Spring naar bijdragen

Bariet

Leden
 • Aantal bijdragen

  100
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over Bariet

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 04/18/1947

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 jaar
 • Lengtegraad
  5.60585
 • Breedtegraad
  51.66868

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Uden
 1. Bariet

  Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Ik gebruk een GPSMap 64st en mijn iPhone waarop GCBuddy en de geocaching app om onderweg gegevens en te berekenen (woordwaarde e.d.) op te slaan en formules te laten uitrekenen bijvoorbeeld bij Bonussen en multi's. Hierdoor cache ik nagenoeg paperless.
 2. Bariet

  Gpsmap 64St / Gecorrigeerde Coordinaten

  Voor zover ik weet heeft de GpsMap 64St geen apart symbool voor gecorrigeerde coördinaten, maar ik los dat probleem op door alleen gecorrigeerde mysteries naar mijn GPS te exporteren. Daarvoor gebruik ik een app iCaching (voor Apple computers, mogelijk ook voor andere systemen) daarbij kun je aanvinken "exporteer alleen opgeloste mysteries".
 3. Bariet

  Verzenden Naar Gps

  Hallo, Ik heb hetzelfde probleem, het lukte een jaar geleden nog met mijn iMac en niet met mijn MacBook maar nu met beiden niet meer. Waarschijnlijk ondersteunt Safari de plug-in niet meer. Wat ik nu doe is een pocket query maken, die laden in iCaching of als GPX file in Basecamp importeren. Daarna kan ik via een van deze programma's naar mijn GPS (GPSMaps 64ST de geocaches exporteren. Een cache exporteer ik als GPX-file en breng die meestal over naar mijn GPS via Basecamp. Misschien heb je er iets aan.
 4. Bariet

  Geocafé "het Opkikkertje" 2017

  Vandaag zag ik in een van de logpapiertjes tijdens onze wandeling op de top van de Ceuze een log van de kikkers met de magneetjes zouden ze daar zijn ? De Keuze is een berg bij Gap met heel veel caches
 5. Bariet

  Geocachers Gezocht

  Ik heb met mijn Blik in het Verleden van Uden ook zoiets gedaan. Eerst was er het boekje met een wandeling door Uden, daarna heb ik met de schrijver van het boekje gebaseerd op de route een multi-cache gemaakt. Het boekje dat inmiddels is uitverkocht en niet meer leverbaar is, is als pdf beschikbaar gesteld voor geocachers.
 6. Bariet

  Valse Logjes

  Ik kan me natuurlijk verdedigen maar ik was daar met engelse kennissen die graag daar een wandeling wilde maken en had niets bij me om het te vervangen. Het is natuurlijk weer een leermoment, Ik probeer altijd een wandeling te combineren met het zoeken wat jij "rommel" noemt. De wandeling staat voor mij primair, de kokertjes geven mij dan het volgende doel zodat er wat "extra's" aan de wandeling wordt toegevoegd. Bij de natte was tenminste nog iets te vinden en die heb ik maar als gevonden gelogd, overigens waren er voorgangers en nakomers die hetzelfde gedaan hebben. Sommigen hebben zelfs een nieuw logpapiertje in gedaan wat snel daarna weer nat was. Misschien had ik toen ook een NM moeten plaatsen maar dat is vergeten Sorry ! De CO is overigens sinds mei niet meer on-line geweest. Overigens hebben we erg van de wandeling genoten en dat is wat het allemaal om gaat !
 7. Bariet

  Valse Logjes

  Ik heb intussen een NA geplaatst
 8. Bariet

  Valse Logjes

  Tot nu is er niets gebeurd, alsnog doen ?
 9. Bariet

  Valse Logjes

  In 7 december waren wij in Engeland. Daar probeerden we een cache te zoeken maar vonden hem niet, alleen een zwarte schroefdeksel. Uit de logjes bleek dat vanaf 20 augustus er alleen een deksel was, maar intussen wel door vier caches als found gelogd. Ik heb hem maar als not found gelogd en een needs maintenance log geschreven. Tot op heden geen enkele reactie. Had ik een needs archived moeten schrijven ?
 10. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  Ik heb een minder elegante oplossing gevonden <img src="https://s3.amazonaws...9c3030692_l.png" style="width:600px;height:364px;float:right;" /> en geen tabel te gebruiken. De tekst loopt dan om de foto heen.
 11. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  Ik heb het intussen uitgeprobeerd op een Windows computer met Firefox en daar werkt het goed, maar ik werk normaal met een iMac en MacBook met Safari. Kennelijk gaat het fout met Safari. Dus nu : is er een mogelijkheid het aan te passen ?
 12. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  Er verandert niets, bij het openen van de pagina zie ik hem eerst een flits groot om dan direct klein te worden
 13. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  De grootte van de foto's aanpassen heeft geen enkel effect. Ook toen ik bij de eerste foto de afmetingen had staan gebeurde hetzelfde.
 14. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  Hallo, Ik ben bezig met een de tekst voor een nieuwe cache waarbij in een tabel een stuk tekst wil plaatsen naast een foto. Heb ik een foto met tekst in de tabel gaat het goed, voeg ik dan een nieuwe rij in met alleen tekst dan gaat het ook goed maar voeg ik dan een foto in wordt de tekstkolom (linkerkolom) ineens veel smaller en verschijnt er om de foto een groot wit vlak. Hieronder het stukje code. Wie kan mij helpen ? <table border="2" cellpadding="2" cellspacing="0" style="text-align:left;width:100%;"> <tr> <td style="vertical-align:top;font-family:Avenir Medium;"><small><span style="font-weight:bold;">Foto 27 N51° 39.842' E5° 36.684'</span><br /></small><br /> Je staat hier voor de fundamenten van de oudste Udense parochiekerk waarvan het oudste gedeelte vermoedelijk stamt uit de XIVe eeuw. Welke van de 3 foto's is de kerk die hier stond ? Tip : let goed op de voorzijde van de kerk en vergelijk die met de foto ! Het getal op de foto geeft de waarde voor A<br /> <br /></td> <td><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/6afe5def-8892-490a-b254-ffdb45efeb09_l.png" alt="Foto 27 kerken" /></td> </tr> <tr> <td><span style="font-weight:bold;">Foto 29 N51° 39.812' E5° 36.759'</span><br /> Je staat hier voor het schoolgebouw voor Lager- en Nijverheidsonderwijs Sint-Anna. In welk jaar werd deze school officieel ingezegend, het jaartal is te vinden op de voorgevel van het gebouw. Stapeltel het jaartal vermenigvuldig dit met 2 en tel er 1 bij op dit is dan B<br /> <br /></td> <td><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/348ed790-f88e-45ef-9790-d029c3030692_l.png" style="width:600px;height:364px;" /></td> </tr> </table>
 15. Bariet

  Versturen Van Geocaches Naar De Gps

  Ik heb hetzelfde probleem, vreemd is wel dat het nog wel werkt op m'n wat oudere iMac maar niet op m'n Macbook. Daarmee doe ik het via iCaching of Basecamp. Bij beiden gaat het goed.
×