Spring naar bijdragen

mmjjt

Leden
 • Aantal bijdragen

  417
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Waardering in de gemeenschap

89 Uitstekend

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Colorado 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Privé sinds juli 2009

Contact Methods

 • MSN
  None
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  None

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

4498 profielweergaven
 1. Hi Bariet,

  Ik zag jouw bijdragen op het forum over Icaching.

  Ik ben inmiddels ook over op de Mac en GSak icm een emulator werkt gewoon weg niet.

  Ik was benieuwd hoe jouw ervaringen met Icaching waren? Is het programma zijn geld waard, en vooral is het mogelijk om GPX bstanden gemaakt in Gsak (bv gecorrigeerde mysteries) in te lezen in Icaching?

  Groet MMJJT (Marc)

  1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
  2. mmjjt

   mmjjt

   Hi Dank je wel voor je reactie. Ik heb het programma aangeschaft en ben ermee aan het experimenteren. Ik zal jouw voorbeeld ook eens proberen uit te voeren.

   Marc

  3. lauer10

   lauer10

   Weet iemandhoe het komt dat Icaching niet meer werkt met inladen van uit de officiele Geocache.com? Graag hulp!!!

   m.v.g. lauer10

  4. Bariet

   Bariet

   De maker heeft problemen met de API van GC.com en Apple. Je kunt er meer over lezen op : http://www.icaching.eu/app-store-review-havoc-icaching-might-break-after-the-weekend/

   Jammer want ik maakte er veel gebruik van, hopelijk wordt het probleem opgelost.

   Frans

 2. mmjjt

  Geocaching Offline Dagboek

  Oei dat zou ik niet weten, maar kijk even in de macrolijst van gsak.
 3. mmjjt

  Geocaching Offline Dagboek

  Ja dat is mogelijk, je kan door middel van filteren ook de rest van de logs uit de data base verwijderen zodat je alleen jouw eigen logs nog hebt.
 4. Dacht net begrepen te hebben dat dit ook geldt voor heel Texel.
 5. Takes one to no one!
 6. mmjjt

  Cache Weg, Wat Nu?

  Heeft niets te maken met instelling maar met de weinige regeltjes van geocachen. Geen cache is geen logboek. Dus geen found.
 7. Of natuurlijk als een rivier, treinrails,kanaal o.i.d. tussen beide punten in ligt. Want het is niet altijd zo zwart en wit, toch?????
 8. mmjjt

  Review Van Nieuwe Cache

  Met alleen verplaatsen van de cache was je re blijkbaar nog niet. Mogelijk zitten er meerdere wp's van andere caches (fysieke wp's) je binnen jou multi in de weg. Weet je zeker dat je alle problemen hebt opgelost? Weet je zeker dat er geen conflicten meer zijn? Zo ja ga dan gewoon in gesprek met de reviewer, hij of zij is ook gewoon maar een vrijwilliger en mens. Maar om nu maar meteen te spreken over willekeur, of iemand aan te spreken op een vermeende gemoedstoestand...... En mocht je hulp nodig hebben, mail maar. MMJJT
 9. Interesse zeker! Een één, tweedaagse ergens midden Nederland, overnachting in een Stayok o.i.d.
 10. Ach Vlinder toch, jij hebt nooit serieus de strijdbijl begraven. Jij bent degene die de wijsheid in pacht hebt en jij bent degene die zeer selectief informatie verstrekt en of reageert op anderen. Jij bent ook de enige die anderen voor trol mag uitmaken en jij bent degene die draadjes nooit laat ontsporen of herhaaldelijk overspoeld met je "authentieke geneuzel" Je ideeën over geocachen zijn echt niet zo verkeerd hoor, maar jou superieure handelen en vooral (ver) oordelen van anderen is ongekend. Je huidige opmerking plaats ik dus maar bij die overige 25 en ik verwonder mij slechts over jouw rigide denkwijze, die hier en daar narcistisch lijkt.
 11. Niet, dat staat namelijk niet in de richtlijnen van QC. Al is dat niet zo'n probleem hoor, want caches via QC zijn altijd gekeurd door een onafhankelijke keurmeester. Ze voldoen aan het predicaat "authentieke cache" en omdat ze niet via GC worden gepubliceerd is de toeloop erg klein en is de schade aan de omgeving verwaarloosbaar. Dus geen toestemming noodzakelijk.
 12. Pa maar ook Ma Tabak sterkte en beterschap. Dat je nog maar lang mag bewegen op de cachepaden.
 13. mmjjt

  Ideale Cachetas?

  Maxpedition is toch voor de wannabee soldiers onder de cachers?
 14. Kijk en dat is dan nu helder. Blijf ik erbij dat wanneer je het idee hebt dat de toestemming niet geregeld is, je als medecacher je verantwoordelijkheid mag en eigenlijk moet nemen om daar iets mee te doen. En niet om het een of ander hoor maar ik ben ook van mening dat de 161mtr een juiste is en in sommige situaties misschien wel 200 mtr zou mogen zijn. Aan de andere kant als er tussen twee punten een breed kanaal of een ander flink obstakel tussen ligt waar je met een grote boog/ omweg omheen moet mag een cache of fysiek wp van mij ook dichter bij elkaar liggen.
 15. Nee Kikker, het eerder aangehaalde clubje in een ander draadje. (schrijfdrang en zo) En jij kent me goed genoeg om die tweede regel niet te hoeven schrijven. Maar telkens als er iemand is die een tegengeluid laat horen deze te bestempelen als vervelend, trol of wat al niet meer zij en dan ook nog op te roepen vooral niets te schrijven gaat wat ver. Sterker nog volgens mij bepaald de moderator wel wat er wel en niet in een draadje geschreven kan worden. Al met al off topic en is mij de samenhang tussen de 161 mtr regel en een bos vol kokers nog steeds niet duidelijk wat wel degelijk on-topic was.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...