Jump to content

marceld

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

marceld last won the day on August 11 2015

marceld had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

About marceld

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2010
 • Lengtegraad
  -
 • Breedtegraad
  -

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Heb een paar caches gelegd en ja, ik zag gisteren met eigen ogen hoe idioot sommigen kunnen doen voor een FTF... zodra cache online kwam, ging ik er meteen naar toe en ging op een bankje zitten.... vaders met zoontjes van 10 jaar komen op de fiets aangescheurd, schreeuwen, krijsen, gillen... met nog een team... niemand lette op dreuzels... niks onopvallend loggen en zoeken, terwijl ik dat heel expliciet in listing vroeg! Nee, die FTF... daar moet alles voor wijken! Ik zag wat van die podia op andere listings en wilde eens kijken hoe je zoiets kon maken en daarom stelde ik hier die vraag met alle gevolgen vandien.... En ja, ook ik vind de "FTF-jacht" sneu... Case closed!
 2. Peetee, bedankt voor de tip!
 3. Wat een zielige reactie, maar dat schijnt normaal te zijn hier op dit forum. Ik heb al vaker reacties van jou gelezen waarvan ik denk waar maak je je druk over? Blijkbaar bepalen hier op dit forum een klein aantal mensen wat zielig is, wat en hoe anderen moeten cachen... en alles wat van hun normen en waarden afwijkt, wordt afgedaan als zielig, sneu en treurig. Wat wil je nou met je reactie bereiken? Of zijn dit normale reacties op vragen van mensen die net ook met deze leuke hobby gestart zijn? Ik stel een normale vraag, waar ik een normaal antwoord op verwacht. Blijkbaar kan dat niet op dit forum, omdat er er figuren als Barry op ronddolen, die feitelijk pas écht zielig zijn met hun reacties en het opleggen van hun denk- en zienswijze(n). Hier jaag je mensen mee weg... kan de bedoeling toch niet zijn? Heel jammer, heel zielig en heel onvolwassen!
 4. Bij sommige listings zie je van de podia met de FTF, STF en TTF namen, de ene keer met medailles, dan weer een podium of met bekers. Ik heb hier al naar gezocht of er op internet generators zijn om deze aan te maken, maar kan helaas niets vinden. Iemand enig idee of dit bestaat en zo ja, waar? Alvast bedankt!
 5. Aan degenen die serieus gereageerd hebben: bedankt voor alle tips en informatie!
 6. De laatste tijd neem ik steeds meer spulletjes mee tijdens het cachen dat mijn jaszakken uitpuilen. Erg onhandig ook. Nu ben ik op zoek naar een praktische tas. Nu heb ik mijn oog laten vallen op een Maxpedition Fatboy GTG. Zie http://geocachingshop.nl/maxpedition-fatboy-gtg-zwart-p-8599.html Graag informeer ik dan ook even hier op het forum of er mensen zijn die ook deze tas gebruiken en wat de ervaringen hier mee zijn. Uiteraard zijn andere ideeén en suggesties ook welkom! Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...