Spring naar bijdragen

Venniper Cache-zoekers

Leden
 • Aantal bijdragen

  408
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

16 Goed

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Magellan 100
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  December 2007

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Nieuw-Vennep
 • Interesse
  Samen met de Venniper en de Vennipertjes op plaatsen komen waar je zonder geocachen niet komt!
 1. Ik zie niet goed waarom je hier je handen meer vrij hebt dan met een rugzakje? Dat gebungel aan mijn nek met driekwart kilo lijkt mij ook helemaal niets maar goed gelukkig zijn we allemaal anders ;-) Je hebt ook rugzakken die je gewoon op je rug kunt houden en met een slangetje kun je er dan uit drinken!
 2. Tjee, wat leuk dat jij terugverlangt naar de tijd waar ik nog gewoon in zit. Fijn om te horen! (poetst nog even het oranje Magellannetje op)
 3. Ik denk dat de cachelegger heus wel accoord gaat als je het uitlegt in je mail met antwoorden. De moderne tijd haalt de cacheleggers in, jammer dan.
 4. Krijg jij nooit eens een coin uit het buitenland dan? Daarbij: ALS je zo'n coin krijgt dan VRAAG je toch even aan iemand wat je er mee moet?
 5. Engels lijkt me meer dan voldoende. Ik zou het erg knap vinden als je kan geocachen zonder een paar woordjes engels te kunnen lezen.
 6. Dat beweert hij ook niet: "Auch diesen Cache habe ich auf jeden fall irgentwann mal gefunden aber weil ich bis heute nicht online gelogt habe weiß ich nicht mehr wann !" Wapy beweerde OOK niet dat alles op 1 dag of in 1 week gevonden was.
 7. Dat heb ik dus zojuist gedaan. Bedankt voor het opzoeken.
 8. Als er caches worden gelogd die minder dan 20 founds hebben kun je zo zien of er een teamnaam dubbel staat. Is die er niet dan weet je dus 100% zeker dat het niet klopt. Wat een werk voor een 1 april grap ;-)
 9. Ze zijn 10! Dan lopen ze 4 avonden achter elkaar 10 km met de avondvierdaagse
 10. Kijk daarvoor moet je dus een cache uitzoeken waar je met de auto naar toe moet, niet op loopafstand en in je eigen woonplaats dus. Maar ik zou dan wel vantevoren contact opnemen met de eigenaar, de cacheroute OOK van tevoren zelf lopen en er voor zorgen dat er leuke dingen in de cache zitten.
 11. Zoek even bij natuurmonumenten en staatsbosbeheer. Die hebben vaak ook GPS tochten als kinderfeestje. Tenminste, wij hebben die op de Brunsummerheide gedaan.
 12. Dat vind ik onzin. Iedereen doet dit spelletje op zijn/haar eigen manier en dat is ook het leuke ervan. Als er alleen maar mooie multi's zouden zijn van minstens 5 km kan niet iedereen genieten van deze hobby, als er alleen maar tradi's in de bergen liggen ook niet. Daarbij is de één een puntjesjager of gaat vooral voor de FTF's en de ander helemaal niet maar dat bijt elkaar toch niet? Ik zie niet dat zo'n actie het einde van geocachen kan aankondigen. Als niemand die powertrail loopt gaat tie senl genoeg naar het archief en zolang er wel animo is maak je er mensen dus blij mee. Prima toch?
 13. Zou die NGA gehoopt hebben dat hij de miljoenste actieve cache zou leggen? Met dit soort acties halen we de miljard binnen een paar jaar!
 14. Misschien is het een idee dat er voor een paar talen een vertaling voor de geocachewoorden wordt gemaakt? Woorden zoals stapeltellen enzo? Wij liepen ook best wel tegen problemen op bij een lange duitse multi door monschau en we hadden er wat hulp bij nodig maar WIJ moesten weer dingen uitleggen over geocachen en letters en optellen want zonder dat kwam die vertaler er ook niet goed uit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...