Spring naar bijdragen

snoopy and woodstock

Leden
 • Aantal bijdragen

  243
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Waardering in de gemeenschap

46 Uitstekend

Over snoopy and woodstock

 • Verjaardag 06-03-1968

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS60 csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://snoopy and woodstock
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  Geocaching,alpinisme,montainbiking/downhill,hiking,Chamook en Sieske onze honden.

Recente profielbezoeken

2340 profielweergaven
 1. Toch was opa's tijd een hele leuke. In het begin van ons geocachen namen we vaak een topo kaart mee waarop we navigeerden. Gps, kaart en kompas waren toen deel van de cache uitrusting. En veel vaker dan nu gingen we toen wel eens dwars door het terrein in de ardennen om het volgende wp te vinden. Ook was het vinden van het startpunt toen niet altijd even eenvoudig omdat er geen navigatie in de auto zat en je het dus gewoon met een pijl en afstand op je e-trex moest zien te vinden.
 2. Tja dit is een wisselwerking. Er zijn mensen die willen alleen natuur en rust en er zijn mensen die willen Crossen. De mensen die rust willen maken bezwaar tegen motorcross circuits. Die worden meestal na verloop van tijd gesloten. Maar daarmee snijden de rustzoekers in hun eigen vlees, want de crossers trekken vervolgens de natuur in. Illegaal natuurlijk maar niet te vermijden of te bestrijden. Dan gaan de rustzoekers zelf maatregelen nemen zoals nu gebeurt is. En dan wordt het bos helemaal gesloten en heeft niemand iets.
 3. ja dat is inderdaad een worst case scenario. Als dat zo is dan zou de beheerder eens goed aangesproken moeten worden.
 4. Alle dieren zijn potentieel gevaarlijk. Ook in mijn thuiswandelgebied "Nationaal park De meinweg" lopen Hooglanders. Deze staan vaak op of naast paden. Wat mij wel eens opvalt is dat veel mensen totaal geen idee hebben over de omgang met dieren. Blijkbaar gaan ze er van uit dat andere mensen voor hun denken. "tja de beheerder laat deze dieren hier vrij rondlopen dus is het veilig"! Dat is natuurlijk totale onzin zo'n hooglander kan jou met het grootste gemak zwaar verwonden of doden als jij een bedreiging vormt in zijn ogen. Ikzelf loop altijd met een grote boog er omheen of draai zelfs om als ik anders te dicht in de buurt van zo'n kudde kom. Ook houd ik mijn hond aan de lijn maar wel zo dat ik hem heel makkelijk los kan laten. Ik ken een waar verhaal waarbij een rund een hond aanviel en de eigenaresse daarbij de dood vond. In zo'n geval laat je de hond los en dan redt die zich over het algemeen wel. Maar ik heb het al zien gebeuren dat hele groepen mensen tussen de dieren door lopen inclusief kleinen kinderen. Of ze lopen zo druk met elkaar te praten dat ze niet eens opletten hoe de dieren op hun reageren. Of laar de hond er lekker achteraan rennen dat is toch super leuk??? Dat is vooral een slecht idee bij paarden! Deze trappen je hond in een handomdraai dood en dan is lijden een last en zijn de loslopende dieren het schuld. Het is helaas een feit. Heel veel mensen kunnen niet meer zelf denken.
 5. Wat is geocaching toch ingewikkeld geworden. Als je een leuke multi wilt maken beslissen anderen de route en moet je eerst op tig plaatsen toestemming vragen. Dit weerhoud mij al een hele tijd om nog caches te plaatsen. Ideeën zat maar als ik aan de rompslomp van het toestemming vragen denk, heb ik al geen zin meer om er aan te beginnen.
 6. Tja deze Betty wil zonder al te veel moeite caches vinden en natuurlijk gratis! Dat er veel mis is met het huidige geocachen staat buiten kijf. Maar not founds zijn er altijd geweest en dat sommigen maar wat raak loggen is ook niet nieuw.Met een beetje moeite vind je echt wel leuke caches. Ik denk dat er niet dat er heel veel verloren gaat aan deze deelnemer.
 7. Volgens mij doden wolven niet voor de lol, maar is het eerder enn gevolg van de razernij die ontstaat omdat de prooidieren opgesloten zitten in een beperkte ruimte (weiland). Hetzelfde gebeurt als er bv een vos in een kippenstal terecht komt. alle kippen worden gedood terwijl er maar één wordt meegenomen.
 8. Ter ere van Geowolf heb ik samen met Chamook nog eens de plek bezocht van onze eerste Geowolf cache: Iron Rhine. Hij wist ze wel te vinden die mooie plekken.
 9. Wat een vreselijk bericht, Geowolf een cacher van het eerste uur is niet meer. één van de eerste caches die wij deden was iron Rhine by geowolf. En ook eleven thousend virgins was een mooie cache van zijn hand. Tijdens een kanotocht van een week in Zweden vonden we "the wolves of varmland" die ook van geowolf bleek te zijn. Na het loggen nam hij kontact met ons op en maakten we een afspraak om elkaar eens te ontmoeten. Ons interesse ging ook uit naar Bora zijn saarlooswolfshond. helaas ging de afspraak op het laatste moment niet door en hebben we elkaar uiteindelijk nooit ontmoet. In de jaren die volgden bleek zijn grote liefde voor het "echte geocachen" Ik vond het wel heel jammer dat zijn quality cache site geen succes werd. Het was helaas te laat de menigte was niet meer los te weken bij groundspeak.Wij wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte bij dit verlies. Frank thanks and greetings from Snoopy and Woodstock
 10. snoopy and woodstock

  Onzorgvuldig

  De meerwaarde zou zijn dat het logboek en dus de code eerst eens gevonden moeten worden voordat je een found kunt loggen. Het zelf maar een kokertje achterlaten en zo een found loggen behoort daarmee tot het verleden.
 11. snoopy and woodstock

  Onzorgvuldig

  Het hele gedoe rondom loggen op het internet zonder dat het logboek is gevonden had men allang kunnen voorkomen door, aan elke cache een logcode toe te kennen. Hetzelfde als bij een TB. Deze code wordt dan vermeld in het logboek. Dus geen logboek ook geen internet log. En ook nog eens veel minder valse logjes. Natuurlijk kunnen deze codes doorgespeeld worden door valsspelers, maar ik denk dat het toch een hele hoop zou schelen
 12. Waarom reageer je niet op het punt dat ik stel? Je staat weer gewoon op een lompe manier in het rond te schoppen. Echt heel sneu.
 13. Ik lees nergens dat Basje de logs heeft verwijderd, alleen dat ie flink commentaar krijgt als hij nep loggers hierop aanspreekt. Of?
 14. Ik kan me goed voorstellen dat reviewers met de beste intenties aan hun job beginnen. Maar als er een paar powertrails zijn langsgekomen, het een vrij vervelend baantje wordt. Waarvoor je als dank dan ook nog een hoop gezeur en tijdsdruk krijgt. Eerlijk gezegd verwonderd het mij dat er überhaupt nog mensen zijn die dit willen doen.
 15. snoopy and woodstock

  Kwaliteit

  Natuurlijk worden favo's om allerlei redenen uitgedeeld. Toch kun je vaak aan het aantal favo's zien of het om een bijzondere cache gaat.En dat helpt wel bij het uitzoeken in het grote aantal dat er tegenwoordig verstopt ligt. Vroegah was het makkelijker je keek of er een cache in de buurt was en dan ging je die doen. Nu merk ik dat ik vaak zolang naar een (perfect)geschikte cache zoek dat ik op een gegeven moment denk laat maar zitten, ik ga gewoon wandelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...