Spring naar bijdragen

snoopy and woodstock

Leden
 • Aantal bijdragen

  237
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Waardering in de gemeenschap

45 Uitstekend

Over snoopy and woodstock

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 03/06/1968

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS60 csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://snoopy and woodstock
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  Geocaching,alpinisme,montainbiking/downhill,hiking,Chamook en Sieske onze honden.
 1. Multicache Maken.

  Wat is geocaching toch ingewikkeld geworden. Als je een leuke multi wilt maken beslissen anderen de route en moet je eerst op tig plaatsen toestemming vragen. Dit weerhoud mij al een hele tijd om nog caches te plaatsen. Ideeën zat maar als ik aan de rompslomp van het toestemming vragen denk, heb ik al geen zin meer om er aan te beginnen.
 2. Ik Wil Me Even Voorstellen En Direct Afmelden

  Tja deze Betty wil zonder al te veel moeite caches vinden en natuurlijk gratis! Dat er veel mis is met het huidige geocachen staat buiten kijf. Maar not founds zijn er altijd geweest en dat sommigen maar wat raak loggen is ook niet nieuw.Met een beetje moeite vind je echt wel leuke caches. Ik denk dat er niet dat er heel veel verloren gaat aan deze deelnemer.
 3. Wolven Terug In Nederland?

  Volgens mij doden wolven niet voor de lol, maar is het eerder enn gevolg van de razernij die ontstaat omdat de prooidieren opgesloten zitten in een beperkte ruimte (weiland). Hetzelfde gebeurt als er bv een vos in een kippenstal terecht komt. alle kippen worden gedood terwijl er maar één wordt meegenomen.
 4. Vlindertje Is Niet Meer

  Ter ere van Geowolf heb ik samen met Chamook nog eens de plek bezocht van onze eerste Geowolf cache: Iron Rhine. Hij wist ze wel te vinden die mooie plekken.
 5. Vlindertje Is Niet Meer

  Wat een vreselijk bericht, Geowolf een cacher van het eerste uur is niet meer. één van de eerste caches die wij deden was iron Rhine by geowolf. En ook eleven thousend virgins was een mooie cache van zijn hand. Tijdens een kanotocht van een week in Zweden vonden we "the wolves of varmland" die ook van geowolf bleek te zijn. Na het loggen nam hij kontact met ons op en maakten we een afspraak om elkaar eens te ontmoeten. Ons interesse ging ook uit naar Bora zijn saarlooswolfshond. helaas ging de afspraak op het laatste moment niet door en hebben we elkaar uiteindelijk nooit ontmoet. In de jaren die volgden bleek zijn grote liefde voor het "echte geocachen" Ik vond het wel heel jammer dat zijn quality cache site geen succes werd. Het was helaas te laat de menigte was niet meer los te weken bij groundspeak.Wij wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte bij dit verlies. Frank thanks and greetings from Snoopy and Woodstock
 6. Onzorgvuldig

  De meerwaarde zou zijn dat het logboek en dus de code eerst eens gevonden moeten worden voordat je een found kunt loggen. Het zelf maar een kokertje achterlaten en zo een found loggen behoort daarmee tot het verleden.
 7. Onzorgvuldig

  Het hele gedoe rondom loggen op het internet zonder dat het logboek is gevonden had men allang kunnen voorkomen door, aan elke cache een logcode toe te kennen. Hetzelfde als bij een TB. Deze code wordt dan vermeld in het logboek. Dus geen logboek ook geen internet log. En ook nog eens veel minder valse logjes. Natuurlijk kunnen deze codes doorgespeeld worden door valsspelers, maar ik denk dat het toch een hele hoop zou schelen
 8. Valse Logjes

  Waarom reageer je niet op het punt dat ik stel? Je staat weer gewoon op een lompe manier in het rond te schoppen. Echt heel sneu.
 9. Valse Logjes

  Ik lees nergens dat Basje de logs heeft verwijderd, alleen dat ie flink commentaar krijgt als hij nep loggers hierop aanspreekt. Of?
 10. Nieuwe Caches - Lange Wachttijden - Appeal Naar Gs

  Ik kan me goed voorstellen dat reviewers met de beste intenties aan hun job beginnen. Maar als er een paar powertrails zijn langsgekomen, het een vrij vervelend baantje wordt. Waarvoor je als dank dan ook nog een hoop gezeur en tijdsdruk krijgt. Eerlijk gezegd verwonderd het mij dat er überhaupt nog mensen zijn die dit willen doen.
 11. Kwaliteit

  Natuurlijk worden favo's om allerlei redenen uitgedeeld. Toch kun je vaak aan het aantal favo's zien of het om een bijzondere cache gaat.En dat helpt wel bij het uitzoeken in het grote aantal dat er tegenwoordig verstopt ligt. Vroegah was het makkelijker je keek of er een cache in de buurt was en dan ging je die doen. Nu merk ik dat ik vaak zolang naar een (perfect)geschikte cache zoek dat ik op een gegeven moment denk laat maar zitten, ik ga gewoon wandelen.
 12. Geocachen in de media

  Ik woon zelf in de buurt van Nationaal park de Meinweg. Ook hier wordt beheerd door SBB. Ik ben geen bioloog oid maar moet ze toch een groot compliment geven hoe ze dit doen.Vroeger was dit in principe een aangeplant bos met voornamelijk dennenbomen voor de mijn. De afgelopen dertig jaar is het gebied veel wilder en minder opgeruimd geworden.De diversiteit van bomen is veel groter nu. Er zijn vele vennetjes met allerlei planten er om heen Regelmatig zien we reeën, wilde zwijnen, vossen,eekhoorntjes, div roofvogels,padden kikkers,salamanders en adders. Blijkbaar zitten er ook nog wasberen al hebben we die zelf nog nooit gezien.Verder zie je in de aangrenzende gebieden ook nog de das,de steenmarter, bevers egels,hazen, konijnen, ganzen, zwanen, eenden,fazanten plus hele lijsten met andere vogels Dan heb je toch wel over natuur lijkt me. Ook al is het geen ongerepte natuur, het is wel de natuur zoals hij er hier uit ziet en daar kunnen we toch maar mooi van genieten. En een storende drukte heb ik hier nog nooit meegemaakt. Wellicht zou de auteur van het artikel hier eens een bezoek moeten brengen.
 13. Mailen Van Cache Eigenaren.

  Tja Romano misschien krijgen sommige cache-owners ook wel een punthoofd van de vele vragen. Een cache is bedoeld om zelf op te lossen, dat is het spelletje. En als je een oplossing hebt ga je op de bewuste plek kijken of je het goed hebt. Dat maakt het spel toch ook spannend?
 14. Galileo

  Nou dan zijn we het eens. Je stelling is correct, en je uitspraken raken kant noch wal. Dus neem ik je niet meer serieus.
 15. Galileo

  waarom schrijf je "Geestelijk totaal niet in orde" over iemand die een cache iets te goed verstopt. Je taalgebruik gaat toch helemaal nergens meer over.
×