Spring naar bijdragen

Yora82

Leden
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Yora82 geplaatst

  1. Premium was? Ik ben een tijdje Premium geweest, en dus puntjes gekregen. Toen kwam onze kleine, gingen we minder cachen en hebben we de Premium niet verlengt. De punten die ik nog had kan ik nog uitdelen. Nieuwe komen er niet meer bij.
  2. Yora82

    Aangeboden Munitiiekist

    Daar had ik ook last van maar het is inmiddels gelukt. En of er wat moois bloeit? Misschien een mooie multi met grote munitikist aan het einde.
  3. Of het was helemaal geen cacher, maar wat kinderen die toevallig deze cache tegenkwamen. Niet wisten wat het was en de inhoud gebruikt om stiekem vuurtje mee te fikken. Ben ik helaas vaker tegen gekomen. Niet alle schade aan caches komt door andere cachers en/of de faalverwekkers. Soms is het gewoon domme pech.
  4. Yora82

    Geocache Verjaardag

    http://geocachingshop.nl/happy-birthday-geocoin-antiek-zilver-p-6363.html als cadeautje?
  5. Yora82

    Reportage Geocaching

    Wat Barny bedoelt (tenminste, zo lees ik het) is dat het ook goed mogelijk is dat er een verkeerd beeld word gecreëerd. Een beeld dat Geocaching neerzet als het met een smartphone zoeken naar potjes achter paaltjes, om maar zoveel mogelijk puntjes te scoren. Dat is het beeld wat liever niet gepromoot moet worden. Dit ligt uiteraard volledig aan het gezin waarmee je op pad gaat.
  6. Yora82

    Reportage Geocaching

    Nou barny, stel je vrijwilliger, neem eleni mee op pad en laat zien hoe het echt zit.
  7. Maar.. hoe ga je die krassen zien onder een lange broek?
  8. Als ik de antwoorden goed heb ligt ie bij Beek
  9. Geen officiele, zal wel geen puntje opleveren Nee, ligt te ver uit de richting om te gaan zoeken
  10. In het eerste geval schijnt de legger of logger vol gas weg te zijn gereden, in de tweede ging ie er rennend vandoor. Mja, ook niet de slimste manier, lijkt me...
  11. Yora82

    Contact Met Cacher

    Als je de TB kan traceren op .com staat er bij "in the hands of" of iets dergelijks. Daar zou je op hun naam moeten kunnen klikken en zo op het profiel komen, van daar uit zou er een linkje moeten staan met Email adres of contact user.
  12. Heb dit ook nog niet eerder gezien. Misschien per ongeluk routeberekening aangezet?
  13. Yora82

    Ruil Dingen Vraag

    Hmm, da's geen gek idee. Had toch al het idee hem binnenkort bij te vullen, want dat ene simpele waterpistooltje wat er nu nog in zit staat ook zo zielig.
  14. Yora82

    Ruil Dingen Vraag

    Hmm, om even aan te sluiten op de vraag hoe te traden. Wat doe je als je erachter komt dat iemand wel dingen uit je cache heeft gehaald en niks terugggestopt? DIt is mij namelijk overkomen. Ik ging kijken hoe onze cache erbij lag en kwam tot de ontdekking dat ie leger was dan toen we hem verstopte. Nu had de inhoud niet zo heel veel waarde, maar toch. Voor kinderen (en volwassenen) is het nu toch iets minder leuk om de cache te vinden.
  15. Wat ik bedoel te zeggen, de cache waar het in eerste instantie om gaat is in het archief, de andere caches die gelegd zijn, zijn wel goed gekeurd. De legger heeft dus duidelijk geleerd (over de kwaliteit kan ik niet oordelen, ik ken de caches niet). Daarmee is dit draadje toch klaar?
  16. Mag ik vragen wat je onder het begrip succesvolle cache verstaat? ghehe, bedacht ik me iets te laat, originele post inmiddels aangepast.
  17. Ondertussen heeft cachelegger in kwestie wel meerdere (en volgens mij ook succesvolle) caches gelegd. En de cache waar het over gaat is al lang en breed in het archief geplaatst. Echt nodig hier over door te gaan? Met succesvol wil ik zeggen dat ze niet in no-time in het archief zijn gedropt maar nog steeds actief zijn. Over het uiterlijk en de opzet weet ik verder niks..
  18. Maar ze wel vragen "of ie er nog ligt" of "kun je m vinden?" Vreemde blikken en/of reacties gegarandeerd..
  19. Is het een vreemde snuiter die je in de stad niet zo snel tegen zou komen? Ja? dan is het een cacher
  20. Yora82

    Garmin Etrex 20

    Doet hij dat bij alle caches of heb je caches erop gezet voordat je premium was?
  21. De afgelopen week hebben we 2 WherIGo''s gedaan, als deel van een langere route. Hiervoor hebben we WhereYouGo gebruikt. Een gratis App uit de Google Play Store. Werkte als een trein.
  22. Yora82

    Voortuincaches En Stealth

    Dus, even kort samengevat, of negeren, of gewoon loggen, no matter what. En als ik m'n voortuin omgespit wil hebben zelf een cache publiceren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...