Spring naar bijdragen

Bariet

Leden
 • Aantal bijdragen

  103
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Bariet geplaatst

 1. Ik heb de indruk dat het niet werkt op mijn MacBook. Als ik nu op Play/Map klik krijg ik een blanco scherm, dat gebeurt ook wanneer op een andere manier de kaart krijg en op search geocaches klik. Is dit een fout van het systeem ?
 2. Dus Afstand = SQRT((x1 - x0)^2 +(y1-y0)^2)
 3. Volgens mij kan dat gewoon met Pythagoras
 4. Ik gebruk een GPSMap 64st en mijn iPhone waarop GCBuddy en de geocaching app om onderweg gegevens en te berekenen (woordwaarde e.d.) op te slaan en formules te laten uitrekenen bijvoorbeeld bij Bonussen en multi's. Hierdoor cache ik nagenoeg paperless.
 5. Voor zover ik weet heeft de GpsMap 64St geen apart symbool voor gecorrigeerde coördinaten, maar ik los dat probleem op door alleen gecorrigeerde mysteries naar mijn GPS te exporteren. Daarvoor gebruik ik een app iCaching (voor Apple computers, mogelijk ook voor andere systemen) daarbij kun je aanvinken "exporteer alleen opgeloste mysteries".
 6. Bariet

  Verzenden Naar Gps

  Hallo, Ik heb hetzelfde probleem, het lukte een jaar geleden nog met mijn iMac en niet met mijn MacBook maar nu met beiden niet meer. Waarschijnlijk ondersteunt Safari de plug-in niet meer. Wat ik nu doe is een pocket query maken, die laden in iCaching of als GPX file in Basecamp importeren. Daarna kan ik via een van deze programma's naar mijn GPS (GPSMaps 64ST de geocaches exporteren. Een cache exporteer ik als GPX-file en breng die meestal over naar mijn GPS via Basecamp. Misschien heb je er iets aan.
 7. Vandaag zag ik in een van de logpapiertjes tijdens onze wandeling op de top van de Ceuze een log van de kikkers met de magneetjes zouden ze daar zijn ? De Keuze is een berg bij Gap met heel veel caches
 8. Ik zag dat er een nieuw dashboard is verschenen waarin functies die ik vroeger gebruikte niet meer zichtbaar zijn. Meestal ging ik naar caches nearby en klikte daarna op de kaart. Deze kaart gebruikte ik dan om caches te zoeken, zelfs als ze ver waren. Ook als ik een aantal wilde loggen kon ik steeds naar de kaart om de volgende te activeren. Maar deze functie kan ik nergens meer op het dashboard vinden. Weet een van jullie hoe het nu moet ? Verder was ik zo stom om aan te klikken iets logs van vrienden, nu staat er in mijn dashboard een hele lijst van caches die een van mijn vrienden gevonden heeft. Hoe kom ik daar van af ? Ik ga weer gewoon naar het oude scherm, dat werkt nog het beste voor mij.
 9. Ik heb met mijn Blik in het Verleden van Uden ook zoiets gedaan. Eerst was er het boekje met een wandeling door Uden, daarna heb ik met de schrijver van het boekje gebaseerd op de route een multi-cache gemaakt. Het boekje dat inmiddels is uitverkocht en niet meer leverbaar is, is als pdf beschikbaar gesteld voor geocachers.
 10. Ik kan me natuurlijk verdedigen maar ik was daar met engelse kennissen die graag daar een wandeling wilde maken en had niets bij me om het te vervangen. Het is natuurlijk weer een leermoment, Ik probeer altijd een wandeling te combineren met het zoeken wat jij "rommel" noemt. De wandeling staat voor mij primair, de kokertjes geven mij dan het volgende doel zodat er wat "extra's" aan de wandeling wordt toegevoegd. Bij de natte was tenminste nog iets te vinden en die heb ik maar als gevonden gelogd, overigens waren er voorgangers en nakomers die hetzelfde gedaan hebben. Sommigen hebben zelfs een nieuw logpapiertje in gedaan wat snel daarna weer nat was. Misschien had ik toen ook een NM moeten plaatsen maar dat is vergeten Sorry ! De CO is overigens sinds mei niet meer on-line geweest. Overigens hebben we erg van de wandeling genoten en dat is wat het allemaal om gaat !
 11. Ik heb intussen een NA geplaatst
 12. Tot nu is er niets gebeurd, alsnog doen ?
 13. In 7 december waren wij in Engeland. Daar probeerden we een cache te zoeken maar vonden hem niet, alleen een zwarte schroefdeksel. Uit de logjes bleek dat vanaf 20 augustus er alleen een deksel was, maar intussen wel door vier caches als found gelogd. Ik heb hem maar als not found gelogd en een needs maintenance log geschreven. Tot op heden geen enkele reactie. Had ik een needs archived moeten schrijven ?
 14. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  Ik heb een minder elegante oplossing gevonden <img src="https://s3.amazonaws...9c3030692_l.png" style="width:600px;height:364px;float:right;" /> en geen tabel te gebruiken. De tekst loopt dan om de foto heen.
 15. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  Ik heb het intussen uitgeprobeerd op een Windows computer met Firefox en daar werkt het goed, maar ik werk normaal met een iMac en MacBook met Safari. Kennelijk gaat het fout met Safari. Dus nu : is er een mogelijkheid het aan te passen ?
 16. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  Er verandert niets, bij het openen van de pagina zie ik hem eerst een flits groot om dan direct klein te worden
 17. Bariet

