Spring naar bijdragen

team brick

Leden
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 650
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  februari 2004
 • Lengtegraad
  4.634651
 • Breedtegraad
  52.169649

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  WOUBRUGGE
 1. Besteld bij geocaching.com is de prijs voor USA 30$.
 2. Helemaal mee eens. SandraenKim72, gewoon laten zoals jullie denken dat het goed is. De cache is toch al gevonden! Het blijft tenslotte enkel maar een leuk spelletje. Een beetje relativering kan geen kwaad.
 3. Wat leuk al die foto's! Ik ben direct in ons archief gaan spitten. Eén van de meest indrukwekkende plaatsen waar wij geweest zijn was hier in Luxemburg. Deze door de mens aangelegde snede door de natuur is na jaren weer teruggewonnen door diezelfde natuur. De cache Forgotten Darkness hebben we helaas niet kunnen vinden, maar de locatie in zullen we nooit vergeten.
 4. 3000 Wilxlii van harte gefeliciteerd Ga zo door, zodat we van je geweldige logs kunnen blijven genieten!
 5. Goed dat het hier bekend is gemaakt. Reintje verdient deze mooie herinneringsmunt. En Natuurmonumenten is een prachtig doel. We hebben er twee besteld. Een houden we zelf, de ander gaat op reis.
 6. team brick

  Nieuwste caches

  Wij hebben van beide caches geen bericht ontvangen, wel van een andere cache 28 km verderop. Wij krijgen de mails binnen op ons gmail-account. Zou het daar aan kunnen liggen?
 7. Ons oudste Eekhoorntje Vera heeft vorig jaar (in groep 7) een spreekbeurt over geocachen gehouden. We hebben haar een aantal jaar geleden aangeraden om hem in een van de laatste klassen te houden en niet al in groep 5. Ze begreep nu zelf ook hoe het GPSystem werkte en kon het dus ook goed uitleggen. Ze had van een opblaasbal een wereldbol gemaakt om aan te geven waar de noord en oost coördinaten vandaan komen. Ze had naast de GPSr een munitiekist, een plastic cachedoos en een microcache (fotorolletje) meegenomen, natuurlijk voorzien van logboeken, goodies en TB. Wat ook indruk maakte was een print (A3-formaat) van de cachekaart van Nederland. Aan al die gekleurde puntjes kon je zien dat er toch wel veel caches in Nederland zijn. Veel succes! Magda
 8. Ook wij kenden Reintje niet persoonlijk, maar door het lezen van het forum en de logs heb je het gevoel alsof je mensen al jaren kent. Zo is Reintje de Vos ook voor ons een onbekende bekende geworden. Dank voor al je goede werk voor geocaching.nl. Wij zullen je missen en wensen je vriendin, familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Koos, Magda, Vera en Suzanne
 9. Landing van een vliegtuig met één vleugel op Schiphol 52°21'49.48"N 4°42'43.91"E
 10. 2000 Wilxlii van harte gefeliciteerd met je jubileum. We hopen dat je er nog een hoop vinden mag. De statistieken zijn door jouw jubileum trouwens al de hele dag van slag. Vanmiddag had je bij 'Logs van hunter' al 2000 caches, terwijl je bij geocaching.com nog op 1999 stond. Nu sta je al op 2001. Leuk die statistieken
 11. De kindercache staat de hele dag al online. De cache heet [GME2006] De zes dienaren. Ik kan geen link maken, want .com doet weer moeilijk.
 12. Wat dachten jullie van “Een oppikkertje”? Bij ons noemen we een door ma Brick thuis opgeloste/voorbereide cache en waarvan ze dus denkt de eindcoördinaat te weten een oppikkertje. Onze kinderen houden hun hart vast en beginnen vaak al te zuchten: “Daar heb je mama weer met haar oppikkertjes”. Het komt dan ook regelmatig voor dat we naar een oppikkertje veel langer zoeken dan naar een gewoon buiten in de vrije natuur opgeloste multi-cache.... We vinden ze ook wel eens hoor!
 13. De Aliëns zijn weer zijn geland. Toen deze cache op ons verlanglijstje stond was één van de aliëns net gevlogen. De cache staat inmiddels weer op onze to-do-lijst.
 14. Team Brick bestaat uit Koos (55), Magda (42) en de Eekhoorntjes Vera (10) en Suzanne (7). Koos werkt bij het RIVM op een laboratorium voor geneesmiddelenonderzoek. Magda werkt (als ze werkt) bij het NFI (net als Kees van de Kiddooz). De Eekhoorntjes doen geweldig hun best op school. Naast geocachen houdt Koos veel van lezen (ook op internet). Magda houdt zich bezig met volksdansen en knutselen. De Eekhoorntjes vinden ballet erg leuk om te doen. Daarnaast leert Vera op blokfluitles alle noten spelen die er zijn . Enne wat dacht je van die 9,5 voor haar spreekbeurt over geocachen? Begin vorig jaar kwam Koos thuis met de mededeling dat zijn collega een leuk nieuw apparaatje had gekocht: een GPS. Zou ook wel leuk voor ons zijn, want dan konden we gaan geocachen . Magda dacht: "Daar hebben we Koos weer met zijn nieuwe speeltjes". Maar goed, de grote jongen kreeg zijn zin en we hebben een Etrex Legend aangeschaft. De eerste cache die we hebben gedaan was Eindpunt van Prof. Y. Lupardi, ons beginpunt dus. Het was een natte dag met flinke hagelbuien, maar het vinden van de schat was toch wel geweldig . Vanaf die dag zijn we steeds meer gaan cachen en soms lijkt het erop dat Magda fanatieker is dan Koos. Magda probeert alle puzzels op te lossen, wat lang niet altijd lukt. Inmiddels zijn we uitgebreid met een nieuw speeltje voor Koos : een Mio168.
 15. Werkt perfect vanuit TOMTOM5 Mio digiwalker 168 Microsoft Pocket PC Version 4.20.0 (Built 14053) Bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...