra gebruik van de letter E ... ) Nee ik beschouw Excel niet als doorslaggevend, maar ik gebruik het wel omdat sommige cacheleggers het zo nodig vinden om de meest onmogelijke formules te moeten toepassen.
 4. Vreemd, want voer je de ** in in Excel dan klopt in ieder geval het antwoord niet, bv 3**4 geeft 30000. Aangezien veel mensen excel gebruiken lijkt mij deze notatie niet zinvol.
 5. Ik wacht op 8BG er zou nl een banner komen voor de cache. Plek, goedkeuring, invulling is allemaal klaar dus het is wachten op de banner en het spulletje in elkaar zetten en klaar is Oosterhout (Nbr)
 6. Ik trek geen verkeerde conclusie, maar wilde het alleen even kwijt. Verder veel succes met je boek.
 7. Nog niet zo lang geleden werd hoog van de toren geblazen omdat een geocacher commercieel bezig was. In het forum werd dat, wat maar naar commercie neigde, neergesabeld. Als ik bij Kapitein Haak op het linkje "Beginnershandleiding De kunst van het vinden" klik, kom ik toch op een site die verdacht veel op commercie lijkt. En daarnaast de wens/hoop dat .nl reclame gaat maken. Wordt hier soms met 2 maten gemeten? Van mij mag het allemaal, maar dan "gelijke monniken gelijke kappen". De wens? waar lees je dat ik die wens zou hebben dan? Ik geef een mogelijke reden waarom die links er staan. (nog) Oh en over commercie, ik had ook de naam van mijn bedrijf kunnen noemen als één der verkooppunten maar ik noemde de goodiesshop. Overigens laat ik het boek persoonlijk uitbrengen en de prijs op de site waarop jij nu kijkt is weg zodra het boek uit is. En inderdaad je moet nu betalen voor wat een ander voor je gemaakt heeft, vreemd he. Als er iemand voorstander is van gelijke kappen dan ben ik dat. Ik heb in dit draadje alleen maar gereageerd op vragen kortom ik heb dit geenzins gebruikt/misbruikt om reclame te maken dus graag geen stemmingsmakerij heer bitte. Groeten Haak. Dat je voor iets moet betalen, wat een ander heeft gemaakt vind ik logisch. Ik heb het in die zin ook niet daarover. Ik heb het over het feit, dat enige tijd geleden men viel over iets wat maar enigszins op commercie leek en ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat dit er ook op lijkt. Dat e.e.a. wordt verwijderd zodra het boek uit is perfect, maar het staat er nu wel.
 8. Nog niet zo lang geleden werd hoog van de toren geblazen omdat een geocacher commercieel bezig was. In het forum werd dat, wat maar naar commercie neigde, neergesabeld. Als ik bij Kapitein Haak op het linkje "Beginnershandleiding De kunst van het vinden" klik, kom ik toch op een site die verdacht veel op commercie lijkt. En daarnaast de wens/hoop dat .nl reclame gaat maken. Wordt hier soms met 2 maten gemeten? Van mij mag het allemaal, maar dan "gelijke monniken gelijke kappen".
 9. In principe klopt dit. Ik heb b.v. jouw cache in Amsterdam helemaal gelopen (fictie), maar kan de doos niet vinden. Het eerste wat ik doe is de noodlijst raadplegen of de legger daar in staat. In jouw geval helaas geen vermelding. Dus moet ik wel een hulplijntje inschakelen. Aangezien ik zo'n 80 km gereden heb, wacht ik echt niet tot ik thuis ben om het via de mail te doen. A. Als je zo prat gaat op je stelling, zal je je op de noodlijst moeten plaatsen. B. Ik heb plezier gehad aan de wandeling, dus gun mij ook het plezier van het loggen. C. Lukt dit allemaal niet dan komt er een not-found. Wat betreft traditionals, ook hier hetzelfde principe.
 10. Punten in de Etrex stoppen. ga naar kaart en dan menu en dan optie meet afstand. Ga met pijltje naar het eerste punt tot het oplicht en dan enter, dan pijltje verplaatsen naar tweede punt tot het oplicht (geen enter want dan kan je opnieuw beginnen) Rechtsboven staat afstand + hoek noord waar. Dan find, kies waypoint en neem eerste punt, dan menu en optie projecteer, neem gevonden afstand en de hoek + die 80 graden van jou en je hebt het tweede punt.
 11. Goed bedoeld deze opmerking natuurlijk, maar ik ben echt niet simpel, dus waar ligt het nu aan dat het bij mij niet werkt.
 12. Dat denk ikwel. Op de betreffende pagina het afspeelicoontje aanklikken (driehoekje met punt opzij), boxen van pc aanzetten en luisteren maar. Je schijnt ook te kunnen downloaden. Hiervoor klik je op het driehoekje naar beneden. Volgens mij is dit alles wat je met een podcast kan doen. Er zit geen diepere betekenis aan, heeft geen moraal en bevat volgens mij geen geheime boodschappen. Hoewel je dat met IJsbrecht natuurlijk nooit zeker weet. Weinig beweging in te krijgen, alleen het veld statusfield knippert hoogst irritant. Of ik nu op plusjes, hoekjes pijltjes of wat dan ook klik, noppes.
 13. Commercieel? ach valt wel mee, spam vind ik veel vervelender en pas echt commercieel. Maar hoe het nu is opgelost lijkt me correct. Wat me echter meer zorgen baart is de wijze waarop door collega cachers wordt gereageerd, gewoon te triest voor woorden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...