Spring naar bijdragen

MilkoA

Leden
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex 10
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  september 2012

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesse
  Geocaching!
 1. MilkoA

  Waypoints

  Als de way points van een Multi niet geladen worden in de gps dan staan ze niet als child way point op de pagina. Maar bij de Multi die ik wil doen zou dat wel kunnen omdat de way points vast staan. Je hoeft alleen maar een vraag te beantwoorden. Maar geen nieuw WP uit te rekenen. Is er dan een andere mogelijkheid om ze toch te laden (via Gsak?) of moet ik ze met de hand invoeren??
 2. MilkoA

  Favorieten In Gsak

  Bedankt alles is gelukt, nog een vraagje: Je kunt 'maar' 6000 caches vernieuwen. Hoe weet ik nu wat er vernieuwd is en wat niet? Hoe vaak moet je de caches vernieuwen? Doen jullie dat per soort? of per gebied/provincie? (als het per provincie gaat welke macro heb ik nodig om de provincies te bepalen? Zo zie je maar elk antwoord levert weer nieuwe vragen op!
 3. MilkoA

  Favorieten In Gsak

  Bedankt voor de antwoorden. Ik heb het gedaan en het leek te werken, maar zodra ik weer Pocket Queries uitvoer ben ik het symbool en ook de gecorrigeerde coördinaten weer kwijt Ik stoei nog even door!
 4. MilkoA

  Favorieten In Gsak

  Daffy Duck, Bedankt, hier kan ik iets mee! Nog een vraagje, ik heb al veel coordinaten in Geocaching.com veranderd omdat ik de puzzels opgelost heb, kan ik in GSAk iets doen zodat ik kan zien welke puzzels er wel opgelost zijn en welke niet of moet ik de coordinaten van de opgeloste puzzels nu met de hand in GSAk gaan invoeren?
 5. MilkoA

  Favorieten In Gsak

  Daffy Duck Die kolom had ik inderdaad al toegevoegd en ik zie ook bij enkele caches favorieten maar lang niet bij alle. Bedoel je met regelmatig de database verversen de pocket queries verversen? Dat doe ik al maar dat veranderd niet aan de favorieten. Groet Marleen
 6. MilkoA

  Favorieten In Gsak

  Hallo medecachers, Sinds kort maak ik gebruik van GSAK. Nu ben ik aan het zoeken op internet maar kan geen goed antwoord vinden. Mijn vraag is: Is het, via een macro, mogelijk om het aantal favorieten te zien van een cache in GSAK? Het lijkt me zo handig om ook daarop te filteren. Groet Marleen (team MilkoA)
 7. MilkoA

  Stations

  Super, bedankt voor je uitgebreide reactie!
 8. MilkoA

  Stations

  Oke Thanks, zo kan het ook!
 9. MilkoA

  Stations

  Weet iemand of er een lijst van caches is die op stations in Nederland liggen? Wij willen een dagje treinen en op elk station een cache oppikken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...