Spring naar bijdragen

volksdansje

Leden
 • Aantal bijdragen

  353
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

13 Goed

Over volksdansje

 • Verjaardag 07-10-1956

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  juni 2006

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  almere
 • Interesse
  volksdansen, wandelen, geocachen en verre reizen maken

Recente profielbezoeken

2997 profielweergaven
 1. Ja, hier ook een ouderwetse cacher, die gewoon nog print, nu moet ik handmatig bv. de P erop schrijven en ook bij multi's krijg je niet de punten uitgeprint.
 2. Niet echt Maastricht, wel in de omgeving, hebben wij afgelopen week genoten van de multi GC4Q94 Beegderheide, super mooi gebied en je kunt ook meerdere caches op je route meenemen. Wat ook leuk was GC6H9QV Mooi Bergerven, mooi gebied, erg leuk gemaakte caches, ongeveer 8 kilometer. Ik hoop dat je hier iets aan hebt, veel plezier gewenst.
 3. volksdansje

  Verloren Prikstok

  Gaan dit weekend de route lopen, zullen eens extra opletten, je weet nooit.
 4. volksdansje

  Bikkels

  Poeh, wij hebben 13 kilometer gelopen, net over de grens (Nederland/Duitsland in nordhorn (overigens net zo slecht weer) en ook nog 26 caches gevonden, hoezo geocachers zijn geen bikkels We kwamen trouwens wel veel cachers tegen die de ronde met de auto deden En ja, we werden nat en hadden het koud, maar 's avonds in ons lekkere warme bedje waren we tevreden over ons zelf. De lunch gebruikten we in een bushokje waar we langs liepen.
 5. Diederikus, je hebt gelijk, maar het antwoord blijft : NEE
 6. De vraag is: Wil je betalen voor deelname aan een event?? nou, wij niet, wij kiezen voor gratis events, pas nog op het Pi event geweest, langs de snelweg bij Breukelen, organisatie had op eigen kosten taart/pie meegenomen, zo kan het ook, of zet een potje neer waar mensen die iets nemen een vrijwillige bijdrage kunnen geven, zoals verleden jaar een snertevent georganiseerd gratis door Annette, alleen het werk al om zulke grote pannen met snert te maken en dat geheel gratis, vrijwillige bijdrage kon je in een bus gooien. het kan dus wel hoor! en ze zijn kleinschaliger, daar houden wij meer van.
 7. Twijfel twijfel zie ik heet dit topic. ik heb altijd geleerd, bij twijfel niet doen. Succes met het zoeken naar een MOOI plekje.
 8. De ergste log of tenminste waar ik me aan stoor is zo'n héél verhaal, wat de cacher die dag wel niet allemaal gedaan heeft, en dan zo tussen neus en lippen ook nog even vermeld, dat onze cache ook is gevonden. niets over hoe de cache was, gewoon een opsomming van de dag. En dan onderaan, o ja, alle Co's bedankt voor hun caches, zo onpersoonlijk allemaal.
 9. volksdansje

  Spookloggers .....

  Denk, als de antwoorden niet goed zijn, dan reageert de eigenaar meestal wel
 10. volksdansje

  Spookloggers .....

  Als wij earthcaches of virtuals doen, meestal in het buitenland, mailen we de antwoorden en doen we bij de log ook altijd de niet verplichte foto, en antwoord van de CO krijgen we meestal nooit. Maar ons geweten is schoon denken we dan maar, we zijn er geweest, hebben ons aan de regels gehouden en dan maken we ons er maar niet druk over. Wij zelf mailen altijd even dat er toestemming is om te loggen.
 11. volksdansje

  Spookloggers .....

  Als er op onze (buitenlandse) earthcaches geen antwoorden worden gestuurd, dan deleten wij de log zonder pardon, moet je eens kijken hoe snel ze dan ineens wel antwoorden kunnen sturen Bang om een puntje te verliezen Soms reageren mensen helemaal niet meer en dan weet ik dat m'n onderbuik gevoel goed was, een spooklogger dus.
 12. Gewoon zoeken en loggen, eigenaar weet er van en het zou logisch zijn dat de omwonenden op de hoogte zijn gebracht. **Vaak staat het er ook wel bij, of je de tuin moet betreden of dat je vanaf de straatkant de cache kunt pakken.
 13. Hoi, Ja, enge beesten vind ik ook. Hebben laatst van care plus, anti-insect gekocht, staat op de verpakking dat het ook beschermd tegen teken, heb het nog niet kunnen proberen. laatst had ik er ook eentje, ondanks bergschoenen/sokken, lange broek en nog wel dagen nadat we hadden gewandeld. met een tekentang geprobeerd eruit halen, maar 1 pootje zat zo diep, dat de dokter het half operatief heeft verwijderd. 's avonds elkaar goed controleren na het wandelen doen we ook altijd. Hoop dat je hier iets aan hebt.
 14. Ja dat probleem hebben wij ook gehad, schoonzoon heeft van alles geprobeerd, en wij hebben er zelfs windows9 op zitten, zelfs snappen we niets van computers, maar toen schoonzoon firefox erop heeft gezet is alles weer bij het oude, logjes kunnen we weer lezen, bruine balkje bovenaan de pagina is ook weg nu. Dus download firefox dan ben je van het probleem af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...