Spring naar bijdragen

beliwan

Leden
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Twentse Bug, wie zegt er dat je interesse moet hebben in iets wat onbereikbaar voor je is? Ben je tegen alles wat onbereikbaar voor je is? Ik heb in ieder geval geen mening over challenges, die voorlopig onbereikbaar zijn, maar in een andere vorm wel haalbaar kunnen zijn. Challenges waar je stukje voor moet reizen of waar je voor moet plannen, vind ik persoonlijk zo nu en dan de moeite waard. Streaks in wat voor vorm dan ook, vind ik dan weer niks aan.
 2. Ben ook wel benieuwd naar de achterliggende reden van het stempadvies! Delorme niet, TOP25 wel! Misschien omdat Delorme geen atlas heeft uitgegeven van Nederland en we dus voor zo'n challenge de zee over moeten?
 3. beliwan

  Die Puzzels :(

  Als je bij een puzzelcache (bij sommige andere types kan het ook) op het originele coördinaat of het pennetje klikt, dan kun je het bij elkaar gepuzzelde coördinaat daar in zetten. Afhankelijk van de manier waarop je de caches in je gps of telefoon laadt, heb je dan direct de beschikking over dit corrected coordinate.
 4. Diensten als Dropbox zullen niet snel offline zijn en zeker niet vaker als geocaching.com zelf. Hoewel het inderdaad wel handig is om ook andere formaten als attachment te kunnen uploaden is het gebruik van een andere server niet trager, maar over het algemeen juist sneller.
 5. @Twin Peaks, wat bedoel je precies?
 6. Na het lezen van het complete draadje, ontgaat het mij wat het leuke is aan het ruilen van dingetjes. Ik vind heel veel aspecten van het geocachen leuk, maar het ruilen van spulletjes hoort daar niet bij. Kan iemand mij uitleggen wat daar leuk aan is en hoe dit beleefd wordt?
 7. wat is er zo vreemd aan dit event dan?
 8. beliwan

  Tip Voor De Reviewers

  met welk symbool geef je ongewenst aan en wie houdt zich daar vervolgens aan?
 9. beliwan

  Gearchiveerd ?

  En waarom begint tie niet gewoon opnieuw? De leuke caches nog een keer bezoeken en de rest laten voor wat het is?
 10. Ik, een kijker, beleef veel plezier aan de literaire vrijheden van een groot aantal vaste kopers. Erg knap hoe iemand elke keer weer zo hele lap tekst weet te tikken, hoeveel tijd zou daar nou in zitten? Ik ben verbaal wat sterker dan op papier, omdat de gedachten sneller gaan dan de vingers, daardoor kost het juist meer tijd om wat leuks, pakkends, grappigs of goeds aan een topic toe te voegen. Hou zelf wel van een grapje en wat plagen, dus ook op dat vlak kom ik hier wel aan mijn trekken. Ik kan mij ook verkneukelen om de geldingsdrang van sommigen, erg vermakelijk. Daarnaast is het ook nog wel interessant om de reactie van de volgende koper te voorspellen, soms zit ik er niet ver naast, maar even zo vaak word ik toch weer verrast door een andere invalshoek of mening. Kopers, ga zo door!
 11. Waarom levert 'te vaak op paling vissen' tot aversie om 's nachts nog iets te ondernemen?
 12. Thuisblijven is niet echt een goed advies. Beter is om over de schroom heen te stappen en gewoon iedereen aan te spreken die enigszins in de buurt is toch? vriendelijkheid kost niet veel. Binnenkort maar eens naar de Alblasserwaard, maar je hoeft daar niet voor mij uit de weg te gaan hoor. Wie weet komt het er ooit van. Ben het afgelopen jaar met verschillende teams op pad geweest en dat was zonder uitzondering een geslaagde dag/avond/nacht. Beschikbare tijd is hierbij altijd een probleem/uitdaging. De wil is er in ieder geval altijd. Leuk om datgene wat anderen doen ook eens mee te beleven, of als je het allebei op dezelfde manier doet, dan gewoon samen in optima forma.
 13. Gelijk al een typo in de naam van een stad in mijn eerste post en de steden en stadions vliegen mij om de oren. Ik was juist bezig met een lijstje met de caches van BigFurryMonster . Vandaar Utrecht en ach hoe die voetbalclub het daar doet maakt mij niet zoveel uit. Mijn kinderen hebben een voetbalshirtje van 020 aan, maar als ze in een 010 shirtje lopen zou ik het ook goed vinden. Zonder verliezers geen winnaars! Zonder aartsrivalen geen strijd. Zou dit ook voor geocachers gelden? Ik vind het over het algemeen leuk om anderen te ontmoeten en bij het online komen van een nieuwe cache is die kans het grootst. Ik zal niet altijd de eerste zijn om het contact te leggen en mijn ervaring is dat ook anderen op dat vlak nog wat te leren hebben. Daarnaast zijn er soms ook bepaalde cachers, die je toch liever wilt mijden, het is net het echte leven met echte mensen en sommigen zijn gewoon minder prettig en niet leuk om mee te praten. Hoe zou je moeten doen om niet herkend te worden?
 14. Met interesse lees ik al bijna een jaar mee met de verschillende onderwerpen op dit forum en begrijp ik enigszins wat er de afgelopen jaren gebeurd is met onze gezamelijke hobby geocaching, want hoe je het ook went of keert, we vinden allemaal van onszelf dat we aan het geocachen zijn. Sommige forumposters hebben mijn bovenmatige interesse en ik vind het nog steeds zeer vermakelijk hoe Vlindertje zijn mening op het forum deponeert. Ik voel mij zo nu en dan wel eens aangesproken en ik probeer er wel eens wat mee te doen. Soms ook niet! Vaak heb ik op het punt gestaan om eens te reageren en bij deze laatste post kan ik dat niet langer afwenden en heb ik eigenlijk alleen maar de vraag, waarom je op het terras in Utrecht Eindhoven niet heb kunnen vaststellen dat het geen geocachers waren? dat moet tijdens dat gezellige uurtje toch wel duidelijk geworden zijn? Daar hoeft je toch naderhand niet voor op het profiel van de betreffende familie te kijken? En nog een kleine bijdrage on topic: de afgelopen weken op vakantie in Frankrijk gegeocachet en geen andere cachers tegen gekomen. Wel mooi grotten, fraaie rivieren, hoge bergen en mooi bossen ;-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...