Spring naar bijdragen

goldentree

Leden
 • Aantal bijdragen

  74
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 jaar
 • Lengtegraad
  4.16892
 • Breedtegraad
  51.47480
 1. Dan een grote platte maat 48. Dat plet lekker....
 2. Je hebt een nieuwe GPS? Komt de UNIT ID bij het uploaden wel overeen? Heb je de nieuwste Communicator Plug-in geinstalleerd?
 3. goldentree

  Powertrails

  Jammer dat iemand die een gerichte vraag stelt van sommigen zo'n zinloos antwoord krijgt.
 4. Dat heeft nog niemand mij in ca. 2 jaar kunnen uitleggen.
 5. Caches voor Premium Members komen ook niet op de kaart van gc.nl
 6. goldentree

  Kaart Van Nederland

  Alleen de premiums staan er niet op.
 7. We houden het forum gewoon in stand, dan werkt er tenminste nog iets. Is de eigenaar dood, doofstom, onbeleefd of kan het hem geen ruk schelen?
 8. Het is toch de bedoeling dat in logjes komt te staan wat je er van vind? Dus positief en negatief. Selectief verwijderen van logjes is "not done", daarmee wordt het aantal geregistreerde vondsten ook verminderd.
 9. Zou inderdaad beter zijn gewoon een DNF te loggen. Al geven wij toe dat ook niet altijd te doen, soms omdat muggles het gewoon onmogelijk maken (maar dat is een oneigenlijke variant van de DNF). Meerdere DNF's kan ook betekenen dat de cache echt weg is en dat de CO even een controle doet. Vaak is daarna het probleem snel opgelost en kunnen volgende cachers er weer plezier aan beleven. Overigens hebben wij ook wel een meegemaaakt dat de "vervangende cache" was gelegd, maar dat de originele er nota bene ca. 15 cm vanaf zat.
 10. Dat klopt inderdaad. Alleen staat er dan 1 ZIP bestand op en dat is niet te openen (niet met WINZIP en niet met WINRAR), dus niets mee te doen.
 11. Ik heb een Garmin 60CSx, maar die krijg ik in de verkenner niet zichtbaar. Iemand een idee waar ik iets moet instellen?
 12. goldentree

  Log Of Geen Log?

  Wij hebben ook wel eens bij een buisje gestaan waar de cache met een touwtje en magneet uit gehengeld moest worden. Heb je geen hulpmiddel dan krijg je hem dus niet te pakken en dus NIET LOGGEN.
 13. goldentree

  Andere Hulpmiddelen

  Problemen kun je op allerlei manieren oplossen. Als je zo slim bent om de eindcoördinaten te achterhalen en je vind daardoor de cache dan mag je gewoon loggen. Vinden = vinden!
 14. goldentree

  Prikstok

  Breinaald voldoet ook goed.
 15. Het valt niet mee om bij elke cache een "aantrekkelijke" log te maken. Hangt vaak af van "inspiratie" tijdens het loggen. Toch proberen we altijd wel iets aardigs te schrijven, dat kan lang of kort zijn en dat hangt dus ook van de "beleving" van de cache af. Een simpele opraper krijgt soms een simpele log, maar als hij op een mooi plekje ligt dan wordt het weer anders. Een mooi gemaakte of verstopte cache kan rekenen op iets meer "aandacht". We borduren ook wel eens voort op voorgaande logjes of ontmoetingen met andere cachers. Kortom "het hangt er van af", maar een simpele ";" vinden we toch wat sneu voor de legger. Overigens vragen series toch vaak om wat knip- en plakwerk, maar de Bonus kan dan toch op iets meer waardering rekenen. En uitgebreidere logjes helpen ons ook wel eens om een lastige cache toch te vinden....!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...