Spring naar bijdragen

Bariet

Leden
 • Aantal bijdragen

  103
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over Bariet

 • Verjaardag 18-04-1947

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMap 64st
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.60585
 • Breedtegraad
  51.66868

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Uden

Recente profielbezoeken

2057 profielweergaven
 1. Ik heb de indruk dat het niet werkt op mijn MacBook. Als ik nu op Play/Map klik krijg ik een blanco scherm, dat gebeurt ook wanneer op een andere manier de kaart krijg en op search geocaches klik. Is dit een fout van het systeem ?
 2. Dus Afstand = SQRT((x1 - x0)^2 +(y1-y0)^2)
 3. Volgens mij kan dat gewoon met Pythagoras
 4. Hi Bariet,

  Ik zag jouw bijdragen op het forum over Icaching.

  Ik ben inmiddels ook over op de Mac en GSak icm een emulator werkt gewoon weg niet.

  Ik was benieuwd hoe jouw ervaringen met Icaching waren? Is het programma zijn geld waard, en vooral is het mogelijk om GPX bstanden gemaakt in Gsak (bv gecorrigeerde mysteries) in te lezen in Icaching?

  Groet MMJJT (Marc)

  1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
  2. mmjjt

   mmjjt

   Hi Dank je wel voor je reactie. Ik heb het programma aangeschaft en ben ermee aan het experimenteren. Ik zal jouw voorbeeld ook eens proberen uit te voeren.

   Marc

  3. lauer10

   lauer10

   Weet iemandhoe het komt dat Icaching niet meer werkt met inladen van uit de officiele Geocache.com? Graag hulp!!!

   m.v.g. lauer10

  4. Bariet

   Bariet

   De maker heeft problemen met de API van GC.com en Apple. Je kunt er meer over lezen op : http://www.icaching.eu/app-store-review-havoc-icaching-might-break-after-the-weekend/

   Jammer want ik maakte er veel gebruik van, hopelijk wordt het probleem opgelost.

   Frans

 5. Ik gebruk een GPSMap 64st en mijn iPhone waarop GCBuddy en de geocaching app om onderweg gegevens en te berekenen (woordwaarde e.d.) op te slaan en formules te laten uitrekenen bijvoorbeeld bij Bonussen en multi's. Hierdoor cache ik nagenoeg paperless.
 6. Voor zover ik weet heeft de GpsMap 64St geen apart symbool voor gecorrigeerde coördinaten, maar ik los dat probleem op door alleen gecorrigeerde mysteries naar mijn GPS te exporteren. Daarvoor gebruik ik een app iCaching (voor Apple computers, mogelijk ook voor andere systemen) daarbij kun je aanvinken "exporteer alleen opgeloste mysteries".
 7. Bariet

  Verzenden Naar Gps

  Hallo, Ik heb hetzelfde probleem, het lukte een jaar geleden nog met mijn iMac en niet met mijn MacBook maar nu met beiden niet meer. Waarschijnlijk ondersteunt Safari de plug-in niet meer. Wat ik nu doe is een pocket query maken, die laden in iCaching of als GPX file in Basecamp importeren. Daarna kan ik via een van deze programma's naar mijn GPS (GPSMaps 64ST de geocaches exporteren. Een cache exporteer ik als GPX-file en breng die meestal over naar mijn GPS via Basecamp. Misschien heb je er iets aan.
 8. Vandaag zag ik in een van de logpapiertjes tijdens onze wandeling op de top van de Ceuze een log van de kikkers met de magneetjes zouden ze daar zijn ? De Keuze is een berg bij Gap met heel veel caches
 9. Ik zag dat er een nieuw dashboard is verschenen waarin functies die ik vroeger gebruikte niet meer zichtbaar zijn. Meestal ging ik naar caches nearby en klikte daarna op de kaart. Deze kaart gebruikte ik dan om caches te zoeken, zelfs als ze ver waren. Ook als ik een aantal wilde loggen kon ik steeds naar de kaart om de volgende te activeren. Maar deze functie kan ik nergens meer op het dashboard vinden. Weet een van jullie hoe het nu moet ? Verder was ik zo stom om aan te klikken iets logs van vrienden, nu staat er in mijn dashboard een hele lijst van caches die een van mijn vrienden gevonden heeft. Hoe kom ik daar van af ? Ik ga weer gewoon naar het oude scherm, dat werkt nog het beste voor mij.
 10. Ik heb met mijn Blik in het Verleden van Uden ook zoiets gedaan. Eerst was er het boekje met een wandeling door Uden, daarna heb ik met de schrijver van het boekje gebaseerd op de route een multi-cache gemaakt. Het boekje dat inmiddels is uitverkocht en niet meer leverbaar is, is als pdf beschikbaar gesteld voor geocachers.
 11. Ik kan me natuurlijk verdedigen maar ik was daar met engelse kennissen die graag daar een wandeling wilde maken en had niets bij me om het te vervangen. Het is natuurlijk weer een leermoment, Ik probeer altijd een wandeling te combineren met het zoeken wat jij "rommel" noemt. De wandeling staat voor mij primair, de kokertjes geven mij dan het volgende doel zodat er wat "extra's" aan de wandeling wordt toegevoegd. Bij de natte was tenminste nog iets te vinden en die heb ik maar als gevonden gelogd, overigens waren er voorgangers en nakomers die hetzelfde gedaan hebben. Sommigen hebben zelfs een nieuw logpapiertje in gedaan wat snel daarna weer nat was. Misschien had ik toen ook een NM moeten plaatsen maar dat is vergeten Sorry ! De CO is overigens sinds mei niet meer on-line geweest. Overigens hebben we erg van de wandeling genoten en dat is wat het allemaal om gaat !
 12. Ik heb intussen een NA geplaatst
 13. Tot nu is er niets gebeurd, alsnog doen ?
 14. In 7 december waren wij in Engeland. Daar probeerden we een cache te zoeken maar vonden hem niet, alleen een zwarte schroefdeksel. Uit de logjes bleek dat vanaf 20 augustus er alleen een deksel was, maar intussen wel door vier caches als found gelogd. Ik heb hem maar als not found gelogd en een needs maintenance log geschreven. Tot op heden geen enkele reactie. Had ik een needs archived moeten schrijven ?
 15. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  Ik heb een minder elegante oplossing gevonden <img src="https://s3.amazonaws...9c3030692_l.png" style="width:600px;height:364px;float:right;" /> en geen tabel te gebruiken. De tekst loopt dan om de foto heen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...