Spring naar bijdragen

Melusine

Leden
 • Aantal bijdragen

  224
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Melusine

 • Verjaardag 02-04-1977

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 550T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  April 2008
 • Twitter
  http://twitter.com/Melusine_NL

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Breda
 1. Hoi Daan, als je deze vraag stelt, is het antwoord denk ik dat hij niet voor je geschikt is. Deze lamp draait op een 18650 accu. Ik zelf ben hier fan van, maar je hebt wel deze accu's + bijbehorende fatsoenlijke lader nodig. Een Q5 led geeft verder genoeg licht, maar er zijn goedkopere en betere alternatieven beschikbaar. Wil je echt gebruik maken van 18650 accu's, koop dan zeker een dimbare zaklamp met een Cree U2 of U3 led erin. In budget heb je bijvoorbeeld deze: http://www.fasttech.com/products/1601/10002364/1195010-convoy-s2-cree-xm-l-u2-1b-2-group-35-mode-edc-led- (geen ervaring mee). Ik zelf heb liever een "merk" lamp, zoals deze: http://www.fasttech.com/products/0/10001842/1195300-nitecore-ec-25-cree-xm-l-u2-860lm-led-flashlight Maar let dan ook op dat je accus en een acculader moet hebben. Penlites zijn makkelijker, maar gaan minder lang mee en leveren minder vermogen. Je keuze in "bouwlampen" is daarbij dan ook beperkter... Deze schijnt aardig te zijn: http://www.kaidomain.com/product/details.S021529 maar wederom geen eigen ervaring. Groeten Dennis
 2. Melusine

  Powertrails

  We kunnen evt. ook naar het noorden i.p.v. het zuiden: in Denemarken ligt een powertrail van ca. 250 caches. Zie deze bookmark list.
 3. Alle drie bedankt voor de complimentjes! Aangezien een en ander wederom gewijzigd is op de GC.com website, is versie 3.9.0.0 nu beschikbaar op de website. Wederom veel cache plezier!
 4. Veel activiteit tijdens een weekje vakantie Anyway, zoals iedereen hierboven al gezien heeft, er is een nieuwe gc.com update geweest. Wat pittiger deze keer, maar de nieuwe versie staat online op de website. Veel cacheplezier!
 5. Nieuwe website update, dus weer een nieuwe GateCacher. Te downloaden van de website. Ik heb ook de gelegenheid gebruikt om wat extra fixes in te bouwen. Update 2011-08-18 (v3.7.0.0): - Fix: Updated templates for website changes 18-08. - Fix: special characters in titles when using advanced search. - Fix: Cache photos sometimes didn't show. - Fix: Calculator modules crashed on non touchscreen devices. - Improvement: Added favorites to the cache statistics. - Improvement: GPS Signal strength now defaults to no signal.
 6. Daar hebben wij sinds de laatste opdate ook last van. Maar misschien komt er na het onderhoud van gisteren een nieuwe update van Melusine. Blijkbaar bij de vorige update gemist, maar inderdaad, nieuwe geocaching.com update, nieuwe GateCacher. Te downloaden vanaf de website. Hints en, ook niet onbelangrijk, additional waypoints doen het dan weer... Veel cacheplezier weer!
 7. Ook ik ben er erg blij mee, gebruik het regelmatig.. wel een vraagje: (misschien naar de bekende weg) Kan ik deze update over de oude versie draaien? of moet ik de öude"eerst verwijderen?? Groet, nelis Beiden bedankt Installeren kan gewoon over de oude versie heen als je dat wilt (doe ik zelf ook). Caches kunnen ook blijven staan, GateCacher houdt zelf bij welke "website versie" bij welke cache hoort. Installeren en gaan dus
 8. Nieuwe update van geocaching.com, nieuwe update van GateCacher. Enkel fixes om weer te werken met de huidige website dit keer. Te downloaden vanaf de GateCacher website.
 9. Allemaal weer bedankt voor de . Er staat weer een nieuwe release (bugfix, sommige caches werden niet goed ingeladen) op de website. Veel cacheplezier!
 10. Nog wat laatste probleempjes uit de site-update gefixed, en hiernaast bij de logjes een aanduiding gezet wat voor type log het is: Update 2011-02-20 (v3.5.2.1): - Fix: Updated templates to correctly match events again. - Fix: Updated parser to correctly detect unavailable/ archived caches again - Improvement: Updated parser to show logtypes with the cache logs. Te downloaden op de website. Veel cacheplezier!
 11. Hallo allemaal, Groundspeak heeft weer een site update gedaan op geocaching.com. De laatste versie van GateCacher die hierop aangepast is staat weer op de website! Veel cacheplezier!
 12. Sorry, even een tijdje het forum niet actief gevolgd. Deze notes importeert GateCacher op dit moment niet. Wellicht dat ik de standaard personal cache notes van geocaching.com nog toe ga voegen, maar op dit moment zit dat er nog niet in.
 13. Het was weer eens tijd voor geocaching.com wijzigingen, dus ook GateCacher is weer aangepast. Versie 3.5.0.0 staat op de website. Veel plezier!
 14. Alle info van de cachepagina wordt altijd volledig ingeladen. Waar je wel tegen aan loopt, is dat een GPX "echte" waypoints bevat en de cache pagina niet. Vanuit de GPX worden ze simpelweg ingeladen. GateCacher probeert waypooints in de cachepagina te herkennen en maakt ze "klikbaar", zodat je ze zelf als WP kunt toevoegen wanneer je ze nodig hebt. M.a.w. voor een multi met additional waypoints, laad een GPX in, of klik ze aan op het additional waypoints info scherm. Gr. Dennis
 15. Versie erop gezet maar bij mij werkt de fieldlog niet. Krijg geen melding van een fout, ook komt er een smiley bij de cache, maar niets op GC.com Wie heeft er een idee wat dit kan zijn? Bij andere werkt het wel? Gr Dré Hoi André, zoals ook per e-mail besproken, fieldnotes werken zoals het hoort, maar zijn geen rechtstreekse logs op de cachepagina. Groeten Dennis
×
×
 • Nieuwe aanmaken...