Spring naar bijdragen

volksdansje

Leden
 • Aantal bijdragen

  353
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door volksdansje geplaatst

 1. Ja, hier ook een ouderwetse cacher, die gewoon nog print, nu moet ik handmatig bv. de P erop schrijven en ook bij multi's krijg je niet de punten uitgeprint.
 2. Niet echt Maastricht, wel in de omgeving, hebben wij afgelopen week genoten van de multi GC4Q94 Beegderheide, super mooi gebied en je kunt ook meerdere caches op je route meenemen. Wat ook leuk was GC6H9QV Mooi Bergerven, mooi gebied, erg leuk gemaakte caches, ongeveer 8 kilometer. Ik hoop dat je hier iets aan hebt, veel plezier gewenst.
 3. volksdansje

  Verloren Prikstok

  Gaan dit weekend de route lopen, zullen eens extra opletten, je weet nooit.
 4. volksdansje

  Bikkels

  Poeh, wij hebben 13 kilometer gelopen, net over de grens (Nederland/Duitsland in nordhorn (overigens net zo slecht weer) en ook nog 26 caches gevonden, hoezo geocachers zijn geen bikkels We kwamen trouwens wel veel cachers tegen die de ronde met de auto deden En ja, we werden nat en hadden het koud, maar 's avonds in ons lekkere warme bedje waren we tevreden over ons zelf. De lunch gebruikten we in een bushokje waar we langs liepen.
 5. Diederikus, je hebt gelijk, maar het antwoord blijft : NEE
 6. De vraag is: Wil je betalen voor deelname aan een event?? nou, wij niet, wij kiezen voor gratis events, pas nog op het Pi event geweest, langs de snelweg bij Breukelen, organisatie had op eigen kosten taart/pie meegenomen, zo kan het ook, of zet een potje neer waar mensen die iets nemen een vrijwillige bijdrage kunnen geven, zoals verleden jaar een snertevent georganiseerd gratis door Annette, alleen het werk al om zulke grote pannen met snert te maken en dat geheel gratis, vrijwillige bijdrage kon je in een bus gooien. het kan dus wel hoor! en ze zijn kleinschaliger, daar houden wij meer van.
 7. Twijfel twijfel zie ik heet dit topic. ik heb altijd geleerd, bij twijfel niet doen. Succes met het zoeken naar een MOOI plekje.
 8. De ergste log of tenminste waar ik me aan stoor is zo'n héél verhaal, wat de cacher die dag wel niet allemaal gedaan heeft, en dan zo tussen neus en lippen ook nog even vermeld, dat onze cache ook is gevonden. niets over hoe de cache was, gewoon een opsomming van de dag. En dan onderaan, o ja, alle Co's bedankt voor hun caches, zo onpersoonlijk allemaal.
 9. volksdansje

  Spookloggers .....

  Denk, als de antwoorden niet goed zijn, dan reageert de eigenaar meestal wel
 10. volksdansje

  Spookloggers .....

  Als wij earthcaches of virtuals doen, meestal in het buitenland, mailen we de antwoorden en doen we bij de log ook altijd de niet verplichte foto, en antwoord van de CO krijgen we meestal nooit. Maar ons geweten is schoon denken we dan maar, we zijn er geweest, hebben ons aan de regels gehouden en dan maken we ons er maar niet druk over. Wij zelf mailen altijd even dat er toestemming is om te loggen.
 11. volksdansje

  Spookloggers .....

