Jump to content

bastos

Leden
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by bastos

 1. I'm going to be a multi-cache walk
 2. Aanwijs vingertje werkt nu terug weer( ook met ad-blocker aan).
 3. bastos

  Etrex 20

  En als ge alles eens verwijderd(gpx),en terug herbegint?
 4. https://www.garmin.com/en-US/blog/outdoor/introducing-oregon-700-series/
 5. bastos

  Sterren Weg

  Oké,bedankt,dan ligt het niet bij mij!
 6. Wanneer ge een geocaching code opent,verschijnt er bovenaan moeilijkheid en terrein,sinds deze morgen staat dat er bij niet meer op. Zijn er nog die dat fenomeen hebben??
 7. Dus jullie geven mij allemaal ongelijk,als belg zal ik daar proberen mee te leven. Ik zal dan ook geen vraag meer stellen op deze site aangezien jullie mij toch niet/kunnen /willen helpen. Sluiten die handel!!!!!!!.... ps: prachtig gemaakt teamdanhoff,een oranje mutske had me beter gestaan. sluiten die handel!!!!
 8. Begrijp nu toch eens dat de coords in # 1 zijn gecopieerd van een site,ik heb niets weggelaten die stonden erzo. Ik heb alleen gevraagd om een prog. om deze om te zetten,zodat ik die bewerkingen b.v. geen vlel malen hoef te doen. Had men mij eenvoudig geholpen,en niet aangepast,was al die heisa niet gebeurt,Mijnheer BJORRI.
 9. Waarom werd mijn openingszin veranderd,en stukken weggelaten,en als ontwikkelaar zou u moeten weten dat na 48' nog 3 cijfers komen ,en éénmaal 000
 10. Nu over mijn openingspost zeveren dat er iets anders stond is gemakkelijk(en uw gelijk proberen te halen). Deze is namelijk helemaal aangepast,en dat vindt ik ronduit gemeen. Maar ja,t'is weer nen belg die worden toch gekl**t door de hollanders. En verder sluit ik mij aan bij mezelf.
 11. Van google al gehoord,wel geef zinkweg in,boven rechts klik je op de coords,en dan verschijnt dit: als je deze coords omzet (met u site n.b.) krijg je iets heel anders dan uw nullen vanachter. Maar laat maar,ik los het zelf wel op,vraag gewoon een simpele uitleg en het wordt een discusie toch bedankt.
 12. Dat is bij benadering,het moet juist zijn(niet met de pet er naar gooien) Als ge de gemeente zinkweg neemt op wikipedia,krijgt u 51°48 nb 4°23 ol Dan hebt ge 51.801389 4.388611 dat omgezet geeft N51°48.083 E004°23.317 , en volgens uw site uitgerekend.Dit moet juist zijn op enkele meters na ,ja,maar geen honderden meters.
 13. bastos

  Javawa.

  neen,proximus(het vroegere belgacom). NU , pas is de site terug,ik zal maar hout vasthouden zeker!!!!!!.
 14. bastos

  Javawa.

  Ja, ik heb een andere geprobeerd:error,pagina not found.
 15. bastos

  Javawa.

  Wat denkt ge hiervan?
 16. bastos

  Javawa.

  Wat is daar nu belachelijk aan,zo komt het toch over.
 17. bastos

  Javawa.

  Ik heb geprobeerd met ,en zonder spaties.
 18. bastos

  Javawa.

  We gaan het opgeven zeker,krijg het niet opgelost.
 19. bastos

  Javawa.

  Dit zou het helemaal moeten zijn.
×
×
 • Create New...