Spring naar bijdragen

Robinj

Leden
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Robinj

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 20-10-1995

Previous Fields

 • Lengtegraad
  5157160
 • Breedtegraad
  00554038

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Arnhem
 1. Dit lees ik voor het eerst. DAt komt als een verrassing.
 2. Ik ziu de van Fort westervoort bijna met een kaart en google maps kunnen doen.
 3. Weet iemand een cach met historische plekken in arnhem? Kan er nergens een vinden. De zoek functie doet het helaas niet op mijn laptop dus vraag ik het maar. ALs er al een topic voor verwijder deze maar of voeg het samen. Mvg, Robin.
 4. Het is inderdaad zo'n moment dat niet veel voorkomt. Dat snap ik ook wel. Hetzelfde is zo'b moment dat je een onderdeel voor een uniform tegenkomt dat enorm zeldzaam en duur is voor maar 5 piek. Het is bijzaak, maar dat is soms het gene wat het zo leuk kan maken.
 5. Van een geocoin of TB zal het niet moeilijk zijn. Het moet weer verder.(heb ik wel een excuus om binnen twee weken er nog een te doen.
 6. Klinkt ook nog logisch.
 7. Was niet kwetsend. No worries. Ik ben gewoon eerlijk. De beste oplossing tot nu toe die langs gekomen is twee dezelfde goodies halen. Een voor mijzelf en een om te ruilen.
 8. Ze weten ervan. Ik heb niet zo heel vaak maar toch, blijft irri. Klopt, is serieus. Heb asperger you know.
 9. Kijk daar heb ik wat aan. Dank.
 10. Als een persoon die dit een keer wil proberen kom ik met een vraag voor advies. Als ik een cache tegen kom met goodies, en ik heb ook wat ruilmateriaal mee om met een goodie te ruilen, dan kom ik voor dit probleem te staan. Ik heb nog wel eens last dat ik dingen niet kan loslaten. Dan heb ik een goodie gezien dat mij aanstaat, ruil ik het voor een van mij, en dan een half uur later raak ik helemaal in paniek omdat ik het nog niet kwijt wil en dat heeft als gevolg spijt. Zie ik iets wat mij aanstaat en ik duilt niet, dan raak in na een half uur in paniek omdat ik het niet geruilt heb en heeft w
 11. Beginner cache vinden in arnhem die langs historiscche plekken leidt.

 12. Hallo iedereen, Via een ander forum kwam Geocahing ter sprake. Omdat ik geiterreseert ben in wo2 en er ook caches zijn met betrekking op oorlogsgeschiedenis, wou ik dit een keer proberen. Na wat zoeken kwam ik via dit forum op geocahing.com terecht met book marks van mijn woonplaats(arnhem). Ik heb een account aangemaakt daar omdat ik geen recthen had om het te bekijken. In gelogd en precies dezelfde melding komt weeer naar voren. Weet iemand hij dit zit? Ik zou graag na de exmanens eens kijken wat het precies is door het een keer te doen. Mvg, Robin.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...