Jump to content

Theo222

Leden
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Theo222 last won the day on October 3 2015

Theo222 had the most liked content!

Community Reputation

12 Goed

About Theo222

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1800

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je kunt ook een typisch nederlands cacheverschijnsel (de mysteriecache) plaatsen, die niets met de grondbeginselen van het geocachen te maken heeft. Groet Theo, inkoppertje.
 2. Een micro is inderdaad nogal onbenullig.
 3. Een nieuwe cache in Almere, alweer een micro. Spontaan wil ik Almere hierbij nomineren voor de micro-gemeente van ons land. De argumenten: - de POBT serie - de matrix serie - de hoekjes caches - de kronkels - de striphelden - o ja, en de eindeloze caches van langzaam natuurlijk Is er niet een statistiek die het percentage micros per gemeente geeft? Handig als je verhuisplannen hebt-) Welke gemeente overstijgt ons? Wel met argumenten natuurlijk!!! (PS: Veenendaal mag niet meedoen als ik Barny mag geloven)
 4. Ik heb eens iets laten solderen bij repaircafe, vrijwilligers die in buurtcentra voor een fooi en een praatje bij een bakkie koffie je elektronica repareren. In zeewolde (toch?) in de meermin. Anders googelen op repaircafe plus plaatsnaam. Een mooi burgerinitiatief om je medeburger (cachers) te helpen. Succes.
 5. Precies, maar ja, barny wandelt niet dus waar moet hij dan van genieten? Sorry, kan het weer niet laten zo op een zondagmiddag vol schaatsplezier waarvan anderen ook vast denken: waar gaat het over?
 6. Of de logjes van GCNEJ7 (mille) nog eens lezen aangaande inmeten, natuur (moeten) slopen en duidelijke hint...... Aaahh, kon het weer niet laten.
 7. Tsja, als er net zoveel branden zijn als nieuwe caches wil ik het ook nog wel een zien. Kon het weer niet laten........
 8. Tsja, als het een week duurt voor publicatie gaan er ook mensen dood. Kom het niet laten.......
 9. En ik maar denken dat echte geocachers geen kokers rapen.... mijn wereld stort in....
×
×
 • Create New...