Spring naar bijdragen

bastos

Leden
  • Aantal bijdragen

    324
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    garmin
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    dakota 20,etrex 20

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesse
    niets
  1. I'm going to be a multi-cache walk
  2. Aanwijs vingertje werkt nu terug weer( ook met ad-blocker aan).
  3. bastos

    Etrex 20

    En als ge alles eens verwijderd(gpx),en terug herbegint?
  4. bastos

    Oregon 700

    https://www.garmin.com/en-US/blog/outdoor/introducing-oregon-700-series/
  5. bastos

    Sterren Weg

    Oké,bedankt,dan ligt het niet bij mij!
  6. bastos

    Sterren Weg

    Wanneer ge een geocaching code opent,verschijnt er bovenaan moeilijkheid en terrein,sinds deze morgen staat dat er bij niet meer op. Zijn er nog die dat fenomeen hebben??
  7. bastos

    Coords Omzetten

    Dus jullie geven mij allemaal ongelijk,als belg zal ik daar proberen mee te leven. Ik zal dan ook geen vraag meer stellen op deze site aangezien jullie mij toch niet/kunnen /willen helpen. Sluiten die handel!!!!!!!.... ps: prachtig gemaakt teamdanhoff,een oranje mutske had me beter gestaan. sluiten die handel!!!!
  8. bastos

    Coords Omzetten

    Begrijp nu toch eens dat de coords in # 1 zijn gecopieerd van een site,ik heb niets weggelaten die stonden erzo. Ik heb alleen gevraagd om een prog. om deze om te zetten,zodat ik die bewerkingen b.v. geen vlel malen hoef te doen. Had men mij eenvoudig geholpen,en niet aangepast,was al die heisa niet gebeurt,Mijnheer BJORRI.
  9. bastos

    Coords Omzetten

    Waarom werd mijn openingszin veranderd,en stukken weggelaten,en als ontwikkelaar zou u moeten weten dat na 48' nog 3 cijfers komen ,en éénmaal 000
  10. bastos

    Coords Omzetten

    Nu over mijn openingspost zeveren dat er iets anders stond is gemakkelijk(en uw gelijk proberen te halen). Deze is namelijk helemaal aangepast,en dat vindt ik ronduit gemeen. Maar ja,t'is weer nen belg die worden toch gekl**t door de hollanders. En verder sluit ik mij aan bij mezelf.
  11. bastos

    Coords Omzetten

    Van google al gehoord,wel geef zinkweg in,boven rechts klik je op de coords,en dan verschijnt dit: als je deze coords omzet (met u site n.b.) krijg je iets heel anders dan uw nullen vanachter. Maar laat maar,ik los het zelf wel op,vraag gewoon een simpele uitleg en het wordt een discusie toch bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...