Spring naar bijdragen

A'Tuin

Leden
 • Aantal bijdragen

  268
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over A'Tuin

 • Verjaardag 19-05-1956

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  eTrexVentureHC
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  7 augustus 2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.moerwijker.nl/osnabrugge

Profile Information

 • Woonplaats
  Den Haag

Recente profielbezoeken

2831 profielweergaven
 1. Van onze Etrex 20 is de aan/uit knop gesneuveld. Nu is het al een oudje, dus we willen een nieuw apparaat aanschaffen. Waar vind ik in de regio Den Haag een winkel waar ze goed advies geven en ook na aankoop een goede service hebben?
 2. Misschien kan je een earthcache als uitgangspunt gebruiken. Dan is de link zeer duidelijk.
 3. DNF log ik als ik uitvoerig heb gezocht en tijd heb besteed aan de cache. Als ik weinig tijd heb en alleen vluchtig heb gekeken, dan log ik niet, maar ga ik eerst nog eens terug. Ongeveer 1 op de 10 vind ik niet en daar schaam ik me echt niet voor. Wel baal ik heel erg als ik een DNF heb na een lange multi.
 4. Wij hebben dit ook een keer gehad bij een serie caches in de Biesbosch. Ik wist zeker dat alles er in stond en ter plekke vond het apparaat (ook Etrex 20) geen enkele cache. Gelukkig troffen we een ander team en konden we meelopen. Het gekke is dat we dit probleem daarna nooit meer gehad hebben. Dus wat het geweest is? Geen idee. Ik hoop dat je evenveel geluk hebt.
 5. Geweldig! Ik zie het helemaal voor me.
 6. Wat een afschuwelijk ongeluk. Ook wij willen ons medeleven langs deze weg betonen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
 7. A'Tuin

  Geokrety.org

  Gevonden een geokret. Wat is het? Wie heeft het bedacht? Waar komt het vandaag? Ik heb het ding gelogd, het lijkt op een TB.
 8. Bedankt. We blijken zelfs al meer souvenirs te hebben dankzij flashmobs. Grappig. We kenden dit nog niet. De vraag is beantwoord, dus het draadje kan dicht.
 9. Zaterdag was het internationale geocachingdag. Wie een cache zou loggen kreeg een icoontje. Weet iemand hoe dat zit met dat icoontje?
 10. A'Tuin

  Waar Kocht Jij Je Gps?

  Bij Waypoint. Vooral vanwege de goede adviezen.
 11. Wij cachen in het buitenland altijd zonder kaart. In Tsjechië, Portugal, Duitsland, Noorwegen en België hebben we de meeste caches altijd wel gevonden. En inderdaad: het gaat wel eens mis. Vooral als er water in de buurt is. We zijn ook wel eens een berg opgewandeld met veel inspanning en kwamen toen uit bij een parkeerplaats ... Je voelt het echte avontuurlijke van het geocachen dan weer even. Ook leuk. Waar kan ik de open fietsmap vinden? Heb je een link?
 12. A'Tuin

  Powertrails

  Deze kan niet met de auto. Tenzij je bekeuringen riskeert.
 13. Ook namens team A'Tuin gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.
 14. A'Tuin

  Muggen

  In de buurt van Oostvoorne was het vorige week ook raak met muggen. Muggenbulten met een doorsnede van 3 a 4 cm. Normaal gesproken heb ik daar eigenlijk nooit last van. BRrr Helpt Deet echt tegen teken? Dat heb ik nog niet eerder gehoord. Als het zo is, dan moet ik ook maar zo'n spraytje aanschaffen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...