Spring naar bijdragen

Squadra Bolla il Mazzo

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Squadra Bolla il Mazzo

 • Verjaardag 15-05-1967

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60 CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2007
 • Twitter
  renebelderbos

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ingerene.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Borne

Recente profielbezoeken

1204 profielweergaven
 1. Bedankt, ik moet inderdaad het artikel even actualiseren. Heracross, bedankt ik PB je over de details.
 2. Er is wat negatieve journalistiek bedreven de laatste tijd, dus kan een positieve impuls geen kwaad. Ik ben door een lokale RTV zender benaderd (niet in onze regio) n.a.v. mijn artikel "Het nieuwe schatzoeken: Geocachen" op IkPromoot.nl. Voor een programma is men op zoek naar een leuke persoonlijkheid die helemaal gek is van Geocachen en in Noord-Holland woont en actief is. Is er iemand die jullie kennen in dit profiel past? Dan hoor ik dat graag zodat ik contact kan zoeken. Voor eventuele persoonlijke contactgegevens kun je een PB sturen. BVD! PS ik heb deze vraag ook gepost in het onderwerp Hobby in diskrediet gebracht, maar daar is het ws off-topic, vandaar dit nieuwe draadje.
 3. Triest. Erg triest. Vooral voor het slachtoffer en zijn familie/vrienden natuurlijk. Maar ook voor de eigenaar van de cache, die in mijn optiek totaal geen blaam treft. Dat er vervolgens zo'n slecht stuk journalistiek op volgt is belachelijk. Valt me tegen van onze "lokale" pers. DUS.... tijd voor een positieve impuls. Ik ben door een lokale RTV zender benaderd (niet in onze regio) n.a.v. mijn artikel "Het nieuwe schatzoeken: Geocachen" op IkPromoot.nl. Voor een programma is men op zoek naar een leuke persoonlijkheid die helemaal gek is van Geocachen en in Noord-Holland woont en actief is. Is er iemand die jullie kennen in dit profiel past? Dan hoor ik dat graag zodat ik contact kan zoeken. Voor eventuele persoonlijke contactgegevens kun je een PB sturen. BVD!
 4. Waarom zie ik dit draadje nu pas? Er komt vast snel een youtube linkje ....
 5. Het cachen begon bij ons in 2007, het jaar dat we (voor het eerst en naar wat blijkt vooralsnog ook voor het laatst) naar Italië op vakantie zijn geweest. Onze team (Squadra) naam is een wel heel erg vrije vertaling van onze achternaam naar het Italiaans. Ben benieuwd of dat überhaupt wel te herleiden is, maar aan jullie die eer. Uiteraard leiden er meer wegen naar Rome , bijvoorbeeld via mijn website, maar da's natuurlijk niet de bedoeling. Antwoorden via een PB om de spanning er een beetje in te houden ... ?
 6. Da's waar. Ik moet idd maar eens wat vaker langs komen om in te zien dat de reacties vaker wat hard over komen terwijl dat niet zo bedoeld is. Maar ja, we moeten ergens beginnen om Nederlanders op internet een betere naam te gaan bezorgen? Als het een veld (een WIL veld, geen MOET veld) zou zijn, zou je dat toch ook realiseren? Indien deze tijdstippen worden gebruikt voor de volgorde, dan blijft die ook weer een beetje (chrono)logisch. Bijkomend voordeel: ik ben afgelopen zomer de 100 gepasseerd op een dag dat ik er een stuk of 6 heb gevonden tijdens de vakantie waar er in totaal 18 zijn gedaan. Ruim na de vakantie wou ik de 100 voorzien van een als zodanig gemarkeerde foto, maar welke was nou precies nummer 100 ... geen idee meer. Het was dus een gokje. Toen GSAK ingevoerd en uiteraard was GSAK een andere mening toegedaan aldus de statistics. Nou ja, zo blijf ook bezig terwijl het buiten noodweer is . Huh? Als je wat vaker op het forum komt zal dit geen onbekend gegeven zijn. Volgens mij is het hier nog steeds vrij netjes een uitwisseling van standpunten. Da's nou juist wat mij ik er vervelend aan vind. Als we normaal ook niet zo praten, waarom dan wel op het scherm? Dit is een vraag voor mijzelf, niet voor hier, want dan wordt het een beetje te veel Ik gebruik de smileys als 'verzachtend', dus niet als olie op het vuur. Ook dat kan niet even goed over komen en ik ben zo vrij geweest hem uit mijn reactie weg te halen.
 7. Ik ben (nog) niet zo'n erg fanatiek forum gebruiker, maar kijk af en toe naar de berichten waarvan ik een linkje op de geocaching.nl pagina zie staan. Ik kan mij nu echter even niet inhouden toch te reageren. Dat mensen wel eens vragen stellen die elders al (vele malen) gesteld zijn zal altijd een 'probleem' blijven. Mensen worden dan gewezen op de andere draadjes en klaar is Kees. Dat berichten off-topic raken idem dito. Maar dat er reacties worden gegeven op een manier zoals de laatste reactie vind ik bijzonder triest. Hoezo op een botte manier het enthousiasme van een ander de nek om draaien? Een excuus zou bijzonder op z'n plaats zijn, maar misschien moet je daarvoor eerst even je eigen reactie nog eens (laten) nalezen. Inhoudelijk: stil staan is achteruitgaan en dus zijn dit soort ideeën juist geweldig leuk om over te hebben. Als van een lijst van 10 er 1 wordt overgenomen is het toch de moeite waard geweest?!? Ik vind het nachtcache verhaal wel een aardige: misschien een zwarte achtergrond mogelijk maken bij alle iconen en het is overduidelijk dat we met iets duisters te maken hebben. Ook het tijdstip (lokale tijd) zou mooi zijn. Desnoods een verplicht veld dat vooraf automatisch wordt ingevuld met het huidige (lokale) tijdstip. Dat zou zonder deze optie in praktijk toch de waarde zijn geweest. Dan hoeft niemand er meer werk voor uit te voeren en degene die het wel willen, kunnen de juiste tijd invullen. Het is dan niet waterdicht, maar met name diegene die voor eremetaal gaan zijn over het algemeen dermate fana... uh.. enthousiast dat ze graag de juiste tijd in willen vullen. gr, Rene
×
×
 • Nieuwe aanmaken...