Spring naar bijdragen

de-fam

Leden
 • Aantal bijdragen

  1293
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  16

Waardering in de gemeenschap

112 Uitstekend

Over de-fam

 • Verjaardag 13-08-1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSmap 62s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2012
 • Twitter
  defam13

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Rijnsburg
 1. 2 weken geleden eindelijk weer een cache gedaan. Een korte multi in Drenthe. Deze cache hadden mijn vrouw en ik uitgezocht vanwege hunebedden die we nog nooit live hebben gezien. Het was een pracht rondje door bos en heide, en als verassing scheen er een heerlijk zonnetje. kortom we hadden het prima naar onze zin. Zoals eerder gezegd was het een kort rondje en de eindberekening (stelde niks voor) stond op papier. Het loopje naar de cache toe was een kleine 300 meter.....En ja hoor we liepen recht op een huis af. Dus ik even kijken op de phone of dit een tuincache was. Tja het icoontje van een tuin met hekje stond er toch echt. En een tuincache ga ik toch echt niet doen, mijn vrouw ook niet trouwens. Wel even door de tuinafscheiding heen gekeken of ik iets zag wat maar enigszins op een cache leek, maar zag niets. Deze cache hebben we toen maar gelaten voor wat het was, Het rondje was voor ons al fraai genoeg en daar hadden we vrede mee. Op de gc site heb ik nog wel een DNF log geschreven, waarop ik een mooie email heb gekregen van de CO. Al met al weer een leuk begin. Zo en dan nu aan de brunch.........Is er nog bier?
 2. Zeg Kikkerjuf, De erwtensoep komt die uit een blik of wordt die zelf gemaakt? Wanneer de snert uit een blik komt wil ik die blikken wel hebben, dan kunnen de bami dozen de koeler in. Ik hoor het wel, kan ik inmiddels even een blik werpen op een fraai gebied
 3. Ik heb morgen een eigen BBQ event in mijn tuin, maar dan voor genodigden. Zeg maar een achtertuin event. I.i.g veel plezier Pa en Ma Beer.
 4. Thanks kikkers, Een buffet was ik net aan toe, heerlijk genietend van het warme zonnetje.
 5. Zit ik hier de hele dag te wachten op een goeie maaltijd van Kikkertje, is zij er niet Nou ja dan doe ik wel weer een heerlijk koel drankje en filosofeer over de komende 2 dagen op de camping. P.s een ammo box plaatsen op een mooi plekje, wordt dat nog gewaardeerd?
 6. Als ik het goed begrijp, een oeroud keihard hemelbed. Ben ik lekker mee dan
 7. Is er ook hartige taart? ben een beetje flauw. En als ik flauw ben, dan ga ik wartaal uitspreken. Ik heb trouwens nog nooit een hunebed gezien, hoogste tijd om daar eens een tukje in te gaan doen.
 8. Geeft niet heb mezelf bediend, dat kan je wel aan de voorraad zien denk Nee Linkalovers, de vorige bami dozen waren snel vertrokken. Man man wat een hongerige cachers lopen er door de duinen.
 9. Doe er maar een cocktail bij, van alles wat graag.
 10. Kan er ook eens gedacht worden aan een paar bakken Bami? Heb hier veel trek in.
 11. Inderdaad schrok ik een beetje, de Odlaniger die ik mezelf voorstelde bleek een heel andere Odlaniger te zijn. De woordentovenaar die links en rechts overal op het forum zijn onuitputtelijke verhalen omboog tot verbluffende schrijfsels, bleek een rustige man te zijn die heerlijk onderuit gezakt een sigaretje rookte. Ik werd er zelfs stil van
 12. Deze had ik 1 graai te pakken. TFTC
×
×
 • Nieuwe aanmaken...