Spring naar bijdragen

rgschmidt

Leden
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door rgschmidt geplaatst

 1. rgschmidt

  Gps Kopen, Again...

  Met touchscreen vond ik ook niet altijd ideaal (uitgebreide ervaring met 750T, 680, 750i). Toch altijd wel gedoe met regen, met handschoenen aan, met per ongeluk aanraken (en dan een waypoint aanmaken). Ze hebben allebei voordelen en nadelen maar voor mij hebben knoppen voorkeur.
 2. rgschmidt

  Gps Kopen, Again...

  Ik gebruik zelf de 66SR (en 65S als reserve) voor Geocachen. De 66SR heeft een ingebouwde accu maar deze is echte VELE malen beter dan de AA’s. Ik red makkelijk 30-40 uur uit een volle accu. Geen gepruts meer met klepjes en wisselen. Beiden hebben de multiband technologie en zijn daarmee iets nauwkeuriger (alhoewel specifiek voor Geocachen geen echte toegevoegde waarde).
 3. @Keselken dit kan wel degelijk 👍. Maar dan alleen met de Live Geocaching optie op je 66SR. Dan kun je op de 66SR zelf (via je telefoon BT/Wifi verbinding) er voor kiezen om alleen een lijst met Geocaches te synchroniseren. Dan komen al deze caches op je GPS. Moet je natuurlijk niet in combinatie met het laden van een PQ doen want je kunt dan geen onderscheid meer maken tussen Geocaches in de PQ of in de lijst. Menu > Stel in > Geocaching > Geocaching Live > Geocache Lists > Kies een lijst en synchroniseren maar
 4. Ik weet niet of er veel van zijn verkocht omdat het een recent gelanceerd model is (maar in ieder geval heb ik er 1 naast de 66ST ). Het is overigens een lekker nauwkeurig apparaat. Inderdaad uitstekend dat er veel foutjes zijn opgelost en deze GPSr nog stabieler is geworden.
 5. Ik vind het een mooie toevoeging. Wellicht dat het mensen aanzet tot leuke en uitgebreide logs. (maar goed, ik zie overal iets positiefs in en maak zelf wat moois van mijn hobby Geocaching)
 6. Ter aanvulling: voor de 66SR is ook een update beschikbaar, nl. 3.30
 7. Niemand deze mooie set voor 325 euro overnemen?
 8. Beste mede-geocachers, Wegens aanschaf andere GPS verkoop ik mijn huidige GPS Garmin 680t met diverse accessoires. In uitstekende staat. Inclusief de volgende extra accessoires:- Originele accu (2 accu's totaal)- Bureau lader met internationale stekkers- Garmin lanyard- Garmin hoes- MicroSD 8GBIk ben eerste eigenaar en er is netjes mee omgegaan. Geen krassen op het scherm. Ophalen in Voorburg. Vraagprijs 350 euro (maar een goed bod mag natuurlijk ook). Met vriendelijke groet, team rgschmidt
 9. Deze Monterra is verkocht en draadje kan dicht. Dank aan Geocaching.nl
 10. @Linkalovers: dat vermoeden heb ik ook
 11. Bijzonder, de Monterra is nu bij Waypoint 599, de accessoires zijn volgens Waypoint prijzen nu 200 euro bij elkaar, daar krijg je dan 10% korting over dus deze set was bij aanschaf 780 euro.
 12. Is aangeschaft op 22 maart 2014. De factuur is trouwens wel aanwezig (digitaal van Waypoint). Ik ben de eerste eigenaar.
 13. Te koop: Garmin Monterra GPS in zeer goede conditie en zonder krassen op het scherm. Inclusief de bijbehorende adapter en USB kabel (zonder doos en handleidingen, die zijn eventueel online te downloaden). Voorzien van alle software updates. Wordt geleverd inclusief de volgende EXTRA originele Garmin accessoires: - 2 Battery packs (naast de standaard meegeleverde) - Bureau lader voor laden battery packs (laden in device is ook mogelijk) - Karabijn haak - Garmin Houder voor fiets stuur - Garmin Houder voor in de auto (zuignap) inclusief de kabel. Ideaal voor paperless Geocachen of wandel/fiets tochten. Op verzoek kan ik er gedetailleerde OSM fiets/wandel kaarten op zetten. Wegen overstap naar ander Garmin GPS gaat deze Garmin weg. Uiteraard ter plekke (Voorburg) te testen. Vraagprijs vanaf 400 euro.
 14. rgschmidt

  Papierloos Geocachen

  Maar volgens mij mis je toch altijd de foto's bij een Geocache-beschrijving op je GPS? Voor sommige Geocaches heb je dan altijd een papieren uitdraai nodig of je smartphone.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...