Spring naar bijdragen

Catweezle2

Leden
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

9 Neutraal

Over Catweezle2

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Montana 650
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  13 jaar
 • Lengtegraad
  52
 • Breedtegraad
  06
 • Skype
  p
 • Twitter
  pp

Contact Methods

 • MSN
  ppp
 • Website URL
  www.pppp.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Ruurlo

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja de dancing man code: Cache me if you can al eerder ontdekt, maar nooit geprobeerd de "vreemde TB code" te gebruiken. Maar het is gelukt dus allen dank voor de hulp. Wel veel geleerd en gezien van wat daar allemaal zover van huis plaatsvindt.
 2. Sorry je hebt gelijk het is calibration unit zoals aangegeven op de foto van de TB omschrijving. Deze unit heeft 6 ronde en 4 vierkante vlakken. In een van de ronde zie ik wel iets doolhof achtigs.
 3. Geoman bedoel je navigation camera i.p.v. calibration camera. De laatste term zie ik nog nergens.
 4. Bedankt voor je reactie ik ga hiermee verder speuren. Normaal log ik nauwelijks TB's, maar ik ben gewoon benieuwd naar deze wel heel bijzondere TB.
 5. Inmiddels uren gezocht op de vele plaatjes van de Sherloc Watson camera's, maar nog geen TB kunnen ontdekken. Kan iemand me zeggen op welke beelden van deze camera's ik moet zoeken?
 6. Wij zijn verslaafd aan deze hobby vanaf 2007, maar helaas lijkt het me dat er best veel is veranderd in de periode tot op heden. Enkele voorbeelden: * steeds meer volstrekt oninteressante caches * slordige logrolletjes of slordig je naam erin gekalkt * een beetje fatsoenlijke log schrijven is vaak al teveel moeite en dan zie je staan "gevonden of TFTC" * geocoins of leuke TB's worden te vaak niet meer herplaatst en verdwijnen * caches waar je veel tijd aan hebt besteed en kosten voor hebt gemaakt worden slordig behandeld of vernield * favorieten punten die niet wo
 7. Uit nieuwsgierigheid en als mogelijke "tijdelijke" oplossing ga ik daar ook eens even kijken. THX
 8. Toch accepteren ze tot op heden dat vele bestaande cache sites vol staan met links naar nu niet meer door hen geaccepteerde sites (Accepted domains). Maar je je moet natuurlijk ergens beginnen. Gelukkig is er voorlopig de hiervoor beschreven omweg nog, maar voor hoelang?
 9. Bedankt StefanD na lang prutsen en proberen lijkt dit nu te werken. Wel een heel omslachtig gedoe hoor. Kan ik eindelijk mijn nieuwe site afronden. Fijne feestdagen gewenst in het mooie Brielle.
 10. Hallo Naj16, Neen dat werkt ook niet als je een image hebt aangepast door er bijvoorbeeld iets te verbergen zoals EXIF data of tekst. GS wijzigt je image en het lukt dan niet meer om jouw aanpassingen er uit te halen.
 11. Neen dat gaat zeker niet, want dan wijzigt GS de jpg file. Even wellicht ter verduidelijking: ik ben bezig met een nieuwe geocache en vrijwel alles is klaar met uitzondering van een jpg file die ik maar niet goed op de site van GS kan krijgen. Ik heb de file op Google Drive staan en als ik de link van deze file in de editor plaats, dan gaat dat goed, maar ik zie alleen de link en niet het plaatje op mijn nieuwe site die dan nog in de "edit" fase is. Druk ik op de link dan wordt het plaatje wel zichtbaar, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, want het plaatje moet direct zichtbaar zijn zond
 12. Ja dat klopt, maar dat is de situatie als je al een kant en klaar site hebt. Ik ben nog bezig met de opzet ervan en de reviewer heeft mijn cache (nieuw) nog niet beoordeeld. Dus hoe moet ik hier dan de jpg toevoegen anders dan met de nieuwe editor?
 13. Ook mij lukte het niet meer om een jpg op mijn nieuwe geocache site te plaatsen zonder dat GS hier wijzigingen in aanbracht. Ook via de door GS genoemde Approved domains zoals Dropbox en google Drive laten alleen maar de link naar de jpg zien en niet het plaatje zelf. Als ik de suggestie : .De meest eenvoudig oplossing is om de plaatjes te uploaden op je cachepagina zelf, en dan die linkjes te gebruiken. gebruik dan zie ik alleen maar dit op de nieuw te maken site: Dus waar vind ik nu de mogelijkheid om een jpg toe te voegen? GS maakt het voor niet al te deskundige geocac
×
×
 • Nieuwe aanmaken...