Spring naar bijdragen

thex

Leden
 • Aantal bijdragen

  3,782
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  33

Waardering in de gemeenschap

171 Uitstekend

Over thex

 • Rang
  Maniakale Poster

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. thex

  Ik Wil Me Even Voorstellen En Direct Afmelden

  Barny houdt van Barny. Betty houdt van Barny. Barny houdt van Betty (een beetje). Tot overmaat is er geen account meer. Mijn conclusie ............
 2. thex

  Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Dat Moed dan Ik sijn
 3. thex

  Derde Ouwe Stompen Event

  Staat voor: Enorme Zooi Publiek, Signal inbegrepen. En onderontwikkeld staat voor: hoog voorhoofd, bierbuik, redelijke aanbouwkont.
 4. thex

  Sorry Died,

  Top en errug informatief. Waarom naar Dronten -> al sla je me dood . Ik ga naar Berlijn/Londen, en ik kom op een plek waar toeristen niet komen .
 5. thex

  Wolven Terug In Nederland?

  Maar wel als ik micro vind
 6. thex

  Wolven Terug In Nederland?

  Prima. Met de wolfen in het bos huilen
 7. thex

  Hoe Willen Wij Het Spel Spelen?

  Barny, je mag een virtual leggen
 8. thex

  Hoe Willen Wij Het Spel Spelen?

  Jij
 9. thex

  Hoe Willen Wij Het Spel Spelen?

  Kijk Villadora, we kennen onze pappenheimers nu wel een beetje. De valsspelers kun je dwarsbomen door: 1) regelmatig de cache te verplaatsen. Niets is leuker dan de mails en logs die je dan krijgt. Hulplijnen werken dan ook niet meer. 2) iets toe te voegen waardoor er toch niet gelogd kan worden. ook leuk in de log op internet. Zo onderscheiden de echte mannen zich van de punten watjes 3) eindpunt lekker ver in het veld leggen. 4) shame lijstje op de cache site plaatsen. 5) huilie doen bij approvers en ander gesnuis. Helpt meestal niet veel. 6) pismail schrijven en bljven stalken volgens de Barny nethodiek. 7) barny boos mailen voor het verstrekken van zogenaamde puzzelcoordinaten als zijnde een eindcoordinaat 8) enkele andere websites de nek om draaien. Zelf verschuil je je natuurlijk achter 10 vette nicks zodat een huisbezoek niet een optie is (ja die dreigementen komen dan, incl doodsbedreigingen). Maar persoonlijk: een loer draaien werkt het leukst. Meestal zijn het enorme drift en brulkikkers. En stoor je er vooral niet aan, 1/3e is redelijk ver heen aangaande de geestelijke gezondheid en volwassenheid in dit leven. Daar doen we niets meer tegen.
 10. thex

  Nieuwe Caches

  Das een goede naam voor een cache Munitie Case dan wel te verstaan Ook wel Bami box genoemd.
 11. thex

  Nieuwe Caches

  Nee. niet altijd. Je moet het er expliciet bijzetten. p.s. ik heb nog nooit gehoord dat ze bellen. Kost geld en die multi miljonairs van GC dokken niet. Dus een tel nr van een verantwoordelijke bij de gemeente doet wonderen . Just in case begrijp je me .
 12. thex

  Nieuwe Caches

  Als je alles geeft wat ze weten willen, incl tel nr van de grondeigenaar, dan gaat het meestal binnen een dag. In de zomervakantie is het wat drukker, langer dan een week tot eerste reactie hoeft het niet te komen.
 13. thex

  Nieuwe Caches

  Hoi hoi, zoals vaak is uitgelegd, gaan die approvals op basis van nr. Sommige geocachers reserveren lang van te voren, zijn dus als het moment daar is sneller aan de beurt. Daarnaast: veel aanvragen roepen vragen (te recht, maar ook veel onterecht) op, en komen weer achter in de queue. Die queue is per approver die hem naar zich heeft toegetrokken (kan dus op vakantie zijn).Zeker als je niet expliciet de gevraagde vragen beantwoord. Zo had ik goedkeuring binnen 3 minuten, maar ook wel een eens stomme vraag waarin een eiland cache per boot benaderd moest worden, en waarom het zwemmen tekentje aangevinkt stond. Klassieke fout is: coordinaat hier niet als N E invoeren maar als standaard N W.
 14. thex

  Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Hoi Theo222. Zo zou het niet moeten zijn, Noem het geestelijke armoe. Niet iedereen maakt spannende films. Ik denk zo vaak: get a life (on mars liefst) dat ik zelf nauwelijks meer geocache. Ik ben mede eigenaar van enkele caches, meeste geen puzzel (2 wel om goede en bewuste reden, niet te moeilijk ook maar om in de sfeer te komen), mooie eindplekken, mooi avontuur, beetje op verkeerde been zetten, mooie herinneringen, niet van te voren te voorspellen ook nog, Zeker geen micro. Het kan best anders.
 15. thex

  Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Je moet hem doen, niet maken VRIEND. Wel eerst uitzoeken welke caches het zijn. Want na 12 jaar kabouters en ander ondergronds gedoe, geef ik me NICKS ook niet zomaar meer prijs. Onder het genot van een kolaatje zal ik je het wel eens uit de doeken doen.
×