Spring naar bijdragen

Scoloo

Leden
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

12 Goed
 1. Nee dat had ik begrepen inderdaad. Maar ik was er niet van op de hoogte dat reviewers niet automatisch NM te zien kregen. Ik dacht namelijk dat de co binnen een bepaalde tijd actie moet ondernemen. Maar aangezien de co van cache waar ik het over heb, volgens mij geen onderhoud gaat plegen, kan ik hem het beste misschien een rechtstreeks mailtje sturen. Wel jammer dat het zo moet maar ok.
 2. 1 keer heb ik een NM log geplaatst. Omdat het logrolletje zo nat was dat ik hem gewoon moest uitknijpen. Nu... meer dan een maand later en is er nog steeds niks aan gedaan. Wanneer gaat zown cache dan het archief in? En inderdaad Barny, we zouden het meer moeten doen. En een betere wereld begint bij jezelf, dus bij deze zal ik het ook meer doen. Al ben ik tot nu toe wel gezegend met weinig caches die onderhoud nodig hebben/niet in orde zijn.
 3. @No name: helemaal gelijk in. Daarom zei ik ook dat ik eens naar een event ga van iemand van het forum. En cachen is voor mij wandelen en zoeken. En ja ik vind achter een gps aansjouwen meer volwassen dan virtueel puntjes scoren door tb's te discoveren. Maar als jij er veel plezier aan beleeft ben ik wel de laatste die zegt dat dat onzin is.
 4. Mijn broertje had laatst met wat vriendjes ook onbedoeld een cache gevonden. Het is dat hij wist wat het wat anders hadden die jonge gastjes die kist graag voor de heb meegenomen. Zo makkelijk kan het gaan. Desniettemin is het wel vervelend en ik hoop voor je dat het niet weer voor komt.
 5. Ben nog nooit op een event geweest en na al die verhalen hier gelezen te hebben trekt het mij al helemaal niet meer. Vooral het discoveren kan ik niet begrijpen. Waarom?! Volwassen mensen in een volwassen wereld..... toch? Ook met z'n allen naar een cache sjouwen is iets wat mij totaal niet trekt. Misschien dat ik eens in de toekomst naar een event ga van iemand van het forum hier. Ik zou men mond ook niet kunnen houden als ik al die mensen zie discoveren. Zou ze ronduit uit lachen.
 6. Inderdaad heel vreemd die regels. Alles uitgewerkt mag maar niet die heilige eindcoordinaten. Hoeveel wil je je zelf voor de gek houden. Ben trouwens benieuwd of de eigenaar van geoleaks hier al stiekem meelezen. @barry : mooi en eerlijk antwoord van je! Vind ik leuk om te lezen. Hoop dat je nog veel cacheplezier mag beleven. En voel je niet op je teentjes getrapt. Ieder zijn ding, dat vind ik juist het leuke aan cachen. Ook ik kan me niet in alles vinden, maar ach, als het voor jouw maar leuk blijft toch?
 7. Alsof er wordt gesuggereerd dat we heilig zijn. Wat is nou precies je punt? Ik heb alles ook wel voorbij zien komen. Voor mij is de discussie wel gesloten.
 8. Hij geeft bij mijn niks op die links. Heb hem even opgezocht op google. Lijkt mij geen fijne tas. Als hij zo laag op je heup hangt. Maar misschien zijn er mensen die hem hebben en het wel een fijne tas vinden.
 9. Jammer. Er zijn ook zat mensen die het wel waarderen. Maar ik snap je wel. Naar Indonesië. Of wil je graag precies weten welk project enzo? Moet je even een account op geoleaks aanmaken [emoji12]
 10. Ach zie het als kruiswoordpuzzels van 4/5 sterren. Sommige kunnen er uren op puzzelen en anderen kijken achterin naar de oplossing. Beiden komen ze tot een volledig ingevulde puzzel. @od : puzzelplezier? Tuurlijk klinkklare antwoorden kom je er misschien weinig tegen maar ik zie persoonlijk een hint in de trant van, gebruik site zus en zo en druk op knop 123 voor het coordinaat, ook als klinkklaar antwoord. En die 30 euro.... ach ja ik maak het zelf wel over naar Indonesië. Hoeven zij niet voor mij te doen.
 11. Dus je vind feitelijk wel dat je het recht hebt om een cache te "verkrachten" ? Stomme CO's ook altijd...... En dan ga je deze cache zeker ook gewoon loggen ? Persoonlijk zou ik mij de ballen uit de broek schamen.... De verkrachting van de cache is mijns inziens al gebeurd, dus wat dat betreft heb ik er geen moeite mee. En me schamen omdat ik een coordinaat bezoek zonder het puzzeltje op te lossen? Nee sorry, ik heb grotere problemen in mijn leven. En het lijkt me heerlijk om te loggen met... uiteindelijk met een tooltje opgelost. Bedankt voor de cache, groeten de heer Leaks. Haha, ik zou zeggen veel succes. Betwijfel of je het meent. Volgens mij heb je gewoon een diepe wrok tegen mysterie's. Deel je je logjes even met ons? Wie houdt wie voor de gek?
 12. Haha gelukkig. Dan pas ik mijn mening bij deze helemaal aan. Dan zie ik er totaal geen kwaad in om hem thuis op te lossen. Sterker nog, dan begrijp ik het bij sommige multi's zelfs wel.
 13. Dan geniet jij er dus twee keer van.Als hij hem helemaal loopt wel. Maar doet hij dat ook?
 14. Ook daar heb ik een mening over. Maar of we dan OT blijven vraag ik mij af.
 15. Daar heb je helemaal gelijk in. En ik moet ook eerlijk zeggen dat toen ik net begon een account heb aangemaakt op geoleaks. Nadat ik meerdere keren geen antwoord kreeg van een co. Maar dat stond mij snel tegen. Vooral ook omdat eindcoords vrijgegeven worden van premium only caches. Voor een hint leek het mij handig maar daar kwam mooi bedrogen mee uit. Maar of ik me erover opwind? Nee dat niet. Wel als iemand er heel trots op is dat hij zoveel eindcoords heeft gekregen via geoleaks. Maar dat vind ik het zelfde van Co's die geen hint willen geven als je erom vraagt. Of gewoon helemaal geen antwoord terug sturen. Maar uiteindelijk kom je weer bij het begin.... iedereen speelt zoals hij wil.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...