Spring naar bijdragen

Miniatuur

Leden
  • Aantal bijdragen

    255
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    60CSX
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    29-2-2008
  • Lengtegraad
    46.456
  • Breedtegraad
    12.285

Recente profielbezoeken

3033 profielweergaven
  1. Miniatuur

    Aangeboden Munitiiekist

    Het is lang geleden dat ik een bericht op het forum het gezet. Maar het is er allemaal niet gemakkelijker op geworden. Gewoon een mailtje sturen naar een cacher lukt me niet.
  2. Miniatuur

    Aangeboden Munitiiekist

    Mail gestuurd naar Yora82
  3. Miniatuur

    Aangeboden Munitiiekist

    Gratis af te halen: Munitiekist nieuw, groot model 19(h) x 30( x 15(d) Zuidwest Drenthe
  4. Alleen de munitiekist (groot, nieuw) is er nog.
  5. Wil je mij een berichtje sturen, dan kunnen we afspraak maken. 25 + 2,50 (verzendkosten), Dus voor 27,50. Ik wacht mailtje af.
  6. Nieuwwaarde coins was 35 euro. Nu samen voor 25 euro. Verzendkosten voor de ontvanger.
  7. @Jakkes: De attributen zijn in Zuidwest Drenthe. Maar je moet wel snel zijn, want er is belangstelling voor het lamineerapparaat en de lettertang. De kist en coins zijn er i.i.g.
  8. Het team is 1,5 half jaar geleden gehalveerd en alleen is het niet leuk om te cachen. Daarom wil ik van bepaalde attributen af. Als iemand belangstelling heeft voor een deel, dan hoor ik het graag.
  9. Omdat wij geen nieuwe caches meer leggen bieden wij te koop aan: 1 Munitiekist (groot), Lamineerapparaat Rexel met lamineerfolie, Lettertang Brother, 2 micro caches (kokertjes, zwart). 2 x Nederlandse geocoin 2010 1 x Nederlandse geocoin 2009 1 x Nederlandse geocoin 2008 Niet geactiveerd In 1 koop voor 50 euro.
  10. Miniatuur

    Slagletters En Cijfers

    Antwoord gestuurd aan team nessa.
  11. Miniatuur

    Slagletters En Cijfers

    In ruil voor een Gift Membership bij GC.com voor een jaar bied ik: Slagletters + cijfers 6 mm. en daar komt nog een munitiekist (groot formaat) bij. Versturen per post is geen optie i.v.m. gewicht. Dus afhalen in ZW Drenthe.
  12. Ook leuk om op te lossen: Mysterie Puzzels 1 t/m 6 + bonus by robje64. Net over de grens bij Venlo kan dan een mooie boswandeling gemaakt worden.
  13. Leuke en goed te maken puzzels: Drentse Fiets Puzzel Cache (1 t/m 24 + bonus) by myrlot. 24 puzzels (caches) rond Odoorn in Midden Drenthe. Leuke puzzels en voor de komende zomer een mooie fietstocht van 32 km. Succes en prettige kerstvakantie.
  14. Miniatuur

    Gps62St

    En ik ben ook heel benieuwd hoe de GPS bevalt. Hoor het t.z.t. graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...