Spring naar bijdragen

dutchcoppi

Leden
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMap60cx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 jaar
 • Twitter
  dutchcoppi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  halsteren
 1. Dat is leuk, weer ouderwets een avondje in De Lier. We proberen te komen (moeten nog even een slaapplaats regelen bij mijn ouders in De Lier Team Dutchcoppi (2 personen)
 2. Hallo, een event is bij uitstek de plaats om andere geocachers te ontmoeten, zeker als je nieuw bent. Vaak hebben ze tijdens een event al hun nieuwe caches op papier staan, of wordt je GPS ingeladen door de organisatie met de nieuwe caches. Soms komt er eerst 1 cache online, waarbij iedereen tegelijk gaat zoeken of kan je bij sommige events tussen bepaalde tijden komen en starten met het zoeken naar de Eventcaches. (en uiteraard caches in de buurt van het Event) Wij nemen altijd onze cacherugzak mee met de standaard materialen. Uiteraard nemen we eten en drinken mee voor onderweg. Nogmaals het ligt aan het event zelf hoe deze georganiseerd is, maar leuk is het zeker ! Mvg, Team Dutchcoppi
 3. Ik heb pas geleden ook dit fenomeen waargenomen. Ik verbaasde me enigzins over dat er bepaalde personen al op de plek waren, terwijl deze veel verder woonden. Het is wel eens leuk om een podium te bemachtigen, maar als er mensen zijn die het spelletje zo willen spelen dan gaat de motivatie en de leut er snel vanaf... Maar goed, ik hoop dat deze bug snel opgelost wordt.
 4. dutchcoppi

  Sneeuw/ijs caches?

  Vandaag een cache gedaan met de schaats, geeft weer eens een andere dimensie aan het cachen
 5. En onze auto tb is ook aangemeldt
 6. dutchcoppi

  Goud Zilver En Brons

  ....en de twitteraccount toevoegen van de reviewers wil ook nog wel eens schelen
 7. Gecondoleerd..... Veel sterkte gewenst in de komende tijd Dutchcoppi
 8. Ik gebruik GSAK eigenlijk altijd, als we ergens heengaan dan maak ik een pocketquery. Deze gooi in de GSAK en met wat filters komt er een mooi lijstje uit die in de GPS en TomTom zet. Met mijn GPSMap 60csx kan ik niet paperless cachen, dus maak ik via GSAK een paar mooie A4-tjes met alle caches en hints.... Superhandig !
 9. Lijkt me leuk om dit met elkaar te delen, zodat je een mooi lijstje krijgt om misschien speciaal een ommetje ervoor te maken ! Mijn favoriete caches zijn : Corky's Mystery GC242EM - zeer originele stash Strijbos II - GC1V302 - ook een hele leuke verstopmethode
 10. Ik heb dit inderdaad ook vaak gehad met Firefox, nu werkt het wel weer. Het lijkt of er iets niet ondersteund wordt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...