  Probleem Met Tabellen Html

  De grootte van de foto's aanpassen heeft geen enkel effect. Ook toen ik bij de eerste foto de afmetingen had staan gebeurde hetzelfde.
 18. Hallo, Ik ben bezig met een de tekst voor een nieuwe cache waarbij in een tabel een stuk tekst wil plaatsen naast een foto. Heb ik een foto met tekst in de tabel gaat het goed, voeg ik dan een nieuwe rij in met alleen tekst dan gaat het ook goed maar voeg ik dan een foto in wordt de tekstkolom (linkerkolom) ineens veel smaller en verschijnt er om de foto een groot wit vlak. Hieronder het stukje code. Wie kan mij helpen ? <table border="2" cellpadding="2" cellspacing="0" style="text-align:left;width:100%;"> <tr> <td style="vertical-align:top;font-family:Avenir Medium;"><small><span style="font-weight:bold;">Foto 27 N51° 39.842' E5° 36.684'</span><br /></small><br /> Je staat hier voor de fundamenten van de oudste Udense parochiekerk waarvan het oudste gedeelte vermoedelijk stamt uit de XIVe eeuw. Welke van de 3 foto's is de kerk die hier stond ? Tip : let goed op de voorzijde van de kerk en vergelijk die met de foto ! Het getal op de foto geeft de waarde voor A<br /> <br /></td> <td><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/6afe5def-8892-490a-b254-ffdb45efeb09_l.png" alt="Foto 27 kerken" /></td> </tr> <tr> <td><span style="font-weight:bold;">Foto 29 N51° 39.812' E5° 36.759'</span><br /> Je staat hier voor het schoolgebouw voor Lager- en Nijverheidsonderwijs Sint-Anna. In welk jaar werd deze school officieel ingezegend, het jaartal is te vinden op de voorgevel van het gebouw. Stapeltel het jaartal vermenigvuldig dit met 2 en tel er 1 bij op dit is dan B<br /> <br /></td> <td><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/348ed790-f88e-45ef-9790-d029c3030692_l.png" style="width:600px;height:364px;" /></td> </tr> </table>
 19. Ik heb hetzelfde probleem, vreemd is wel dat het nog wel werkt op m'n wat oudere iMac maar niet op m'n Macbook. Daarmee doe ik het via iCaching of Basecamp. Bij beiden gaat het goed.
 20. Op dit moment krijg bij het Message Center maar een deel van de pagina te zien. Onder Add Conversation een gele stip (ik heb een nieuw bericht) maar verder is het hele message center blanco. alleen de advertentie rechts is ook te zien. Er wordt wel gereageerd op klikken buiten het centrum. Op mijn iPhone zag het scherm er wel juist uit maar niet op mijn MacBook met Retinascherm. Ligt het misschien daar aan ? Alle andere schermen functioneren normaal. Sorry, hij doet het ineens weer.
 21. Vorige week tijdens mijn vakantie in Engeland het blad Cache gekocht, erg interessant om te lezen best wel lezenswaardige onderwerpen zijn er in beschreven. Veel plaatjes. Is het ook in Nederland verkrijgbaar ?
 22. Ik heb wel een iPhone en gebruik tot grote tevredenheid GCBuddy en de Geocaching app. GCTools en GCT Pro wat minder. Vooral handig voor het onderweg bepalen van woordwaardes etc.
 23. Ik gebruik iCaching tot volle tevredenheid. Maar bij mij in Safari kan ik ook nog gewoon caches naar mijn GPS laden. Ik moet mijn computer alleen vertellen dat het vertrouwd is. Verder selecteer en exporteer ik via iCaching de caches die ik erin via een PQ heb geladen naar een GPX file. Importeer die in Basecamp en sleep die dan naar mijn GPS. Dit vooral als ik ze in wandel- of fietsroute heb opgenomen.
 24. Bariet

  Podium Generator?

  Afgelopen zondag is mijn eerste cache vrijgegeven : een fietsmulti van bijna 50 km. Ik heb genoten van de eerste twee logjes (tot op heden de enige twee). Maar zal geen podium in de listing plaatsen
 25. Net gecontroleerd, nu werkt het wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...