Spring naar bijdragen

Miniatuur

Leden
 • Aantal bijdragen

  255
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Miniatuur geplaatst

 1. Miniatuur

  Aangeboden Munitiiekist

  Het is lang geleden dat ik een bericht op het forum het gezet. Maar het is er allemaal niet gemakkelijker op geworden. Gewoon een mailtje sturen naar een cacher lukt me niet.
 2. Miniatuur

  Aangeboden Munitiiekist

  Mail gestuurd naar Yora82
 3. Miniatuur

  Aangeboden Munitiiekist

  Gratis af te halen: Munitiekist nieuw, groot model 19(h) x 30( x 15(d) Zuidwest Drenthe
 4. Alleen de munitiekist (groot, nieuw) is er nog.
 5. Wil je mij een berichtje sturen, dan kunnen we afspraak maken. 25 + 2,50 (verzendkosten), Dus voor 27,50. Ik wacht mailtje af.
 6. Nieuwwaarde coins was 35 euro. Nu samen voor 25 euro. Verzendkosten voor de ontvanger.
 7. @Jakkes: De attributen zijn in Zuidwest Drenthe. Maar je moet wel snel zijn, want er is belangstelling voor het lamineerapparaat en de lettertang. De kist en coins zijn er i.i.g.
 8. Het team is 1,5 half jaar geleden gehalveerd en alleen is het niet leuk om te cachen. Daarom wil ik van bepaalde attributen af. Als iemand belangstelling heeft voor een deel, dan hoor ik het graag.
 9. Omdat wij geen nieuwe caches meer leggen bieden wij te koop aan: 1 Munitiekist (groot), Lamineerapparaat Rexel met lamineerfolie, Lettertang Brother, 2 micro caches (kokertjes, zwart). 2 x Nederlandse geocoin 2010 1 x Nederlandse geocoin 2009 1 x Nederlandse geocoin 2008 Niet geactiveerd In 1 koop voor 50 euro.
 10. Miniatuur

  Slagletters En Cijfers

  Antwoord gestuurd aan team nessa.
 11. Miniatuur

  Slagletters En Cijfers

  In ruil voor een Gift Membership bij GC.com voor een jaar bied ik: Slagletters + cijfers 6 mm. en daar komt nog een munitiekist (groot formaat) bij. Versturen per post is geen optie i.v.m. gewicht. Dus afhalen in ZW Drenthe.
 12. Ook leuk om op te lossen: Mysterie Puzzels 1 t/m 6 + bonus by robje64. Net over de grens bij Venlo kan dan een mooie boswandeling gemaakt worden.
 13. Leuke en goed te maken puzzels: Drentse Fiets Puzzel Cache (1 t/m 24 + bonus) by myrlot. 24 puzzels (caches) rond Odoorn in Midden Drenthe. Leuke puzzels en voor de komende zomer een mooie fietstocht van 32 km. Succes en prettige kerstvakantie.
 14. Miniatuur

  Gps62St

  En ik ben ook heel benieuwd hoe de GPS bevalt. Hoor het t.z.t. graag.
 15. Miniatuur

  Gps62St

  Misschien helpt onderstaande uitleg ook om met de nieuwe GPS te werken: http://www.bloodwoosj.nl/van%2060%20naar%2062/Van60csxnaar62s.htm Bloodwoosj beschrijft de overstap van de 60 serie naar de 62 serie. Succes.
 16. Wij kunnen je niet helpen. Ook op onze smartphone loopt het programma vast. Omdat we digibeten zijn, weet ik nu niet hoe ik de telefoon weer aan de praat kan krijgen. Wat betreft het programma denk ik dat Melusine een update moet maken na het laatste onderhoud van GC.com.
 17. Miniatuur

  Multicache En Waypoints

  Volgens mij krijg je altijd een icoon van kistje met een coordinaat. Dit is niet het uiteindelijke cachecoordinaat en ook niet het parkeercoordinaat. Maar erg gemakkelijk is het om alle gegeven coordinaten al in de GPS te hebben. En afhankelijk van de soort GPS een print van de pagina of de tekst in de GPS.
 18. Miniatuur

  Multicache En Waypoints

  Als je alle wp's van een multi op de GPS zet, dan zul je ook een coordinaat van de cache krijgen. Maar dat is niet het juiste coordinaat. Het coordinaat dat je berekent tijdens de wandeling ligt wel binnen een bepaalde straal van het gegeven wp. Ik meen dat het ongeveer 3 km. is.
 19. Gelukkig, afwachten tot alles weer hersteld is.
 20. Bij de logjes kun je niet meer zien hoeveel caches het betreffende team tot nu toe heeft gevonden. Niet zo belangrijk bij Founds, maar wel bij Not Founds. Zijn het ervaren cachers, of juist beginners.
 21. Daar hebben wij sinds de laatste opdate ook last van. Maar misschien komt er na het onderhoud van gisteren een nieuwe update van Melusine.
 22. Miniatuur

  Vandaag In De Krant.

  Volgens mij wil ook de achterban van die krant gewoon genieten van de natuurgebieden. In onze woonomgeving worden de mogelijkheden om te recreeren in de gebieden van SBB tegengegaan. Een gebied wordt niet afgesloten, maar de PP worden verwijderd en de paaltjes van de gemarkeerde wandelingen worden weggehaald. Dit om het bezoek te ontmoedigen (volgens een van de boswachters). SBB is zich aan het vernieuwen. Een aantal van hun mooie natuurcampings worden omgebouwd tot comfortabele campings. Met prive sanitair en daaraan verbonden hoge kampeerprijzen. Is dat misschien speciaal voor de achterban van die krant? Dus luxe kamperen in de natuur, maar liever geen wandeling maken.
 23. Inmiddels aangeschaft. Zal 2 dagen duren. En dan kunnen wij favorites uitdelen.
 24. Na een lange aanloopperiode hebben we besloten om PM te worden. Maar nu het probleem. Na inloggen en aanmelden voor PM moet de betalingswijze gekozen worden. Dat is Paypal. Maar daarna is er geen mogelijkheid om verder te gaan. Als je de keuze creditcard kiest, is die mogelijkheid er wel. Maar wij willen met paypal betalen. Kan iemand ons wegwijs maken. Bij voorbaat dank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...