Spring naar bijdragen

Team WilP

Leden
 • Aantal bijdragen

  1043
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Waardering in de gemeenschap

76 Uitstekend

Over Team WilP

 • Verjaardag 16-04-1954

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Montana 610
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  juli 2005
 • Lengtegraad
  ,
 • Breedtegraad
  ,
 • Skype
  nvt
 • Twitter
  nvt

Contact Methods

 • MSN
  teamwilp@gmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Lennishill
 • Interesse
  My grand childeren, playing darts and geocaching

Recente profielbezoeken

4021 profielweergaven
 1. Zat mijn opmerkingen van 07-02-2011 nog een na te lezen, waarvoor ik een waarschuwingspunt kreeg.

  Nu 8 jaar later alleen maar door de ontwikkeling van geocaching gesterkt in wat ik toen al schreef en me weer verbazend over het waarschuwingspunt.

  Voor de duidelijkheid ik zeg nu alleen maar dat bij het gedrag van een aantal "geocachers" om een FTF te scoren niets veranderd is.

 2. Team WilP

  Photobucket

  Nieuwe bannercode Duits Lijntje serie. Met dank aan Team Poef voor het overzetten.<a href="http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=18a1daa1-8986-41be-ba5c-2dd60a937a1a">< img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/131ec445-bef4-48e1-890a-375b87901074.jpg" border="0" width="220" height="60"/>
 3. Na lang wikken en wegen en het in totaal ruim 20 jaar een viervoeter als metgezel gehad te hebben besloten dat hij (de laatste was Waldo) niet te vervangen was. Door andere prive omstandigheden besloten we daarna (voorlopig) geen hond meer te nemen. Je moet er altijd voor klaar kunnen staan anders met je er niet (opnieuw) aan beginnen. We missen hem nog vaak en gedenken onze trouwe viervoeter via een TB en een cache op een van zijn favoriete plekjes. GCXZ5H Npfw Remember Waldo http://www.geocaching.com/geocache/GCXZ5H_npfw-remember-waldo?guid=885aa859-6cf8-4c1c-8fb1-8ed177514778
 4. Team WilP

