Spring naar bijdragen

A'Tuin

Leden
 • Aantal bijdragen

  268
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door A'Tuin geplaatst

 1. Van onze Etrex 20 is de aan/uit knop gesneuveld. Nu is het al een oudje, dus we willen een nieuw apparaat aanschaffen. Waar vind ik in de regio Den Haag een winkel waar ze goed advies geven en ook na aankoop een goede service hebben?
 2. Misschien kan je een earthcache als uitgangspunt gebruiken. Dan is de link zeer duidelijk.
 3. DNF log ik als ik uitvoerig heb gezocht en tijd heb besteed aan de cache. Als ik weinig tijd heb en alleen vluchtig heb gekeken, dan log ik niet, maar ga ik eerst nog eens terug. Ongeveer 1 op de 10 vind ik niet en daar schaam ik me echt niet voor. Wel baal ik heel erg als ik een DNF heb na een lange multi.
 4. Wij hebben dit ook een keer gehad bij een serie caches in de Biesbosch. Ik wist zeker dat alles er in stond en ter plekke vond het apparaat (ook Etrex 20) geen enkele cache. Gelukkig troffen we een ander team en konden we meelopen. Het gekke is dat we dit probleem daarna nooit meer gehad hebben. Dus wat het geweest is? Geen idee. Ik hoop dat je evenveel geluk hebt.
 5. Geweldig! Ik zie het helemaal voor me.
 6. Wat een afschuwelijk ongeluk. Ook wij willen ons medeleven langs deze weg betonen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
 7. A'Tuin

  Geokrety.org

  Gevonden een geokret. Wat is het? Wie heeft het bedacht? Waar komt het vandaag? Ik heb het ding gelogd, het lijkt op een TB.
 8. Bedankt. We blijken zelfs al meer souvenirs te hebben dankzij flashmobs. Grappig. We kenden dit nog niet. De vraag is beantwoord, dus het draadje kan dicht.
 9. Zaterdag was het internationale geocachingdag. Wie een cache zou loggen kreeg een icoontje. Weet iemand hoe dat zit met dat icoontje?
 10. A'Tuin

  Waar Kocht Jij Je Gps?

  Bij Waypoint. Vooral vanwege de goede adviezen.
 11. Wij cachen in het buitenland altijd zonder kaart. In Tsjechië, Portugal, Duitsland, Noorwegen en België hebben we de meeste caches altijd wel gevonden. En inderdaad: het gaat wel eens mis. Vooral als er water in de buurt is. We zijn ook wel eens een berg opgewandeld met veel inspanning en kwamen toen uit bij een parkeerplaats ... Je voelt het echte avontuurlijke van het geocachen dan weer even. Ook leuk. Waar kan ik de open fietsmap vinden? Heb je een link?
 12. A'Tuin

  Powertrails

  Deze kan niet met de auto. Tenzij je bekeuringen riskeert.
 13. Ook namens team A'Tuin gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.
 14. A'Tuin

  Muggen

  In de buurt van Oostvoorne was het vorige week ook raak met muggen. Muggenbulten met een doorsnede van 3 a 4 cm. Normaal gesproken heb ik daar eigenlijk nooit last van. BRrr Helpt Deet echt tegen teken? Dat heb ik nog niet eerder gehoord. Als het zo is, dan moet ik ook maar zo'n spraytje aanschaffen.
 15. Er zijn al veel antwoorden gegeven. Ik heb zelf een Vaudé rugzak met net. Voldoet prima. Met cachen gebruik ik heb toch minder vaak, omdat je iedere keer de rugzak van je rug moet halen als je wat nodig hebt. Vaker gebruik ik een simpele schoudertas met vakken of een buiktasje. Alles direct bij de hand. Dat vind ik eigenlijk veel prettiger dan de rugzak.
 16. De genoemde cache is de bonus. Daar vind je informatie over de hele serie en je kunt daar ook elke afzonderlijke cache aanklikken.
 17. Mysterys vind ik meestal moeilijk. Er is nu in Den Haag een hele leuke serie mystery's die ook goed op te lossen is voor beginners. Ook de caches zijn goed te vinden en niet ingewikkeld. Reis om de wereld. GC2JC7R.
 18. We hebben je 1x ontmoet (toen zat je zo rond de 5000 caches geloof ik) en we hadden gedacht een heel fanatieke cacher te ontmoeten. Maar dat was niet zo. Je neemt de tijd om een praatje te maken en je bent heel relaxt. We zochten samen een cache (bij de Zoetermeerse Plas). Het was een plezierige kennismaking. Tot zover een leuke herinnering aan deze ontmoeting. Nu een van harte gefeliciteerd en dat er nog maar veel jaren van gezondheid mogen volgen om nog vele caches te vinden. Groeten, team A'Tuin.
 19. A'Tuin

  Beginneling

  Als je op Marktplaats koopt moet je wel opletten: Veel oudere types hebben geen goede chip en dan zit je toch met een slechte ontvangst in het bos en in de stad. Liever een iets duurdere nieuwe dan een ouder type met een slechte ontvangst ... Ook wij lopen al drie jaar met de Etrex H Venture. Die heeft een goede prijs- kwaliteits verhouding.
 20. Mijn complimenten voor het initiatief om deze lijst samen te stellen. Erg leuk en nuttig dat er nu ook een banner is.
 21. Leuke discussie. Ik ben basisschooljuf van groep 3. De ij is één letter, maar dat zijn de oe, aa, ee, ui, eu etc. ook ....
 22. A'Tuin

  Geocaches Voor Starters

  Een paar in de Haagse regio: GC13E2F Steiger GC5612 Klok1 GCEDD2 Kijkwand Meijendel GC1A2xA Hoedje van de Koningin GC1EG1A Ketting van Maxima Strop van Claus.
 23. A'Tuin

  Geocaches Voor Starters

  Een paar in de Haagse regio: GC13E2F Steiger GC5612 Klok1
 24. Ik had een artikeltje over schat zoeken op internet gelezen. Toen hebben we een gps gehuurd bij een bekende outdoor zaak om het eens een weekend uit te proberen. Onze eerste cache liepen we in Loosduinen. We vonden er nog twee dat weekend. Toen waren we helemaal verkocht...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...