Spring naar bijdragen

Venniper Cache-zoekers

Leden
 • Aantal bijdragen

  408
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Venniper Cache-zoekers geplaatst

 1. Ik zie niet goed waarom je hier je handen meer vrij hebt dan met een rugzakje? Dat gebungel aan mijn nek met driekwart kilo lijkt mij ook helemaal niets maar goed gelukkig zijn we allemaal anders ;-) Je hebt ook rugzakken die je gewoon op je rug kunt houden en met een slangetje kun je er dan uit drinken!
 2. Tjee, wat leuk dat jij terugverlangt naar de tijd waar ik nog gewoon in zit. Fijn om te horen! (poetst nog even het oranje Magellannetje op)
 3. Ik denk dat de cachelegger heus wel accoord gaat als je het uitlegt in je mail met antwoorden. De moderne tijd haalt de cacheleggers in, jammer dan.
 4. Krijg jij nooit eens een coin uit het buitenland dan? Daarbij: ALS je zo'n coin krijgt dan VRAAG je toch even aan iemand wat je er mee moet?
 5. Engels lijkt me meer dan voldoende. Ik zou het erg knap vinden als je kan geocachen zonder een paar woordjes engels te kunnen lezen.
 6. Dat beweert hij ook niet: "Auch diesen Cache habe ich auf jeden fall irgentwann mal gefunden aber weil ich bis heute nicht online gelogt habe weiß ich nicht mehr wann !" Wapy beweerde OOK niet dat alles op 1 dag of in 1 week gevonden was.
 7. Dat heb ik dus zojuist gedaan. Bedankt voor het opzoeken.
 8. Als er caches worden gelogd die minder dan 20 founds hebben kun je zo zien of er een teamnaam dubbel staat. Is die er niet dan weet je dus 100% zeker dat het niet klopt. Wat een werk voor een 1 april grap ;-)
 9. Ze zijn 10! Dan lopen ze 4 avonden achter elkaar 10 km met de avondvierdaagse
 10. Kijk daarvoor moet je dus een cache uitzoeken waar je met de auto naar toe moet, niet op loopafstand en in je eigen woonplaats dus. Maar ik zou dan wel vantevoren contact opnemen met de eigenaar, de cacheroute OOK van tevoren zelf lopen en er voor zorgen dat er leuke dingen in de cache zitten.
 11. Zoek even bij natuurmonumenten en staatsbosbeheer. Die hebben vaak ook GPS tochten als kinderfeestje. Tenminste, wij hebben die op de Brunsummerheide gedaan.
 12. Dat vind ik onzin. Iedereen doet dit spelletje op zijn/haar eigen manier en dat is ook het leuke ervan. Als er alleen maar mooie multi's zouden zijn van minstens 5 km kan niet iedereen genieten van deze hobby, als er alleen maar tradi's in de bergen liggen ook niet. Daarbij is de één een puntjesjager of gaat vooral voor de FTF's en de ander helemaal niet maar dat bijt elkaar toch niet? Ik zie niet dat zo'n actie het einde van geocachen kan aankondigen. Als niemand die powertrail loopt gaat tie senl genoeg naar het archief en zolang er wel animo is maak je er mensen dus blij mee. Prima toch?
 13. Zou die NGA gehoopt hebben dat hij de miljoenste actieve cache zou leggen? Met dit soort acties halen we de miljard binnen een paar jaar!
 14. Misschien is het een idee dat er voor een paar talen een vertaling voor de geocachewoorden wordt gemaakt? Woorden zoals stapeltellen enzo? Wij liepen ook best wel tegen problemen op bij een lange duitse multi door monschau en we hadden er wat hulp bij nodig maar WIJ moesten weer dingen uitleggen over geocachen en letters en optellen want zonder dat kwam die vertaler er ook niet goed uit
