Spring naar bijdragen

mmjjt

Leden
 • Aantal bijdragen

  412
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Alles door mmjjt geplaatst

 1. Hi Bariet,

  Ik zag jouw bijdragen op het forum over Icaching.

  Ik ben inmiddels ook over op de Mac en GSak icm een emulator werkt gewoon weg niet.

  Ik was benieuwd hoe jouw ervaringen met Icaching waren? Is het programma zijn geld waard, en vooral is het mogelijk om GPX bstanden gemaakt in Gsak (bv gecorrigeerde mysteries) in te lezen in Icaching?

  Groet MMJJT (Marc)

 2. mmjjt

  Geocaching Offline Dagboek

  Oei dat zou ik niet weten, maar kijk even in de macrolijst van gsak.
 3. mmjjt

  Geocaching Offline Dagboek

  Ja dat is mogelijk, je kan door middel van filteren ook de rest van de logs uit de data base verwijderen zodat je alleen jouw eigen logs nog hebt.
 4. mmjjt

  Gesloten Gebieden I.v.m. Vogelgriep

  Dacht net begrepen te hebben dat dit ook geldt voor heel Texel.
 5. mmjjt

  Nieuwe Caches

  Takes one to no one!
 6. mmjjt

  Cache Weg, Wat Nu?

  Heeft niets te maken met instelling maar met de weinige regeltjes van geocachen. Geen cache is geen logboek. Dus geen found.
 7. mmjjt

  Alle Caches Zien Van Een Reviewer(?)

  Of natuurlijk als een rivier, treinrails,kanaal o.i.d. tussen beide punten in ligt. Want het is niet altijd zo zwart en wit, toch?????
 8. mmjjt

  Review Van Nieuwe Cache

  Met alleen verplaatsen van de cache was je re blijkbaar nog niet. Mogelijk zitten er meerdere wp's van andere caches (fysieke wp's) je binnen jou multi in de weg. Weet je zeker dat je alle problemen hebt opgelost? Weet je zeker dat er geen conflicten meer zijn? Zo ja ga dan gewoon in gesprek met de reviewer, hij of zij is ook gewoon maar een vrijwilliger en mens. Maar om nu maar meteen te spreken over willekeur, of iemand aan te spreken op een vermeende gemoedstoestand...... En mocht je hulp nodig hebben, mail maar. MMJJT
 9. Interesse zeker! Een één, tweedaagse ergens midden Nederland, overnachting in een Stayok o.i.d.
 10. mmjjt

  Gewetensvraagje

  Ach Vlinder toch, jij hebt nooit serieus de strijdbijl begraven. Jij bent degene die de wijsheid in pacht hebt en jij bent degene die zeer selectief informatie verstrekt en of reageert op anderen. Jij bent ook de enige die anderen voor trol mag uitmaken en jij bent degene die draadjes nooit laat ontsporen of herhaaldelijk overspoeld met je "authentieke geneuzel" Je ideeën over geocachen zijn echt niet zo verkeerd hoor, maar jou superieure handelen en vooral (ver) oordelen van anderen is ongekend. Je huidige opmerking plaats ik dus maar bij die overige 25 en ik verwonder mij slechts over jouw rigide denkwijze, die hier en daar narcistisch lijkt.
 11. mmjjt

  Gewetensvraagje

  Niet, dat staat namelijk niet in de richtlijnen van QC. Al is dat niet zo'n probleem hoor, want caches via QC zijn altijd gekeurd door een onafhankelijke keurmeester. Ze voldoen aan het predicaat "authentieke cache" en omdat ze niet via GC worden gepubliceerd is de toeloop erg klein en is de schade aan de omgeving verwaarloosbaar. Dus geen toestemming noodzakelijk.
 12. Pa maar ook Ma Tabak sterkte en beterschap. Dat je nog maar lang mag bewegen op de cachepaden.
 13. mmjjt

  Ideale Cachetas?

  Maxpedition is toch voor de wannabee soldiers onder de cachers?
 14. mmjjt

  Is De 161 Meter-Regel Eigenlijk Wel Nodig?

