Spring naar bijdragen

vanbinsbergen

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
 1. Dank voor de leuke reacties. Op de buren waren ze ook tevreden We hadden (helaas) niet de mogelijkheid om mee te gaan op cachetocht, anders hadden we dat zeker gedaan! We zijn inderdaad low budget, dus geen subsidies e.d. Vandaar dat het 'roeien is met de riemen die we hebben'. De uitzending zal een dezer dagen op de website van Family7 komen, en kan bekeken worden zonder lidmaatschap. We zijn nog wat aan het zoeken naar het juiste concept qua opbouw/gasten/presentator, dus kijk gerust volgende week weer Ps. Dit item was puur voor human interest dus hoefde niets met het christendom te maken te hebben
 2. Ondertussen hebben we uit de vele reacties iemand geselecteerd die zal vertellen over het geocachen. Ik verwacht een leuk onderwerp waar het cachen uitgelegd wordt, met voorbeelden van caches en wat je zoal kan meemaken. Het liefst had ik natuurlijk iedereen uitgenodigd, want elke cacher heeft zijn eigen verhaal. Zoals gezegd: de uitzending is 11 mei van 21.30 - 22.15 op Family7. Hartelijk bedankt voor de veelal positieve reacties, wat ik erg op prijs stel.
 3. Wat een reacties! Een mogelijkheid is wellicht dat ik het opneem en op youtube of een andere videosite neerzet? Ik kan ook vragen of de betreffende uitzending op internet gezet kan worden. Het zal echter maar enkele minuten beeldmateriaal zijn, dus verwacht geen verhitte discussie over het cachen. Ik stel nogmaals de input van jullie allemaal op prijs, en dat zal dan ook meegenomen worden in het redactie-overleg.
 4. Via Canal Digitaal zijn we helaas niet te ontvangen en via de livestream alleen als u sponsor bent. Ik zal morgen op internet gaan zoeken voor beeldmateriaal. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden.
 5. Dat caches moeten blijven liggen waar ze horen is duidelijk. Ik verwacht ook niet dat de nadruk komt te liggen op hoe makkelijk het is. Het zou ook fijn zijn als er inderdaad een (kort) filmpje beschikbaar is om het te verduidelijken. Maar vanwege de tijdsdruk en andere onderwerpen wordt dat waarschijnlijk lastig. Hulp is uiteraard altijd welkom. "Misschien is het een idee om toch een stukje (opgenomen) film van een echte cache-zoektocht in te monteren? Ik geef maar een tip hoor." Als je wat hebt hoor ik het graag, heb je misschien zelf iets wat we kunnen gebruiken? Overigens: Ik heb inderdaad gesproken met Carotte gesproken, maar het is nog niet 100% of hij in het profiel past! @ bbommel: Het programma heet Live op 7, en zal van 21.30 - 22.15 te zien zijn op de digitale tv-zender Family7.
 6. Wijngemachtigde, bedankt voor je suggestie! Waarschijnlijk heb ik al iemand die wat wil vertellen erover, maar mocht dat niet lukken, dan is degene die je voorstelde ook interessant. Het doet me deugd om zoveel (positieve) reacties te zien op mijn topic. Als alle cachers zo behulpzaam zijn, ga ik er in de vakantie zelf mee beginnen. Als ik aan het eind van de dag een studiogast geregeld heb, ga ik vanavond genieten van een welverdiend drankje.
 7. Dat het een vrij stiekeme hobby is , en dat er dan niet teveel aandacht moet zijn, begrijp ik goed. Ik zeg niet dat er 2.5 miljoen mensen gaan kijken, maar dat is potentiële bereik. Ik noem dit vaak om verwarring te voorkomen. Family7 is namelijk geen lokaal zendertje. De ervaring leert dat dat mensen afschrikt. Persoonlijk denk ik dat het wel interessant is dat mensen meer te weten komen over geocaching. @ Kees: Misschien interessant, maar we zoeken iets actueels. En aangezien geocaching in mei 10 jaar bestaat....
 8. Bedankt voor de suggesties en links, wellicht ga ik zelf naar die bijeenkomst omdat ik het wel een interessante hobby vind. Feit is echter dat de uitzending van 11 mei live is, dus we willen graag mensen aan tafel hebben die iets willen vertellen hierover. (Ik ben fan van deze smiley) Ik had net een van de leden aan de telefoon en hij was erg positief, maar is helaas op 11 mei niet beschikbaar. Voor meer informatie kunt u mij altijd bereiken via mail, maar ook via 055-5790710.
 9. Gezien de vorige reactie is het misschien goed om iets toe te voegen aan mijn post. Het onderwerp geocaching zal puur vanuit human interest benaderd worden, dus je hoeft niet bang te zijn om religieus getinte vragen te krijgen. We vinden het enkel interessant wat geocaching nu precies inhoudt, waarom het populair is en wat je ermee kan. Nogmaals, de zender is inderdaad christelijk, maar dit onderwerp zal niet vanuit die hoek benaderd worden. Edit: het programma duurt in totaal 45 minuten, waarvan er ongeveer 5 á 10 minuten besteed zal worden aan geocaching.
 10. Goedemorgen cachers, Via een vriend hoorde ik van het fenomeen geocaching. Na wat Googelen en Wikipedia-en (is dat überhaupt een woord), vond ik dat geocaching in mei 10 jaar bestaat. Reden om in onze nieuwe actualiteitenuitzending, Live op 7, wat tijd besteden aan deze bijzondere en mooie hobby. Voor dit programma op de televisiezender Family7 zijn wij op zoek naar een enthousiaste cacher, die wat wil vertellen over de sport/hobby zelf en waarom het zo interessant is. We kunnen overigens ontvangen worden door 2.5 miljoen huishoudens, dus het is geen lokaal zendertje. Mogelijk worden hierdoor zelfs nieuwe geocachers aangetrokken. Zelf krijg ik nu ook de kriebels om een keer de natuur in te gaan met zo'n apparaat. Ik hoop dat er reacties komen en ik hoop ook dat dit topic toegestaan is. Je kunt me een bericht sturen via het forum, maar ook contact opnemen via mark@family7.nl Alvast bedankt! Hartelijke groeten, Mark van Binsbergen Redacteur Family7
×
×
 • Nieuwe aanmaken...