 15. Her en der zagen we er wat van op TV. Toen we op vakantie waren in Limburg hebben we de kinderwandeltocht van natuurmonumenten op de Brunsummerheide gedaan (zoektocht naar ingegraven ijzeren dingen). We vonden het zo leuk dat we eigenlijk zelf wel een GPS wilden, dat duurde een maand of 4-5 (welnietwelniet) en rond kerst 2007 hebben we een registratie aangemaakt met teamnaam (veel te lang LOL). In verband met een aantal weken gips (en de pijn ervoor en nu het traject erna) hebben we nu al lang niet meer gelopen maar binnenkort gaan we weer van start. We zitten nu te bedenken wat we gaan doen met de vakantie en die nieuwe geocachefiets/puzzeltocht in Drenthe lijkt ons wel wat!
 16. Remunj en Team Geo-cachet, Zojuist heb ik heel veel overbodige quotes verwijderd in het kader van KLIK. Dat was voor één keertje leuk maar de volgende keer mogen jullie dat zelf doen. Met vriendelijke groet, Esther
 17. Remunj en Track-leader, Zojuist heb ik heel veel overbodige quotes verwijderd in het kader van KLIK. Dat was voor één keertje leuk maar de volgende keer mogen jullie dat zelf doen. Met vriendelijke groet, Esther
 18. Precies, via PB. Dit forum is geen open en democratisch land maar een forum met regeltjes waar je mee accoord bent gegaan.
 19. 40 km zwemmen 2240 km lopen naar Athene 1000 km lopen naar de Alpen En dan nog een bergje op van 4 km hoog.... (met dank aan www.afstandmeten.nl) Succes!
 20. Ik vind het heel duidelijk waar je op reageert. Overigens passen er bij mij veel meer reacties op 1 pagina (dat kun je instellen). Ook kun je je tekst iets aanpassen, met een enkel woordje meer begrijpt iedereen echt wel waar je op doelt. Je had twee postings in 1x geciteerd en dat vind ik wat te veel. Je mag mijn posting editen met precies datgene waar je op reageert. Groeten, Esther
 21. Ons als moderators is het opgevallen dat men steeds ruimer gaat citeren. Het is te makkelijk om op REPLY te klikken en vervolgens de volledige tekst van je voorganger te laten staan. Zelfs foto's worden zo weer meegenomen en ook alle reacties voor je voorganger als die óók geciteerd heeft. Dit scrollt lastiger en maakt het forum minder leesbaar. Probeer dus eens gewoon de tekst waar je op wilt reageren als enige in het citaat te laten staan, of doe het zonder citaat en haal vooral de foto's weg. De moderators zullen de extreme lappen tekst gaan verwijderen als die niet nodig zijn om duidelijk te maken waarop je reageert. Met vriendelijke groet, Namens het moderatorteam, Esther
 22. Ik denk wel dat als IEDEREEN voortaan gaat twitteren de snelheid van reageren er ook wel uitgaat. Het lijkt mij toch handiger om het via de officiële kanalen te doen als je een 'needs archived' etc laat uitgaan.
 23. We waren met de gladdigheid heeeeeeeel langzaam tegen een muurtje tot stilstand gekomen aan het einde van onze straat Gelukkig was er niks met het muurtje maar was wel de kentekenplaat krom en de kentekenplaathouder stuk. Ja en als je die houder dan toch moet vervangen kan het er wel af. Dus bij http://www.kentekentekst.nl/ een houder besteld. Nu hebben we achter een sticker en voor een echte kentekenplaathouder. Geluk bij een ongelukje dus. En dan hoop ik dat we binnenkort eindelijk weer eens kunnen geocachen want na 5 wk gips (niet door aanrijding of valpartij) word je dat stilzitten ook wel zat Nu zitten we helaas nog steeds met het probleem van de TB sticker die zo mooi op het achterruit kon (een deel ondoorzichtbaar zwart) maar er af gekrabt is met de ijskrabber
×
×
 • Nieuwe aanmaken...