Spring naar bijdragen

TheWorker

Leden
 • Aantal bijdragen

  81
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Montana 650

Recente profielbezoeken

567 profielweergaven
 1. TheWorker

  Logs Van Medecachers

  Ik zal er eens mee gaan spelen Twentse Mug, dank je
 2. TheWorker

  Logs Van Medecachers

  Gevonden, je moet dan wel donateur zijn zie ik. Bedankt brouwertjes
 3. Vraagje, is het mogelijk om alle logs van een bepaalde cacher te vinden? Nu bedoel ik natuurlijk niet om alle gevonden caches te bekijken, maar een zoekopdracht zodat je alle logs onder elkaar krijgt. Heb het met google geprobeerd, maar zonder succes. Kent iemand hier een mogelijkheid?
 4. Probeer ook eens er een uSD-kaartje in te doen en dan de Nuvi weer op de pc aansluiten. Heb een dergelijk probleem al eens gehad en toen zag hij het intern geheugen (en het kaartje) alleen als er een uSD-kaartje in zat.
 5. TheWorker

  Garmin Monterra

  Klinkt voor mij alsof er een foutieve gpx-bestand op staat. Het komt bij de Nuvi´s ook wel eens voor en dan start de Garmin ook niet. (kan ook nog aan de kaarten liggen) Ik neem aan dat je wel op het intern geheugen kunt komen, dus maak even een backup van de gpx-bestanden, verwijder ze van de Monterra en start hem opnieuw op. Dit probleem heb ik zelf nog niet gehad bij de Monterra (al heb ik de foutmelding wel eens gezien), maar het is het proberen waard.
 6. Naja de boosheid is inmiddels weer afgezakt en natuurlijk gaan we gewoon verder met het verstoppen en zoeken. Twin Peaks heeft natuurlijk wel gelijk dat een vogelhuisje met een haakje aan de voorkant er niet uitziet als een vogelhuisje. Het zou inderdaad kunnen zijn dat het geen cachers zijn geweest zoals Yora82 aangeeft en daar ga ik dan nu maar ff vanuit. Het punt van barny dat er genoeg cachers onderweg zijn die er eigenlijk niet veel van af weten is natuurlijk ook waar, de diverse apps op de telefoons draagt hier ook een steentje aan bij ben ik van mening. Vind het jammer dat er altijd mensen moeten zijn die dingen van andere mensen niet met rust kunnen laten...
 7. Dan plaats je een cache en alleen maar problemen... GC512B6 Eerst stond de cache bij een familielid achter het huis (het grondstuk hoefde niet bewandeld te worden om te loggen). De buren (aan de andere kant van de weg) waren geinformeerd en wat denk je...de buren vinden het overlast toch wel groot ineens omdat er wel 4x per week iemand de cache kwam loggen Om verder problemen te voorkomen verzet je de cache (een leuk huisje die gemaakt is door opa) op een plek waar wereldwijd geen huis te zien is en wat denk je...de boel wordt gewoon moedwillig "gesloopt" en de inhoud wordt geroofd.
 8. TheWorker

  Cache Weg, Wat Nu?

  Inderdaad, als het logrolletje vol is dan leg ik er een nieuwe in en vermeld dat dan ook ff in de log, maar ik leg er niets neer als er niets is te vinden omdat ik dan niet weet of het kokertje weg is of dat ik niet goed heb gekeken. Heb altijd wat kokertjes bij me, maar alleen voor het geval er 1 stuk is.
 9. TheWorker

  Cache Weg, Wat Nu?

  Mijn mening is dat als je de bonus wel kunt vinden d.m.v. wat uitproberen en rekenwerk, dat je wel mag loggen. Je vindt in principe wel de bonuscache en je kunt ook je naam in het logboek achterlaten, dus het toch loggen van de bonus vind ik ok. Mij is gewoon al vaker opgevallen dat er gelogd is zonder dat het logboek aanwezig was, ben gewoon ff benieuwt naar jullie mening
 10. TheWorker

  Cache Weg, Wat Nu?

  Je loopt een rondje met diverse caches en dan komt er aan het eind nog een bonus, alleen....1 van de caches is niet te vinden, alleen het houdertje waar de petling in heeft gezeten hangt er nog. Afgezien dat het ff raadselen is om de bonus te vinden, heb ik de volgende vraag. Loggen jullie die 1ne cache die niet te vinden was wel of niet? Ik kom dan vaak logs tegen die hem wel gewoon loggen als gevonden, maar dan wel melden dat de cache niet meer in de houder zit. Wat vinden jullie hier van? Ik persoonlijk maak een melding met een "need maintenance", maar log hem dan als "niet gevonden". Als de cache weer aanwezig is en ben in de buurt dan zoek ik hem alsnog ff. Hoe lossen jullie dit op?
 11. TheWorker

  Nachtcache

  Zijn die Cree led lampen echt zo fel? Heb er twee stuks besteld, 1x een Cree Q5 300 Lm met 3x zoom en een Cree led Bailong met BL18650 accu. Die dingen kosten bijna niets en ben nieuwsgierig of deze goed te gebruiken zijn tijdens een nachtcache.
 12. TheWorker

  Nachtcache

  We hebben tot nu toe een paar nachtcaches gelopen en zelfs de kids vinden het geweldig!! De 1e deden we met een paar 9led en de 2e met 12led zaklampen (en een UV-lamp), maar het is nog steeds niet "je van het". Heb er nu 2 verschillende met een "Cree-led" besteld om te testen en zijn jammer genoeg nog niet aangekomen. Welke zaklamp/schijnwerpers gebruiken jullie voor het nachtcachen?
 13. Even verderop is het een Mapsource kaart: Als het een MapSource-versie is, dus een map met meerdere bestanden erin, dan moet de kaart worden geinstalleerd in MapSource. MapSource is een pc-programma waarmee je kaarten (en ook delen van een kaart) kunt exporteren naar je Garmin. MapSource/MapInstall is dus in dat geval echt nodig om de kaart te kunnen laten werken. Als het 1 bestand is, dus een *.img, dan kun je die (mits hij is geunlocked) direct op je Garmin plaatsen met als naam gmapsupp.img. Hoe heb je de kaart nu op je Garmin geplaatst dan, hoe ben je precies te werk gegaan? Op intern of op uSD geinstalleerd? Zonder meer info is het moeilijk te zeggen hoe je de kaart kunt installeren zodat hij gaat werken.
 14. Actuele firmware versie: 5.40 Changes made from version 5.30 to 5.40: Improved pairing behavior with cadence sensors Fixed Latvian keyboard Fixed issue with reordering the list of profiles in Setup > Profiles Fixed possible shutdown when viewing the Elevation Plot in landscape orientation Fixed possible shutdown when selecting a route in the Route Planner application Fixed possible shutdown when exiting the Photo Viewer application Fixed possible issue with the Geocaching dashboard
 15. Actuele firmware versie: 5.30 Changes made from version 5.20 to 5.30: Added support for VIRB Remote. Setup > Main Menu to add. See TrailTech(http://garmin.blogs.com/softwareupdates/2013/08/VIRB-remote.html) for more information. Improved guidance text on the map when using certain maps Fixed issue with route calculations always avoiding seasonally closed roads
×
×
 • Nieuwe aanmaken...