  Kijk en dat is dan nu helder. Blijf ik erbij dat wanneer je het idee hebt dat de toestemming niet geregeld is, je als medecacher je verantwoordelijkheid mag en eigenlijk moet nemen om daar iets mee te doen. En niet om het een of ander hoor maar ik ben ook van mening dat de 161mtr een juiste is en in sommige situaties misschien wel 200 mtr zou mogen zijn. Aan de andere kant als er tussen twee punten een breed kanaal of een ander flink obstakel tussen ligt waar je met een grote boog/ omweg omheen moet mag een cache of fysiek wp van mij ook dichter bij elkaar liggen.
 15. mmjjt

  Is De 161 Meter-Regel Eigenlijk Wel Nodig?

  Nee Kikker, het eerder aangehaalde clubje in een ander draadje. (schrijfdrang en zo) En jij kent me goed genoeg om die tweede regel niet te hoeven schrijven. Maar telkens als er iemand is die een tegengeluid laat horen deze te bestempelen als vervelend, trol of wat al niet meer zij en dan ook nog op te roepen vooral niets te schrijven gaat wat ver. Sterker nog volgens mij bepaald de moderator wel wat er wel en niet in een draadje geschreven kan worden. Al met al off topic en is mij de samenhang tussen de 161 mtr regel en een bos vol kokers nog steeds niet duidelijk wat wel degelijk on-topic was.
 16. mmjjt

  Is De 161 Meter-Regel Eigenlijk Wel Nodig?

  Zeg Od begin jij nu ook al met mensen uitsluiten? Zo word het eliteclubje dat daadwerkelijk wat mag schrijven wel erg klein.
 17. mmjjt

  Is De 161 Meter-Regel Eigenlijk Wel Nodig?

  161 meter en een bos vol kokers. Ik mis het verband. Indien toestemming kan er ook in een bos om de 161 mtr een cache, koker of wat dan ook liggen. Dus die 161 mtr regel heeft daar niets mee te maken, toestemming wel.
 18. mmjjt

  Alle Caches Van Nederland

  In samenwerking met GSAK werkt PQ's maken op plaatsingsdatum het beste. Als je de pq's allemaal gedraaid hebt kan je daarna volstaan met de wekelijkse refresh van de laatste 3 pq's. De overige caches kan je naar behoefte "updaten" via de live-api. Natuurlijk kan je als je ze allemaal binnen hebt, ook filteren op gebied/ provincie e.d. en dan de caches in dat filter refreshen. Succes.
 19. mmjjt

  Bogus Mistery

  3Km
 20. mmjjt

  Geocoins en Travelbugs; Hoe te handelen?

  Alles mag, maar nodig is het niet! Tb droppen in je eigen cache kan door middel van een note. En na het droppen kan je zelfs de note verwijderen.
 21. mmjjt

  Geocoins en Travelbugs; Hoe te handelen?

  Ja terug grabben, met een mail over hoe het wel hoort! Blijven opvoeden en dan heb ik het niet alleen over "nieuwe" cachers ook de oudgedienden kunnen er soms wat van.
 22. mmjjt

  Munitiekistje

  Ook een mooie tip. En gratis verzending bij De Zwerfkei. Ik heb al één besteld om uit te proberen. Krijg je geen spijt van!
 23. mmjjt

  Munitiekistje

  Lock en Lock dozen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Sterk en waterdicht.
 24. mmjjt

  Favorites Op Gearchiveerde Caches

  Gegeven is gegeven. Terug kijkend zijn er misschien caches die het nu niet meer verdienen, maar dat is terug kijkend. In mijn ogen is het een beetje flauw om je mening bij te stellen, omdat je een betere cache bent tegengekomen. Lijkt een beetje op trouwen en na je scheiding zeggen dat je dit nooit had moeten doen "al je alles geweten had". Of terugkijkend naar een schoolrapport waar je nu veel betere cijfers voor zou krijgen nu je meer weet. Soms maak je een foutje en soms word je mening door voortschrijdend inzicht aangescherpt, zo is het leven en voor mij dus ook met een waardering uitspreken middels een favo. Op dat moment in tijd, plaats en inzicht was een cache op één of andere manier favo-waardig.
 25. mmjjt

  Trackable In Eigen Cache

  En de notes kan je na een succesvolle drop zelfs verwijderen om zo de pagina niet te vervuilen.
×