Spring naar bijdragen

Catweezle2

Leden
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Catweezle2

 • Rang
  Komt net kijken

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Montana 650
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  13 jaar
 • Lengtegraad
  52
 • Breedtegraad
  06

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Ruurlo

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Uit nieuwsgierigheid en als mogelijke "tijdelijke" oplossing ga ik daar ook eens even kijken. THX
 2. Toch accepteren ze tot op heden dat vele bestaande cache sites vol staan met links naar nu niet meer door hen geaccepteerde sites (Accepted domains). Maar je je moet natuurlijk ergens beginnen. Gelukkig is er voorlopig de hiervoor beschreven omweg nog, maar voor hoelang?
 3. Bedankt StefanD na lang prutsen en proberen lijkt dit nu te werken. Wel een heel omslachtig gedoe hoor. Kan ik eindelijk mijn nieuwe site afronden. Fijne feestdagen gewenst in het mooie Brielle.
 4. Hallo Naj16, Neen dat werkt ook niet als je een image hebt aangepast door er bijvoorbeeld iets te verbergen zoals EXIF data of tekst. GS wijzigt je image en het lukt dan niet meer om jouw aanpassingen er uit te halen.
 5. Neen dat gaat zeker niet, want dan wijzigt GS de jpg file. Even wellicht ter verduidelijking: ik ben bezig met een nieuwe geocache en vrijwel alles is klaar met uitzondering van een jpg file die ik maar niet goed op de site van GS kan krijgen. Ik heb de file op Google Drive staan en als ik de link van deze file in de editor plaats, dan gaat dat goed, maar ik zie alleen de link en niet het plaatje op mijn nieuwe site die dan nog in de "edit" fase is. Druk ik op de link dan wordt het plaatje wel zichtbaar, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, want het plaatje moet direct zichtbaar zijn zond
 6. Ja dat klopt, maar dat is de situatie als je al een kant en klaar site hebt. Ik ben nog bezig met de opzet ervan en de reviewer heeft mijn cache (nieuw) nog niet beoordeeld. Dus hoe moet ik hier dan de jpg toevoegen anders dan met de nieuwe editor?
 7. Ook mij lukte het niet meer om een jpg op mijn nieuwe geocache site te plaatsen zonder dat GS hier wijzigingen in aanbracht. Ook via de door GS genoemde Approved domains zoals Dropbox en google Drive laten alleen maar de link naar de jpg zien en niet het plaatje zelf. Als ik de suggestie : .De meest eenvoudig oplossing is om de plaatjes te uploaden op je cachepagina zelf, en dan die linkjes te gebruiken. gebruik dan zie ik alleen maar dit op de nieuw te maken site: Dus waar vind ik nu de mogelijkheid om een jpg toe te voegen? GS maakt het voor niet al te deskundige geocac
×
×
 • Nieuwe aanmaken...