Spring naar bijdragen

elisa1955

Leden
  • Aantal bijdragen

    318
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over elisa1955

  • Verjaardag 14-04-1955

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    magellan explorist 200, sinds 09-2007 GPSmap 60CSx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    april 2005

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Stede Broec

Recente profielbezoeken

2436 profielweergaven
  1. elisa1955

    Bedevaart 3

    Wat ontzettend leuk, Bedevaart 3 gaat binnenkort van start! Dan wordt het toch echt eens hoog tijd om bedevaart 2 af te gaan maken
  2. @ kalkendotters, super , het werkt weer, hartstikke bedankt!
  3. Boven aan de pagina staat in een geel kader ! Groundspeak is phasing out support for older browsers. Visit the Help Center for more information. Heb al eens gekeken bij de help center maar werd niet veel wijzer. Heb steeds bij Window 7 de updates gedraaid, dus had niet veel aandacht meer aan het gele kader besteed, totdat!!! Ik geen coordinaten of notes kon saven op de pagina, en ook geen logjes meer kon lezen. Best irritant eigenlijk. En om nu gelijk een andere browser in te stellen, het zou toch moeten lukken in IE. Wie kan mij in simpele bewoordingen duidelijk maken wat ik hier aan kan doen? Alvast mijn hartelijke dank!
  4. elisa1955

    Bericht Aanpassen

    Volgens mij bedoelt TS een berichtje op het forum, niet een log bij een cache. Antarctica klopt! Als ik hier een berichtje achterlaat, kan ik in ongeveer 5 min nog een edit aanbrengen. Denk ik na een uurtje ik wil het toch even anders neerzetten, dan is een edit niet meer mogelijk. Jammer, heb ik zeker gemist , dan moet ik hier maar mee leven en nog beter nadenken!
  5. elisa1955

    Bericht Aanpassen

    MIjn probleem is, ik wilde graag mijn berichtje aanpassen, maar ik kan mijn eigen berichtje niet meer inkomen, om het te herschrijven. Of om het eventueel te verwijderen? Bij het bedoelde bericht staat geen edit icoontje! Wie weet raad?
  6. Ook ik wil mij nog even aansluiten in de lange rij van bedankjes! Evert en Froukje het is super wat jullie allemaal gedaan hebben!! Heel veel dank daarvoor! Dat jullie nu mogen genieten van het buitenzijn, met kids en kleinkinderen! Ik wens jullie een hele mooie tijd toe!
  7. Heel jammer!!! Mijn Duits is niet best! Maar deze cache stond wel op mijn "to do" lijstje. Het gaat er nu niet meer van komen
  8. Misschien handig om aan te geven in welke omgeving je verblijft. Ik wil je gerust helpen, maar de afstand kan een probleem zijn!
  9. Nu is er een nieuwe cache online gekomen, en die kan je niet zien! Laatst hoorde ik van iemand dat je via een omweg evengoed de cache kon bekijken. Weet iemand hoe je dat meot doen? Het gaat om GC258MH
  10. elisa1955

    2010

    Ik heb ook gestemd voor een leuk cache jaar! En probeer iedereen in zijn waarde te laten, zoveel wensen, zoveel mensen, en net zoveel caches, voor ieder wat wils dus!
  11. elisa1955

    Pq My Finds

    Ik heb 5-11 mijn laatste PQ My finds gedraaid, toen niets aan de hand
  12. Klopt!! Kelientje en ondergetekende zijn erg blij met Ivo-tje !! Waar wij niet instaat waren om dit te verhelpen was Ivo-tje onze man Er zijn dus zeker mensen die iets voor een ander over hebben! En de boel graag netjes achter laten!
  13. elisa1955

    Nieuwe Reviewer?

    Ben ik helemaal mee eens!!
  14. elisa1955

    Nieuwe Topokaart

    klopt ! aan een van deze kaarten heb je eigenlijk voldoende! Dat geld kan je inderdaad beter voor iets anders gebruiken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...