Spring naar bijdragen

de-fam

Leden
 • Aantal bijdragen

  1293
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  16

Alles door de-fam geplaatst

 1. 2 weken geleden eindelijk weer een cache gedaan. Een korte multi in Drenthe. Deze cache hadden mijn vrouw en ik uitgezocht vanwege hunebedden die we nog nooit live hebben gezien. Het was een pracht rondje door bos en heide, en als verassing scheen er een heerlijk zonnetje. kortom we hadden het prima naar onze zin. Zoals eerder gezegd was het een kort rondje en de eindberekening (stelde niks voor) stond op papier. Het loopje naar de cache toe was een kleine 300 meter.....En ja hoor we liepen recht op een huis af. Dus ik even kijken op de phone of dit een tuincache was. Tja het icoontje van een tuin met hekje stond er toch echt. En een tuincache ga ik toch echt niet doen, mijn vrouw ook niet trouwens. Wel even door de tuinafscheiding heen gekeken of ik iets zag wat maar enigszins op een cache leek, maar zag niets. Deze cache hebben we toen maar gelaten voor wat het was, Het rondje was voor ons al fraai genoeg en daar hadden we vrede mee. Op de gc site heb ik nog wel een DNF log geschreven, waarop ik een mooie email heb gekregen van de CO. Al met al weer een leuk begin. Zo en dan nu aan de brunch.........Is er nog bier?
 2. Zeg Kikkerjuf, De erwtensoep komt die uit een blik of wordt die zelf gemaakt? Wanneer de snert uit een blik komt wil ik die blikken wel hebben, dan kunnen de bami dozen de koeler in. Ik hoor het wel, kan ik inmiddels even een blik werpen op een fraai gebied
 3. Ik heb morgen een eigen BBQ event in mijn tuin, maar dan voor genodigden. Zeg maar een achtertuin event. I.i.g veel plezier Pa en Ma Beer.
 4. Thanks kikkers, Een buffet was ik net aan toe, heerlijk genietend van het warme zonnetje.
 5. Zit ik hier de hele dag te wachten op een goeie maaltijd van Kikkertje, is zij er niet Nou ja dan doe ik wel weer een heerlijk koel drankje en filosofeer over de komende 2 dagen op de camping. P.s een ammo box plaatsen op een mooi plekje, wordt dat nog gewaardeerd?
 6. Als ik het goed begrijp, een oeroud keihard hemelbed. Ben ik lekker mee dan
 7. Is er ook hartige taart? ben een beetje flauw. En als ik flauw ben, dan ga ik wartaal uitspreken. Ik heb trouwens nog nooit een hunebed gezien, hoogste tijd om daar eens een tukje in te gaan doen.
 8. Geeft niet heb mezelf bediend, dat kan je wel aan de voorraad zien denk Nee Linkalovers, de vorige bami dozen waren snel vertrokken. Man man wat een hongerige cachers lopen er door de duinen.
 9. Doe er maar een cocktail bij, van alles wat graag.
 10. Kan er ook eens gedacht worden aan een paar bakken Bami? Heb hier veel trek in.
 11. Inderdaad schrok ik een beetje, de Odlaniger die ik mezelf voorstelde bleek een heel andere Odlaniger te zijn. De woordentovenaar die links en rechts overal op het forum zijn onuitputtelijke verhalen omboog tot verbluffende schrijfsels, bleek een rustige man te zijn die heerlijk onderuit gezakt een sigaretje rookte. Ik werd er zelfs stil van
 12. Deze had ik 1 graai te pakken. TFTC
 13. Inderdaad een leuk speeltje.
 14. de-fam

  Munitiekistje

  Daar ben ik toch even 2 ammo boxen rijker. Silkwood bedankt, daar maak ik wel wat moois van
 15. Dan heb je ook nog Leon Krijgsman, bekend onder de twintigers. Nickname "Feest&Fun
 16. de-fam

  Munitiekistje

  Om serieus in te gaan op het aanbod, ik heb wel interesse en woon ook nog eens dichtbij.
 17. de-fam

  Wat Heb Je Nodig ?

  Precies datgene meenemen wat je nodig hebt bij die fraaie cache die je voor die dag hebt uitgezocht.
 18. Vanuit Katwijk/Rijnsburg wensen wij iedereen gezellige kerstdagen en een mooi nieuwjaar toe
 19. de-fam

  Spookloggers .....

  TT, zoals jij dat beschrijft, zo zie ik het ook. Gewoon de caches doen die in je vermogen liggen en niet anders. Je hoeft inderdaad niet met je handicap te koop te lopen, maar als je perse de cache toch wilt doen is het een kleine moeite om de eigenaar te mailen, en ga dan niet via andere wegen de eind coördinaten lopen bietsen.
 20. de-fam

  Spookloggers .....

  Diederikus, het heeft voor mij niks te maken met gunnen of niet. Als eigenaar van en cache mag ik toch wel verwachten dat iemand de cache loopt zoals hij bedoeld is. Er liggen in Nederland genoeg caches die voor het oprapen liggen, en heb je geen zin om een multi te lopen, dan doe je hem gewoon niet. Het wachten is op iemand die jouw wijze lessen niet volgt en gelijk doordraaft naar je laatste punt ( ook al ligt deze ruim 500 mtr. vanaf de parkeerplaats ) en vervolgens een prutslog plaatst. misschien krijg je dan een ander idee van de veelrapers. En wanneer iemand om 1 of andere reden de multi niet kan lopen door een handicap of anders , dan kan hij of zij mij een mail sturen en dan ben ik echt wel zo vriendelijk om mijn toestemming daarvoor te geven. En voor de rest geld, hou je aan de regels van mijn huis, zo niet dan is het gat van de deur verderop te vinden.
 21. de-fam

  Spookloggers .....

  Net als Ant. zou ik mij ook flink achter de oren krabbelen, wanneer ik zo'n soort log zou krijgen. En ik zou het wel een probleem vinden als er een team mijn cache als een ordinair puntje logt zonder de gehele multi te hebben gelopen. Iemand die een mooie multi plaatst mag er toch vanuit gaan dat deze dan ook in z'n geheel gelopen word, daar doe je het toch voor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...