  Als er op onze (buitenlandse) earthcaches geen antwoorden worden gestuurd, dan deleten wij de log zonder pardon, moet je eens kijken hoe snel ze dan ineens wel antwoorden kunnen sturen Bang om een puntje te verliezen Soms reageren mensen helemaal niet meer en dan weet ik dat m'n onderbuik gevoel goed was, een spooklogger dus.
 12. Gewoon zoeken en loggen, eigenaar weet er van en het zou logisch zijn dat de omwonenden op de hoogte zijn gebracht. **Vaak staat het er ook wel bij, of je de tuin moet betreden of dat je vanaf de straatkant de cache kunt pakken.
 13. Hoi, Ja, enge beesten vind ik ook. Hebben laatst van care plus, anti-insect gekocht, staat op de verpakking dat het ook beschermd tegen teken, heb het nog niet kunnen proberen. laatst had ik er ook eentje, ondanks bergschoenen/sokken, lange broek en nog wel dagen nadat we hadden gewandeld. met een tekentang geprobeerd eruit halen, maar 1 pootje zat zo diep, dat de dokter het half operatief heeft verwijderd. 's avonds elkaar goed controleren na het wandelen doen we ook altijd. Hoop dat je hier iets aan hebt.
 14. Ja dat probleem hebben wij ook gehad, schoonzoon heeft van alles geprobeerd, en wij hebben er zelfs windows9 op zitten, zelfs snappen we niets van computers, maar toen schoonzoon firefox erop heeft gezet is alles weer bij het oude, logjes kunnen we weer lezen, bruine balkje bovenaan de pagina is ook weg nu. Dus download firefox dan ben je van het probleem af.
 15. Ik ken de bewuste boom niet, maar als ik het zo lees, is het niet een te ingewikkelde klimboom, de cacher zal heus overwogen hebben, je voelt een hartaanval of beroerte meestal niet van te voren, dat is niet de cachelegger de schuld geven of de cacher, dat heet pech, zo vertelde mij de neuroloog. Maar als je tijdens het klimmen een hartaanval/beroerte krijgt, lig je nu eenmaal beneden, met dit vreselijke resultaat. Ik heb 3 jaar geleden ( op Madeira) ook tijdens het cachen een beroerte gekregen, gelukkig stond ik met beide benen op de grond en kwamen bereidwillige cachers afkomstig uit Portugal om hun hulp aan te bieden en de ambulance te bellen. Tuurlijk moet je alles overwegen voordat je in een (hoge) boom gaat klimmen, en dan wil ik nog wel even kwijt, dat de leeftijd van iemand niet uitmaakt. Een jonge voetballer kan op het veld ook zomaar iets krijgen, dus jong en oud doet er goed aan, om eerst na te denken en riciso's in te schatten.
 16. Van ruilen komt huilen, dus mijn advies is, gewoon niet ruilen, loggen en verder gaan met je leven.
 17. In nederland?? Vonden wij het oudhollands ganzenbord erg leuk.
 18. Wij hebben pas een weekend in Oldenzaal gecached, als je iemand zoekt uit die omgeving zou ik eens contact opnemen met team Boeskool, die heeft heel veel mooie caches in Oldenzaal gemaakt.
 19. :crybaby: hoe moet het nu verder zonder jullie????? Geniet van de vrijheid, lekker geen verplichtingen meer. bedankt voor de hulp en het reviewen van onze caches. jan en carrie Volksdansje
 20. Ja heel herkenbaar. Onze cache beatrixlinde bevoorbeeld. Kosten noch moeite bespaard om er een mooie cache van te maken. Een bordje laten maken voor 25 euro (lijk wel gek),nu kunnen sommige mensen de cache niet vinden en trekken zo hard aan het bordje dat er stukken van afgetrokken zijn, weg mooie bordje. Jan gisteren een nieuw bordje gemaakt, oude ervan af gehaald, en je moet me een kracht zetten om die door het midden te krijgen. is het misschien haast?? Even vlug een puntje scoren?? heel jammer van het werk en geld dat je in deze hobby stopt. Ook komen we de laatste tijd micro's tegen, waar amper op te schrijven valt, zo wordt het er weer in gefrommeld, wij gaan altijd met zorg met andermans spullen om.
 21. Nooit, heel ouderwets ik doe alles met de hand. Op vakantie?? ik verdiep me in de plaatsen waar we komen en print het uit, tik alles in map source,die stuurt het door naar de GPS, maak een uitdraai daarvan, heel duidelijk zo, wel heel veel werk. GSAK is vast handig, maar ik/wij snappen er niets van, moeten maar eens een bijscholing volgen [].
 22. volksdansje

  Log Of Geen Log?

  Dat zal een lang verhaal worden als het een nano is
 23. Wij hebben een groene Nomad van 20 + 5 l. Bevalt ons prima en we doen er al jaren mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...