Spring naar bijdragen

brouwertjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  964
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  36

Waardering in de gemeenschap

239 Uitstekend

Over brouwertjes

 • Verjaardag 16-08-1966

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  tomtom 720T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Alphen a/d Rijn

Recente profielbezoeken

4582 profielweergaven
 1. Als degenen die de traditie in stand willen houden er nu gewoon drie of vier kopen ?
 2. Verscheidene NFs op deze cache (al 4 maanden niet gevonden). Een CO die al maanden niet op de site is geweest. Ik zou er niet eens naar kijken
 3. Gelukkig we zijn eruit. Er is blijkbaar empirisch vastgesteld dat Barry deze maal ongelijk heeft en de smartfoon nauwkeuriger is dan de handheld @Linkalovers. De vergelijking van prijzen van een GPS met die van een smartfoon gaan natuurlijk een beetje mank omdat nu eenmaal de meesten al een smartfoon in het bezit hebben. Nou weet ik wel dat een aantal wat oudere leden hier waarschijnlijk nog met een Ericsson GF 768 rondlopen omdat die er van overtuigd zijn dat daar de antenne goed geplaatst is, desalnietemin ik kan je verzekeren dat het merendeel, of ze nu wel of niet geocachen, al in het bezit zijn van een iets modernere variant.
 4. Wat apart een smartphone die blijkbaar in het bos vooral in het buitenland minder nauwkeurig is. @Antarctica " Wat een merkwaardig statement: interessant willen overkomen met een handheld" Je moet eens weten hoeveel er met zo'n ding met koordje om de nek lopen hopende op wat aandacht van voorbijgangers die willen weten wat dat nou weer voor een mooi apparaatje is.
 5. Ik heb zowel een handheld als een smartphone en kan jullie verzekeren dat de GPS van mijn smartphone zeker niet onderdoet. Ik kan mij herinneren dan vlindertje tijden geleden ook eens zo'n test heeft gedaan met dezelfde uitkomst. Blijft natuurlijk het feit dat iemand die heel interessant wil overkomen natuurlijk met zo'n handheld gaat lopen.
 6. brouwertjes

  Reviewer

  Je bent blijkbaar niet de enige: https://forum.4geocaching.eu/forum/Default.aspx?g=posts&m=54824#post54824
 7. Ik gebruik alleen de smartphone. Heb geen 2 apparaten nodig. Heb nog wel eens een Oregon 650 gekocht maar vond deze aanzienlijk minder prettig werken, het beeldscherm te klein, en het kaartmateriaal minder duidelijk dan google maps met satellite view. Kortom deze maar bij moeders de vrouw op de fiets gemonteerd.
 8. Is deze opdracht ook mogelijk voor iemand die met een smartphone cached? Ik ken eigenlijk alleen programma's die WGS naar RD converteren maar niet een die het standaard op een smartphone aangeeft.
 9. Beste Harrie ik probeer helemaal mijn zin niet door te drijven. Kun je aangeven wat je niet snapt aan mijn bericht? Waarom zou ik dit met GC moeten bespreken. Het interesseert mij echt geen worst. Als eigenaar van een cache zou ik echter zelf niet willen conflicteren. (Kun je dit snappen Harrie?) Naj16: als je naar de eindformule en de listing kijkt kan iemand van de kleuterschool de eindlocatie al bepalen hoor :-) @Bloodwoosj Je geeft hier verkeerde informatie. Ook de oude dienden de eindcoordinaten door te geven toen daar om gevraagd werd. Kortom de opmerking dat beiden er niets aan kunnen doen is gewoonweg kolder. Als de CO van de oude cache gewoon de coördinaten had dorgegeven had de nieuwe er niet gekomen. Er is mij door een reviewer gemeld dat bij het nalatig zijn met het doorgeven van de oude coördinaten de oude moet wijken voor de nieuwe. De nieuwe heeft namelijk niets fout gedaan, de oude wel.
 10. @Harrie de nieuwe cache voldoet aan alle richtlijnen, de oude echter niet. Dus waarom zou de nieuwe moeten wijken?
 11. Gaat Marcodomi GeoWolf 1: Van Gogh Revisited eigenlijk verplaatsen of blijft hij gewoon conflicteren met https://coord.info/GC54ZK9
 12. Die micro in Ouddorp was/is natuurlijk gewoon een Regular
 13. Dat reviewen op basis van nummer is al heel lang niet meer hoor.
 14. Wat is het nut van vriendjes zijn als zelfs de notificaties of logjes niet interessant zijn. Gewoon geen vriendjes worden zou ik zeggen dan.
 15. al tientallen keren een bezoekje van de politie gehad terwijl ik aan het cachen was. Nog nooit problemen mee gehad hoor. Het komt regelmatig zelfs voor dat ze me even helpen met zoeken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...