Spring naar bijdragen

elisa1955

Leden
 • Aantal bijdragen

  318
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door elisa1955 geplaatst

 1. elisa1955

  Bedevaart 3

  Wat ontzettend leuk, Bedevaart 3 gaat binnenkort van start! Dan wordt het toch echt eens hoog tijd om bedevaart 2 af te gaan maken
 2. @ kalkendotters, super , het werkt weer, hartstikke bedankt!
 3. Boven aan de pagina staat in een geel kader ! Groundspeak is phasing out support for older browsers. Visit the Help Center for more information. Heb al eens gekeken bij de help center maar werd niet veel wijzer. Heb steeds bij Window 7 de updates gedraaid, dus had niet veel aandacht meer aan het gele kader besteed, totdat!!! Ik geen coordinaten of notes kon saven op de pagina, en ook geen logjes meer kon lezen. Best irritant eigenlijk. En om nu gelijk een andere browser in te stellen, het zou toch moeten lukken in IE. Wie kan mij in simpele bewoordingen duidelijk maken wat ik hier aan kan doen? Alvast mijn hartelijke dank!
 4. elisa1955

  Bericht Aanpassen

  Volgens mij bedoelt TS een berichtje op het forum, niet een log bij een cache. Antarctica klopt! Als ik hier een berichtje achterlaat, kan ik in ongeveer 5 min nog een edit aanbrengen. Denk ik na een uurtje ik wil het toch even anders neerzetten, dan is een edit niet meer mogelijk. Jammer, heb ik zeker gemist , dan moet ik hier maar mee leven en nog beter nadenken!
 5. elisa1955

  Bericht Aanpassen

  MIjn probleem is, ik wilde graag mijn berichtje aanpassen, maar ik kan mijn eigen berichtje niet meer inkomen, om het te herschrijven. Of om het eventueel te verwijderen? Bij het bedoelde bericht staat geen edit icoontje! Wie weet raad?
 6. Ook ik wil mij nog even aansluiten in de lange rij van bedankjes! Evert en Froukje het is super wat jullie allemaal gedaan hebben!! Heel veel dank daarvoor! Dat jullie nu mogen genieten van het buitenzijn, met kids en kleinkinderen! Ik wens jullie een hele mooie tijd toe!
 7. Heel jammer!!! Mijn Duits is niet best! Maar deze cache stond wel op mijn "to do" lijstje. Het gaat er nu niet meer van komen
 8. Misschien handig om aan te geven in welke omgeving je verblijft. Ik wil je gerust helpen, maar de afstand kan een probleem zijn!
 9. Nu is er een nieuwe cache online gekomen, en die kan je niet zien! Laatst hoorde ik van iemand dat je via een omweg evengoed de cache kon bekijken. Weet iemand hoe je dat meot doen? Het gaat om GC258MH
 10. elisa1955

  2010

  Ik heb ook gestemd voor een leuk cache jaar! En probeer iedereen in zijn waarde te laten, zoveel wensen, zoveel mensen, en net zoveel caches, voor ieder wat wils dus!
 11. elisa1955

  Pq My Finds

  Ik heb 5-11 mijn laatste PQ My finds gedraaid, toen niets aan de hand
 12. Klopt!! Kelientje en ondergetekende zijn erg blij met Ivo-tje !! Waar wij niet instaat waren om dit te verhelpen was Ivo-tje onze man Er zijn dus zeker mensen die iets voor een ander over hebben! En de boel graag netjes achter laten!
 13. elisa1955

  Nieuwe Reviewer?

  Ben ik helemaal mee eens!!
 14. elisa1955

  Nieuwe Topokaart

  klopt ! aan een van deze kaarten heb je eigenlijk voldoende! Dat geld kan je inderdaad beter voor iets anders gebruiken.
 15. elisa1955

  Nieuwe Topokaart

  oké, bedankt voor de informatie emiledk, jammer, maar inderdaad misschien met een goede update, werkt het wel goed. Ik moet nog even geduld hebben. Op dit moment geeft het inderdaad nog geen meerwaarde.
 16. elisa1955

  Nieuwe Topokaart

  En dan heb ik nog even een vraagje, hoe kan ik nu instellen dat het ook een leuke fietsroute wordt. Ik krijg namelijk net als bij de auto, (nu heb ik het over de fietskaart) de vraag of ik de kortste of de snelste route wil, maar op de fiets zou het mooi zijn als de route ook mooi is om te fietsen. Hoe doen jullie dat nu?
 17. elisa1955

  Nieuwe Topokaart

  Wat ik mij nu alleen nog afvraag, had ik topo nl niet achterwege kunnen laten. Want in principe heb ik aan de fiets en wandelkaart natuurlijk genoeg, of draaien deze kaarten uiteindelijk onder de topo?
 18. elisa1955

  Nieuwe Topokaart

  Bedankt! het is nu in een keer gelukt, waarom het de vorige keer nu niet gelukt is, geen idee. Maar hartstikke top krolik dat het nu wel gelukt is, bedankt .
 19. Esther heel veel succes met je job als moderator, lijkt mij niet altijd even gemakkelijk, maar knap van je dat je er voor gaat!
 20. elisa1955

  Nieuwe Topokaart

  Oké, Bedankt Krolik, ik ga het proberen.
 21. elisa1955

  Nieuwe Topokaart

  Even een vraagje, hoe zetten jullie die fiets en wandelkaart op je gps? De topo en navigatie kaarten laadde ik via mapsource in de gps, maar de fietskaart kreeg ik daar niet ingeladen, dus kon ik hem ook niet op de gps zetten. Ik heb er momenteel een 2 gb kaart in zitten, waarschijnlijk is het handiger als ik er een groter kaart in zet. En wie weet waar kan ik de navigatie instellingen vinden, zoals smeule zegt, voor voetganger of fiets? Ik hoor het graag van jullie.
 22. elisa1955

  Google Earth

  Help!! ..................bij mij doet hij het ook niet meer Ik heb versie 5.0
 23. Ik begrijp Tuitje, ............. maar ik vind het wel ontzettend jammer, dat je op deze manier je caches moet archiveren. Tijdens 2 x MZLE, wat caches van Tuitje gedaan, en daar ontzettend van genoten, het was telkens weer een verrassing wat je zou vinden, zo orgineel en zo verzorgd, daar kan menigeen wat van leren!! Wat een tijd en energie is/was er ingestopt!! Je kon merken dat de maker daar van genoot, en ik van het vinden ervan. In elk geval Tuitje, bedankt voor alle mooie caches die ik van je heb mogen vinden, (en stilletjes hoop ik dat die vernielzuchtige storm overwaait!)en je caches kunnen blijven liggen. Want voor februari zal ik daar niet in de buurt zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...