Spring naar bijdragen

rgschmidt

Leden
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    3

Waardering in de gemeenschap

9 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    GARMIN MONTANA 700 | GPSMAP 66SR | GPSMAP 66ST | GPSMAP 65S | Etrex 20
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2013

Profile Information

  • Woonplaats
    Voorburg

Recente profielbezoeken

1037 profielweergaven
  1. rgschmidt

    TK Garmin GPSMAP 66st

    Geweldige GPS in gebruikte staat. Ideaal voor wandelen en Geocachen. 1e eigenaar. Product zoals op de foto’s. Geen bon meer aanwezig. Afhalen in Voorburg. 225 euro
  2. rgschmidt

    TK Garmin GPSMAP 65s

    Geweldige GPS in zeer goede staat. Ideaal voor wandelen en Geocachen. Dit is de versie met verhoogde nauwkeurigheid bij plaatsbepaling. Inclusief kabel mini-USB en GARMIN nekkoord. Ik ben de 1e eigenaar. Product zoals op de foto’s. Geen bon meer aanwezig. Afhalen in Voorburg. 250 euro
  3. rgschmidt

    Gps Kopen, Again...

    Met touchscreen vond ik ook niet altijd ideaal (uitgebreide ervaring met 750T, 680, 750i). Toch altijd wel gedoe met regen, met handschoenen aan, met per ongeluk aanraken (en dan een waypoint aanmaken). Ze hebben allebei voordelen en nadelen maar voor mij hebben knoppen voorkeur.
  4. rgschmidt

    Gps Kopen, Again...

    Ik gebruik zelf de 66SR (en 65S als reserve) voor Geocachen. De 66SR heeft een ingebouwde accu maar deze is echte VELE malen beter dan de AA’s. Ik red makkelijk 30-40 uur uit een volle accu. Geen gepruts meer met klepjes en wisselen. Beiden hebben de multiband technologie en zijn daarmee iets nauwkeuriger (alhoewel specifiek voor Geocachen geen echte toegevoegde waarde).
  5. @Keselken dit kan wel degelijk 👍. Maar dan alleen met de Live Geocaching optie op je 66SR. Dan kun je op de 66SR zelf (via je telefoon BT/Wifi verbinding) er voor kiezen om alleen een lijst met Geocaches te synchroniseren. Dan komen al deze caches op je GPS. Moet je natuurlijk niet in combinatie met het laden van een PQ doen want je kunt dan geen onderscheid meer maken tussen Geocaches in de PQ of in de lijst. Menu > Stel in > Geocaching > Geocaching Live > Geocache Lists > Kies een lijst en synchroniseren maar
  6. Ik weet niet of er veel van zijn verkocht omdat het een recent gelanceerd model is (maar in ieder geval heb ik er 1 naast de 66ST ). Het is overigens een lekker nauwkeurig apparaat. Inderdaad uitstekend dat er veel foutjes zijn opgelost en deze GPSr nog stabieler is geworden.
  7. Ik vind het een mooie toevoeging. Wellicht dat het mensen aanzet tot leuke en uitgebreide logs. (maar goed, ik zie overal iets positiefs in en maak zelf wat moois van mijn hobby Geocaching)
  8. Ter aanvulling: voor de 66SR is ook een update beschikbaar, nl. 3.30
  9. Niemand deze mooie set voor 325 euro overnemen?
  10. Beste mede-geocachers, Wegens aanschaf andere GPS verkoop ik mijn huidige GPS Garmin 680t met diverse accessoires. In uitstekende staat. Inclusief de volgende extra accessoires:- Originele accu (2 accu's totaal)- Bureau lader met internationale stekkers- Garmin lanyard- Garmin hoes- MicroSD 8GBIk ben eerste eigenaar en er is netjes mee omgegaan. Geen krassen op het scherm. Ophalen in Voorburg. Vraagprijs 350 euro (maar een goed bod mag natuurlijk ook). Met vriendelijke groet, team rgschmidt
  11. Deze Monterra is verkocht en draadje kan dicht. Dank aan Geocaching.nl
  12. @Linkalovers: dat vermoeden heb ik ook
  13. Bijzonder, de Monterra is nu bij Waypoint 599, de accessoires zijn volgens Waypoint prijzen nu 200 euro bij elkaar, daar krijg je dan 10% korting over dus deze set was bij aanschaf 780 euro.
  14. Is aangeschaft op 22 maart 2014. De factuur is trouwens wel aanwezig (digitaal van Waypoint). Ik ben de eerste eigenaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...