Spring naar bijdragen

post@co

Leden
 • Aantal bijdragen

  252
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

-1 Matig

Over post@co

 • Verjaardag 03-01-1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  OnePlus 3t, Garmin GPSmap 60
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  November 2007

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  groningen
 1. http://www.hondenwebshop.nl/product/details/161 hiermee kan je ook goed de teken verwijderen...ook de teken die wel vastzitten, maar nog niet zo groot zijn.
 2. Onze cache Kunstcache stadspark is wel leuk om te doen. Voor de kids kom je langs een speeltuin, een hertenkamp, kinderboerderij. En een stukje door een gebied waar schotse hooglanders lopen.
 3. post@co

  Vakantietips?

  dan is misschien deze bookmark list wel handig... http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=cb4e29f4-2a30-41c4-bb88-87171fe27486 een lijst met caches die een engelse of duitse vertaling hebben... Wij komen al heel wat jaren in Tsjechie, en er zijn genoeg mooie plekken te vinden daar. Zeker als je goed rond kijkt in de geocaches in de omgeving waar je heen gaat [dat heeft ons al op meerdere zeer mooie plekken gebracht]
 4. post@co

  Cachen In De Sneeuw

  waarom niet. Je kan cachen in de zon, regen, mist, hagel, storm. Het enige waar je misschien op moet letten is, dat als een cache op de grond verstopt ligt deze misschien moeilijker te vinden is. En natuurlijk kan het ook handig zijn, omdat er erg gemakkelijk cache-paadjes in de sneeuw komen! succes, en veel cache plezier.
 5. hallo jan_net de hoeveelheid gevonden caches wordt volgens mij helemaal niet meer geupdate hier op gc.nl. Ook de geo d'ors worden allang niet meer bijgehouden. Jammer, maar het zij zo.
 6. even off topic.. heb je stukje gelezen, leuk verhaaltje. Alleen ben het toch niet helemaal eens met 1 zin...Een account aanmaken op geocaching.nl geeft je niet [meer] toegang tot alle noodzakelijke informatie om op pad te gaan. De nieuwe caches worden volgens mij al een tijdje niet meer bijgewerkt...Een account of geocaching.com geeft je wel alle noodzakelijk informatie om op pad te gaan. Ik geeft toe, een account op gc.nl is wel handig, maar niet genoeg...
 7. nee dat krijgt ie niet...het is NIET de schuld van de CO. Maar IK vindt het wel respectloos om zo te reageren in een kranteartikel! geen moddergooien, puur een reactie op een uitspraak die de CO ZELF heeft gedaan. prima plan, doe maar een slotje op dit draadje dan....meningen mogen gegeven worden op een forum. Anders moet je dit soort dingen niet gaan bespreken OP een forum.\
 8. Maar toch staat ie sinds gister op offline... vindt bovenstaande toch wel een flink stukje arrogantie na zo'n gebeurtenis. Sluitend bewijs...het is geen rechtzaak! Dit heeft alles te maken met fatsoen richting de ouders en familie van de overleden jongen. Hoe erg het ook zijn eigen schuld is, en hoe dom het ook is om die weg over te steken. Ik als cache eigenaar had hem DIRECT in het archief gegooit! Puur uit respect voor de familie!. Wij hebben ook een cache langs een drukke weg liggen [op een parkeerplaats], en ik zou er niet een 10e van een seconde over twijfelen! Dat is mijn mening, wilde het toch even kwijt. Ouders van Lars...veel sterkte gewenst.
 9. post@co

  Onregelementaire Cache

  Wij hebben ook een cache in een natuurgebied, maar de gebiedsbeheerder stond erop dat ie begraven werd. Dus...die ligt begraven in een natuurgebied! Misschien is zoiets hier ook van toepassing, je zou ook nog eens contact kunnen opnemen met de beheerder van het gebied...als het goed is moet die je kunnen vertellen of er toestemming geregeld is of niet!
 10. Je App haalt de caches rechtstreeks van de geocaching.com website. GC.nl doet dat ook, maar blijkbaar lopen ze wat achter met updaten van hun database. [of gebeurt dat nu ook helemaal niet meer?]
 11. post@co

  Nfc...

  zou dat is even kort door de bocht, heb ik je persoonlijk beledigd? Maar... Ik las het berichtje op internet en moest direct aan dit topic denken, en heb toen dat linkje geplaatst. Ik denk helemaal niet dat iedereen die een NFC cache wil maken daar dan direct misbruik van wil maken....maar het zou wel kunnen!
 12. post@co

  Nfc...

  Misschien wel het nadenken waard: Mijn link Als je een kwaadwillend persoon hebt kan die daar dus flink misbruik van maken...
 13. post@co

  Zoeken Zonder Gps.

  Lijkt mij niet zo'n probleem toch? Of je nu de coordinaten in de GPS invoert of in Google Maps/Earth, lijkt mij niet zo'n verschil. Ik heb ook weleens een mystery opgelost door goed in google maps, met streetview, te zoeken, in plaats van buiten op zoek te gaan. Ook hebben we weleens een cache gevonden waarvan we niet eens wisten dat ie daar lag! In Duitsland hebben we ooit een fotorolletje gevonden onder een plateau van een telefooncel. Onderweg naar huis, bij een Duitse Burgerking, stond eenzelfde telefooncel. Mijn dochter wilde toch even kijken, en kwam toch met een rolletje terug!
 14. Ik heb het er ook niet opgewaagd na de negatieve reacties. Ik heb een rammount gekocht bij waypoint in Leek. Heb er nu een aantal keren mee gefietst en ben dik tevreden. Het is wel wat duurder maar oogt wat mij betreft veel steviger.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...