Spring naar bijdragen

Theo222

Leden
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

12 Goed

Over Theo222

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1800

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Je kunt ook een typisch nederlands cacheverschijnsel (de mysteriecache) plaatsen, die niets met de grondbeginselen van het geocachen te maken heeft. Groet Theo, inkoppertje.
 2. Theo222

  Beste Micro-Gemeente Van Ons Land

  Een micro is inderdaad nogal onbenullig.
 3. Theo222

  Beste Micro-Gemeente Van Ons Land

  Een nieuwe cache in Almere, alweer een micro. Spontaan wil ik Almere hierbij nomineren voor de micro-gemeente van ons land. De argumenten: - de POBT serie - de matrix serie - de hoekjes caches - de kronkels - de striphelden - o ja, en de eindeloze caches van langzaam natuurlijk Is er niet een statistiek die het percentage micros per gemeente geeft? Handig als je verhuisplannen hebt-) Welke gemeente overstijgt ons? Wel met argumenten natuurlijk!!! (PS: Veenendaal mag niet meedoen als ik Barny mag geloven)
 4. Theo222

  Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Ik koop regelmatig puzzelboekjes, hoe meer sterren hoe beter. Bijna altijd oplosbaar voor mij, logisch, duidelijk, en voordat je zo'n boekje koopt weet je wat je krijgt. Hoe anders dan de puzzels bij geocaching. Er zijn pareltjes bij die aansluiten op mijn interesses en er zijn gedrochten bij waarvan ik denk: get a life. Maar ieder het zijne, ga lekker je gang. Maar een puzzel met drieëntwintig kronkels vraagt erom om op lijstjes te komen, dat heeft mijn inzien niets meer met geocaching (en puzzelen) te maken dan alleen het ego van de CO. Soms zijn ze dan ook alleen PM, hoe verzin je het. Je zou de vraag/probleem ook eens bij de CO kunnen leggen, waarom? Waarom maak je een (minimaal) driesterrencache, die meestal eindigt in een micro op een oninteressante plek? Waarom zo moeilijk als je weet dat na verloop van tijd de coords bij iedereen bekend zijn? Waarom een puzzel die bijna niemand kan oplossen zonder vriendjes te zijn met de CO? Wil je dan niet dat je cache bezocht wordt? Is er hier een CO die dat kan beantwoorden?
 5. Theo222

  Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Ik snap het echt niet dat er cachers zijn die puzzels maken die voor "normale" cachers niet op te lossen zijn. Blijkbaar vinden de cachers die deze puzzels maken de status die ze daardoor krijgen belangrijker dan de "belangen" van hun medecachers die willen genieten van onze hobby. Natuurlijk moet je ervan uitgaan dat deze CO's in eerste instantie een mysterie maken voor hun ego en niet om hun medecachers een plezier te doen, getuige de meest matige plekken en formaten (koker) van de "caches". Kan het soms niet laten....
 6. Theo222

  Wie Is Er Handig Met Een Soldeerbout ?

  Ik heb eens iets laten solderen bij repaircafe, vrijwilligers die in buurtcentra voor een fooi en een praatje bij een bakkie koffie je elektronica repareren. In zeewolde (toch?) in de meermin. Anders googelen op repaircafe plus plaatsnaam. Een mooi burgerinitiatief om je medeburger (cachers) te helpen. Succes.
 7. Theo222

  Valse Logjes

  Precies, maar ja, barny wandelt niet dus waar moet hij dan van genieten? Sorry, kan het weer niet laten zo op een zondagmiddag vol schaatsplezier waarvan anderen ook vast denken: waar gaat het over?
 8. Theo222

  Galileo

  Of de logjes van GCNEJ7 (mille) nog eens lezen aangaande inmeten, natuur (moeten) slopen en duidelijke hint...... Aaahh, kon het weer niet laten.
 9. Theo222

  Nieuwe Caches

  Tsja, als er net zoveel branden zijn als nieuwe caches wil ik het ook nog wel een zien. Kon het weer niet laten........
 10. Theo222

  Nieuwe Caches

  Tsja, als het een week duurt voor publicatie gaan er ook mensen dood. Kom het niet laten.......
 11. Theo222

  Favorites

  En ik maar denken dat echte geocachers geen kokers rapen.... mijn wereld stort in....
 12. Theo222

  Place Spotting

  En dat trucje is?
×