Spring naar bijdragen

Kopfdorf-Rangers

Leden
 • Aantal bijdragen

  113
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2009

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Hoofddorp

Recente profielbezoeken

2516 profielweergaven
 1. Super bedankt voor het meedenkwerk! Meteen aangepast en iedereen weer gelukkig.
 2. Wij hebben er ook vier en mijn ouders zijn dus niet de enige met drie. Hoe zou dit verschil komen?
 3. Rechts in je scherm staat zoekopties. Wij zelf hebben daar 4 stipjes waarbij de eerste nieuwste in Nederland is. Mijn ouders hebben slechts drie stipjes. Zij zijn ook premium dus daar kan het niet aan liggen. Handmatig kan ik niet iets wijzigen of kan dat wel?
 4. Hallo medecachers, Mijn ouders zijn sinds kort premium. Sinds deze verandering zijn zij het kopje nieuwste in Nederland op hun profielpagina kwijt. Herkenbaar? Oplossing? Wij zelf hebben deze functie wel en ik dacht ook dat dit automatisch ging.
 5. ik gooi hem nog even omhoog want de voorbereidingstijd wordt steeds korter.
 6. Hallo medecachers, met Pinksteren kamperen wij in Wijk aan Zee. Zijn er nog aanraders in de buurt die wij niet mogen missen? Uiteraard hebben we gekeken op de site en zien daar de nodige caches maar de een is altijd iets leuker dan de ander en dat zie je niet altijd op de kaart. We hebben fietsen en onze benen ter beschikking.
 7. Kopfdorf-Rangers

  Pal West

  Ja de co heeft antwoord gegeven. Noord blijft ongewijzigd maar oost verandert van richting. Hoe dit dan weer op de gps moet is de nieuwe vraag maar dat ligt meer aan onze onervarenheid met peilen.
 8. Kopfdorf-Rangers

  Pal West

  Ik pas mijn woorden aan: via noord etc. is wel een antwoord. Waar ik het ben tegen gekomen was een cache op de heide (Ermelo kriemelberg) en om te voorkomen dat mensen dwars over de hei lopen is dit een logische verklaring. Ik had genoeg aan de ook aanwezige tekst blijf op de paden.
 9. Kopfdorf-Rangers

  Pal West

  Als je naar het westen gaat in een peiling is dat altijd 270 graden dus wat is het effect van de toevoeging pal west ipv naar het westen. Ik vind het helemaal niet erg dat het niet gelukt is. Ik heb de leggers al bedankt vooor de prachtige wandeling in een prachtig gebied. Toch wil ik graag weten wat dit betekent. Er zijn wel vaker toevoegingen waardoor het eigenlijk onduidelijker wordt. Bij het BSE 2012 in hoogvliet gecached. Daar was een hint de reden dat twintig man de cache niet vond. Hielp juist niet terwijl een hint daar voor is. Dit draadje is dus gewoon een vraag naar hoe moet je iets uitleggen of overleg hoe leggen jullie dit uit als je zoiets leest. En nogmaals buiten het woordenboek waardoor je niets wijzer wordt is er geen antwoord op de gestelde vraag gekomen.
 10. Kopfdorf-Rangers

  Pal West

  Die cache hebben wij ook geprobeerd en ook wij komen er niet uit. Internet maakt het ook niet echt duidelijker voor mij. Kortom ook ik ben erg nieuwsgierig wat pal west is en wat het verschil is met naar het westen.
 11. Ik heb via de site van catch me games de drie uitleg filmpjes bekeken. Sommige zaken hadden wij iets anders gedaan maar met de uitleg is het wel duidelijk. Wat handig en efficient spelen is moeten we nog uitvinden maar wij vinden het wel een leuk spel. Onze ervaring met catan en dominion(etc) is dat het de eerste keer ook veel moeilijker lijkt omdat alles nog ontdekt moet worden. Een tweede of meerdere keer spelen gaat al sneller. Bedankt voor het meedenken en veel spelplezier.
 12. Hallo cachers, Met de feestdagen het spel treasure hunt gekregen. Vandaag uitgeprobeerd maar de spelregels laten voor ons nog wel wat vragen onbeantwoord. Zijn er al meer mensen die het spel gespeeld hebben? Wat zijn de ervaringen? Wij liepen bij de start al vast. Start iedereen in het water? We zijn maar begonnen en kwamen toe op een ander probleem. Je gooit 12 op het pad maar bij stap 7 wil je naar zand. Mag je stoppen en de volgende beurt met zand verder gaan? We hebben al wel lol beleeft aan het spel maar zijn er dus nog niet helemaal uit. We hebben het spel onderbroken voor het avondeten maar ook het einde van het spel is voor ons nog niet heel erg duidelijk(zijn we nog niet aan toegekomen) Benieuwd naar de ervaringen.
 13. Puzzels van de wijngemachtigde omgeving heemstede haarlem: echte hersenkrakers in de categorie uren zoeken op internet.
 14. Tja zo met die gemeenterace voor de deur is het handig om uit te zoeken of er bonussen te pakken zijn. In de uitleg van de gemeenterace staat dat foto's met het gemeente wapen en bepaalde gemeente extra punten opleveren. Is er wellicht iemand al actief geweest om een lijstje van caches bij gemeentehuizen e/o provinciehuizen aan te leggen. Die zouden wij wel willen raadplegen
 15. Ik vind van niet maar de andere volwassene hier in huis vind dat inderdaad jammer Er i s veel te veel moois.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...