Spring naar bijdragen

adriana noordegraaf

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex 30x
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 jaar

Profile Information

 • Woonplaats
  zoetermeer

Recente profielbezoeken

630 profielweergaven
 1. Hartelijk dank voor deze reacties. Diverse pogingen gaven de verkeerde output. De getallen kwamen niet naast elkaar zoals in het brondocument maar onder elkaar. Maar Ringeling stuurde me de link die het gewenste resultaat gaf. Dus het probleem is opgelost.
 2. adriana noordegraaf

  Jpeg

  Kun je een jpeg afbeelding die getallen bevat converteren of opslaan naar een tekstbestand zodat je het kan bewerken?
 3. Ik probeer de cache Tunneltjes in de Westpolder#6 GC45A29 op de lossen. Echter op de site staat waarschijnlijk een afbeelding die ik niet zie. Ik zie nl. een vierkant met een x erin. Hoe krijg ik de afbeelding te zien? Ik heb Windows 10 en Office 365. Ook kan ik alleen de caches naar mijn gps downloaden met Explorer maar krijg dan een kleiner lettertype en niet met Edge, Gaarne hulp.
 4. Ik ben bekend met de toolbox maar kan niet vinden hoe ik het noordcoördinaat weergegeven in RD en het oostcoördinaat in WGS84 kan omzetten naar WGD84. ​Als allebei de coördinaten RD zijn is het niet moeilijk maar nu zijn het 2verschillende.
 5. adriana noordegraaf

  Conversie

  vraag 1 Met welke tool kan ik het volgende samengestelde coördinaat RD 449411 en WGS84 E 004°19.414 omzetten in een geldig WGS84 coördinaat? ​vraag 2 Met welke tool zet ik binaire getallen om in morse code om uiteindelijk de morse tekens in coördinaten te krijgen? b.v.d.
 6. Ik probeer de puzzel van KwikKwikSlow (GCZD5R) op te lossen. Bij de waypoints zie ik een link bij virtual stage staan. Als ik daar op klik kom ik bij een bestand of afbeelding met (KKS) aan het einde. Dit kan ik niet openen. Hoe krijg je dit bestandje geopend? Ik heb windows10 en office 365. Gaarne uw antwoord. B.v.d. Adriana
 7. adriana noordegraaf

  Puzzel

  Hallo Ik ben een beginner vwb de puzzels, mysteries en multi's. Graag zou ik wat ondersteuning willen hebben v.w.b. de diverse methoden om tot een oplossing van de cachelocatie komen. Ik weet niet waar ik deze info kan vinden maar wellicht kunnen de volgende vragen mij al een eind op weg helpen. Als de uitkomst bestaat uit twee getallen bijv. 451443 en 84476 hoe kom ik dan aan deze juiste coördinaten? De getallen zijn goed (spellingschecker) maar hoe nu verder? Er staat niet bij dat ik moet stapeltellen o.i.d. dat zou geen probleem zijn. Ook heb ik nogal wat antwoorden bijv. New Foundland en Van Weerden Poelmanpad. welk cijfer hoort hier bij en waar kan ik deze info vinden? Welke programma's kan ik gebruiken om binaire getallen te vertalen naar tekst? Foto's zijn een ander struikelblok. Van verschillende heb ik de locatie kunnen vinden a.d.h.v. de gegeven coördinaten. maar bij de andere coördinaten vind ik niet de juiste foto (welk programma en hoe verder)? Aangezien ik niemand heb tot wie ik mij kan wenden met deze vragen probeer ik het langs deze weg. Hopelijk wil iemand mij wegwijs helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...