  Fiets Rondjes

  GC5V8j8 Npf J+W Benkskes Fietsroute van 15km met 7 waypoints grotendeels door natuurgebied de Kampina
 5. Voor dit doeleinde zijn de TB/Coin Hotels oorspronkelijk bedoeld. Locaties waar reizigers snel een Trackable kunnen ophalen/achterlaten zodat ze aan hun doelen kunnen voldoen. Locaties dus zeer nabij, luchthavens, stations, havens e.d. Dat is heel wat anders dan een TB hotel in een voortuin ver weg van reishavens of een TB hotel met een wandeling door vies terrein waardoor de reiziger met vuile kleren of schoenene op pad moet. Deze TB/coin Hotels hebben een heel ander doel wat vaak niets met het doel van de coin of TB te maken heeft maar veelal met het doel van de CO. Daarbij worden dan nog rare eisen gesteld zoals omruilen e.d. Klinkt wat negatief maar ben al voor ruim €100,00 euro aan trables kwijt geraakt. Zeg niet dat er een directe relatie is met bovenstaande.
 6. Toevallig 3 weken geleden exact dezelfde set gekocht bij Waypoint, heb daarvoor in totaal €498,00 betaald.
 7. Een TB hotel dient ervoor om trackables een makkelijk bereikbaar maar ook redelijk verborgen plekje te geven. Met als doel dat cachers ze snel mee kunnen nemen om aan het doel van de trackable te kunnen voldoen. Bij voorkeur in de buurt van (bus)stations, havens en vliegvelden. Alle andere zogenaamde TB hotels zijn over het algemeen gevangenissen en logeer plekken met allerlei restricties van een CO die geen enkele zeggenschap over tracables heeft. p.s. Ook hotels staan soms leeg en soms vertrekt er een heel gezelschap.
 8. Gevonden. of alleen maar TFTC
 9. Super vervelend, maar misschien was de locatie dan toch niet zo goed als je dacht. Leg iets wat een beetje opvalt op een beoogde plek en kijk na 2 weken of het er nog ligt. Ook geen garantie maar als je dan ook nog ergens uit het zicht staat heb je al iet wat meer kans dat het goed gaat. Blijft staan zoals gezegd dat het vervelend is dat anderen niet van andermans spullen af kunnen blijven.
 10. Het is toch zeker eerst nog wel in de Raad geweest?!?!? edit = typvautje
 11. Omgeving Boxtel, Staatsbosbeheer, gratis (schriftelijk aanvragen, plaatsen in overleg) Brabants Landschap, gratis (schriftelijk aanvragen, plaatsen in overleg met de lokale beheerde (die nog meedenkt ook)) Gemeente Boxtel, gratis (wel meldplicht (mailtje graag met foto's), soms overleg en bezoekje aan beoogde locatie, (dan nog steeds gratis)) Natuur Monumenten, (Kampina) geeft geen toestemming aan de kant van Boxtel, wel aan de kant van Oisterwijk/Moergestel (voor zover mij bekend ook daar gratis). @TT; Publicatie in Gemeentekrantje € 17,50, belachelijke geldklopperij. Persoonlijk vind ik dat nog ongewenst ook voor een stiekeme hobby.
 12. Het mag wat kosten, het kost ook wat. Zoals, maken, plaatsen, controleren, onderhouden, (aan)vullen, e.d. Je koopt een mooie kist voor een prikkie je vult hem met goodies van bijvoorbeeld de Acti** en je moet wat op en neer rijden. Voor een behoorlijke cache ben je de tijd niet meegerekend dan al gauw € 20,00 kwijt. Waar gebeurd: de kist word na een half jaar geript, je plaatst een nieuwe, dus weeer € 20,00. Ook deze word geript, vreemd want het is een dreuzelvrije plaats, maar toch. Je besluit een tupperware bakkie te kleggen met wat kleine spulletjes erin. Al met al ben je ongeveer € 50,00 kwijt. Wat wel opvalt het bakje vanaf plaatsing gewoon blijft liggen. Als "bedankje" lees je in de logs of een PM dat zo een cache meer verdiend dan een klein bakje en dat de goodies tegenvielen. Het mag wat kosten, het lezen van zo een log is voor mij onbetaalbaar! Maar laten we hopen dat het betalen van leges nooit zal plaats vinden. Maar ik hoor dat die hier en daar toch al wel gevraagd worden. Al met al, het mag wat kosten en dat doet het dan ook.
 13. Team WilP

  Wie Klimt, En Hoe?

  Geocachen is wel een spelletje een serieus spel en kan heel leuk zijn.
 14. Team WilP

  Wie Klimt, En Hoe?

  Zomaar een gedachtengang terwijl ik dit draadje lees. Gaat het bij geocachen over een spelletje om kistjes of doosjes te zoeken of gaat het over de klimsport. Krijg hierbij zo een zelfde gevoel als ik heb als er weer zo een belachelijke gedachtenkronkel puzzel gepubliceerd word die op denksport thuis hoort en niet bij geocachen. Als er iemand verongelukt is dat altijd erg en dat kan inderdaad overal gebeuren ook in het verkeer. Maar als het gebeurt bij een activiteit die jij faciliteert/organiseert zul je je altijd zwaar kl*ten en ook een beetje schuldig voelen ook al treft je op het moment supreme geen enkele blaam. Maar och, het zal allemaal wel (weer) aan mij liggen.
 15. Mijn kop is niet zo leeg dat ik dat zelf al niet bedacht had maar waar ik erg nieuwsgierig naar was was met name jou reactie maar ook die van anderen op dit forum. Met name dat je zegt dat je dus beide kunt zijn stelt me gerust omdat ik een beetje de indruk kreeg dat je wel mensen in een hokje aan het plaatsen was. Om die twijfel hier weg te nemen mijn "gewetensvraagje" je antwoord maakt het voor mij duidelijke en mijn kop weer wat leger. Tussen cachen en Geocachen zijn voor mij nogal wat verschillen een van de belangrijkste is dat ik bij het ene mijn kop hoef te gebruiken maar leeg kan maken en bij de andere mijn verstand wel moet gebruiken. p.s Cachen is niet alleen kokersrapen, ik ken een behoorlijk aantal trails, o.a die ik vorige week in Drimmelen deed, die heel veel meer zijn dan het zogenaamde kokerrapen, als een paar van die caches wat groter zouden zijn was het een route geocaches. .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...