Spring naar bijdragen

Yora82

Leden
 • Aantal bijdragen

  58
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over Yora82

 • Rang
  Normale Poster

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Assen
 1. Yora82

  De Sulligste Zin In Logjes

  Premium was? Ik ben een tijdje Premium geweest, en dus puntjes gekregen. Toen kwam onze kleine, gingen we minder cachen en hebben we de Premium niet verlengt. De punten die ik nog had kan ik nog uitdelen. Nieuwe komen er niet meer bij.
 2. Yora82

  Aangeboden Munitiiekist

  Daar had ik ook last van maar het is inmiddels gelukt. En of er wat moois bloeit? Misschien een mooie multi met grote munitikist aan het einde.
 3. Yora82

  Dan Plaats Je Een Cache...

  Of het was helemaal geen cacher, maar wat kinderen die toevallig deze cache tegenkwamen. Niet wisten wat het was en de inhoud gebruikt om stiekem vuurtje mee te fikken. Ben ik helaas vaker tegen gekomen. Niet alle schade aan caches komt door andere cachers en/of de faalverwekkers. Soms is het gewoon domme pech.
 4. Yora82

  Geocache Verjaardag

  http://geocachingshop.nl/happy-birthday-geocoin-antiek-zilver-p-6363.html als cadeautje?
 5. Yora82

  Reportage Geocaching

  Wat Barny bedoelt (tenminste, zo lees ik het) is dat het ook goed mogelijk is dat er een verkeerd beeld word gecreëerd. Een beeld dat Geocaching neerzet als het met een smartphone zoeken naar potjes achter paaltjes, om maar zoveel mogelijk puntjes te scoren. Dat is het beeld wat liever niet gepromoot moet worden. Dit ligt uiteraard volledig aan het gezin waarmee je op pad gaat.
 6. Yora82

  Reportage Geocaching

  Nou barny, stel je vrijwilliger, neem eleni mee op pad en laat zien hoe het echt zit.
 7. Maar.. hoe ga je die krassen zien onder een lange broek?
 8. Als ik de antwoorden goed heb ligt ie bij Beek
 9. Geen officiele, zal wel geen puntje opleveren Nee, ligt te ver uit de richting om te gaan zoeken
 10. In het eerste geval schijnt de legger of logger vol gas weg te zijn gereden, in de tweede ging ie er rennend vandoor. Mja, ook niet de slimste manier, lijkt me...
 11. Yora82

  Contact Met Cacher

  Als je de TB kan traceren op .com staat er bij "in the hands of" of iets dergelijks. Daar zou je op hun naam moeten kunnen klikken en zo op het profiel komen, van daar uit zou er een linkje moeten staan met Email adres of contact user.
 12. Heb dit ook nog niet eerder gezien. Misschien per ongeluk routeberekening aangezet?
 13. Yora82

  Ruil Dingen Vraag

  Hmm, da's geen gek idee. Had toch al het idee hem binnenkort bij te vullen, want dat ene simpele waterpistooltje wat er nu nog in zit staat ook zo zielig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...