Spring naar bijdragen

limy

Leden
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over limy

 • Verjaardag 17-06-1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 450T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  augustus 2010
 • Twitter
  teamlimy

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoogeveen
 • Interesse
  Geocachen, ATB'n, Lange afstandwandelen Met de "Love Bug" campertje op pad...Geniet van het leven...Levenmotto: Hakuna Matata
 1. Het is ook ons niet onbekend dat we zijn aangehouden.... Tijdens het lopen van een NC stonden er plotseling 2 agenten voor ons met de vraag: Enne....mijne dames en heren....waar hebben jullie het lijk verstopt"? _grijs....grijns) We schrokken wel fff maar na uitleg van wat we aan het doen waren gaven de agenten ons een hand en nog veel plezier met de hobby. Tja....zo kan het dus ook Hoe dan ook.....laat je niet van de wijs brengen en ga weer lekker geocachen.
 2. Hoi Allemaal Bedankt voor jullie reacties tot nu toe....Sommige stellingen kan ik me goed in vinden....maar zoals ik al zei was het slechts een voorbeeld.....heb ook regelmatig "cacheonderhoud" moeten doen aan caches/wp's die gewoon niet zo 1.2.3. zijn te vinden...die zeg maar gewoon in het bos liggen en zo'n 10/15 mtr van het bestaande pad af zijn te vinden....wie hier zo rondkijkt MOET haast wel een "bekende" zijn. Het is zoals jullie ook al zeiden kennelijk de trend om maar zo snel mogelijk caches te "scoren' en niet een paar tellen willen wachten om de cache even op de juiste manier terug te plaatsen. Maar we houden moed en gaan gewoon lekker door met deze mooie hobby en zeker ook met caches plaatsen op mooie plekjes Happy caching maar weer zullen we maar zeggen
 3. Hallo medecachers Ben zelf een best wel fanatieke geocacher en we mogen er graag op uit gaan voor een dagje cachen Heb er op dit moment zo'n kleine 2400 gevonden en heb er zelf een stuk of 30 uitstaan Nu valt me steeds meer op dat ik er regelmatig op uit moet naar mijn eigen caches omdat mijn medecachers de cache gewoon niet weer op de juiste manier terug plaatsen Soms ligt de cache gewoon op een andere plaats Heb er een cache onder een bruggetje geplaatst die mooi tussen de ijzeren balken zit mer een magneet (niet in zicht bijna) Maar nu moeten er zo nodig cachers zijn die gewoon de cache maar weer terug gooien en hopen dat hij dan ergens maar "vastklikt" Dit is slechts een voorbeeld....hebben hier nou meer "cache-eigenaren last van ??? Ben benieuwd naar jullie reacties Groet, Martijn ( Team Limy)
 4. limy

  Wandelkaart Nodig??

  Hallo medecachers Ik ben nog maar net begonnen en moet dus nog wel het een en ander leren. Maar ik vroeg me af of het werkelijk nodig is dat je een wandelkaart/fietskaart moet installeren? Ik heb er zelf wel een wandelkaart inzitten maar nu vroeg een kollega die ook wil beginnen met geocaching of dit nodig is....dus wie kan ons hier mee helpen Happy caching! (team limy)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...