Spring naar bijdragen

Tornado Bram

Leden
 • Aantal bijdragen

  1007
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Tornado Bram

 • Verjaardag 06-12-1964

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 750
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  de maan achter de zon verdween
 • Skype
  bramweer
 • Twitter
  TornadoVos

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord Fryslân
 • Interesse
  Radiozendamateur, elektronica, geocaching, brandweer, enz.
 1. Weet iemand ook of de site en mail adres die we hadden in mijn geval tornado.geocacher.nl of die servers uit de lucht zijn. Mijn site en mail doet het al enkele dagen niet meer. Is mij iets ontgaan of gewoon een technische storing? bvd Bram
 2. Zit ook mij in de rugzak erg handig tooltje al menig maal gebruikt.
 3. Tornado Bram

  Film Kokertjes Gevraagd

  Tip! De dames gebruiken hier oogpads van de DA, zitten verpakt in mooie stevige plastic potjes.
 4. Tornado Bram

  Events

  Dank, dat was me dus nog nooit opgevallen. Bij mij staat echter list newest friesland, maar blijft toch handig
 5. Mooi gemaakt heb BRAMWEER al verschillende keren aangemeld, kom maar op!! Zie je het plaatje niet zet dan je chirp aan.
 6. Ja kan weer uploaden, wat bedoel je met site? Alleen die van mij of alle? bvd
 7. Sinds twee dagen kan ik geen updates meer uploaden. De site doet het nog, maar nieuwe uploads krijgen een foutmelding en zie hem dan op de server als 0 kb. Al een mail naar Kees gestuurd maar nog niets gehoord, zit ook niet op mijn e-mail te wachten natuurlijk. Vraag me alleen af of hij deze mail ontvangt, op de algemene site kun je geen mail sturen. Alleen een aanvraag voor een nieuwe site.
 8. Als er niets over in de listing staat en er is geen voortuincache icoontje, dan is het voor iemand die zo'n voortuincache niet wil zoeken, juist omdat ie in een voortuin ligt, een erg late verrassing als hij pas ter plekke aan den lijve ervaart dat het een voortuincache betreft. In die zin is het wel zo prettig als de zoeker-die-daar-eigenlijk-niet-had-willen-zoeken ietsje eerder dan ter plekke de kans krijgt hem ook over te slaan. Greetz Bloodwoosj. Klopt of je zet het er bij, maar ik heb ook geen moeite met het icoontje . . .
 9. Ik heb hem ook even toegevoegd, alleen ik snap alle problemen over deze caches niet. Niemand zegt dat je deze moet zoeken en loggen en negatief beoordelen. Als je het niets vindt dan sla je een voortuin cache gewoon over. Wel lijkt het me handig om een cachesticker ergens op te plakken. Ik heb ook wel eens bijna in een verkeerde tuin gestaan door een afwijking.
 10. Ik had al tig keren op F5 gedrukt lijkt wel of er een flinke vertraging in zit. Bij mijn profiel ging het wel direct, voordeel van premium ?? Ik heb niets gevraagd draadje kan wel op slot, kan het helaas niet deleten.
 11. Hallo, wie kan mij vertellen waarom het totaal bij mij wel klopt maar bij mijn vriendin niet. Challenges tellen niet mee, is bekend, maar zelfs met de rekenmachine kom ik nog altijd op 660 en niet op 656. Mijn engels is niet zo geweldig om deze vraag op .com te stellen. http://www.geocaching.com/profile/?guid=05712e47-8f07-4d34-bf56-9895ac6d22e0 [Traditional Cache] Traditional Cache 469 [Multi-cache] Multi-cache 53 [Virtual Cache] Virtual Cache 3 [Letterbox Hybrid] Letterbox Hybrid 2 [Event Cache] Event Cache 6 [unknown Cache] Unknown Cache 111 [Earthcache] Earthcache 14 [Wherigo Cache] Wherigo Cache 2 Geocaching Challenges 4 Total 656 * excludes benchmarks and challenges
 12. Dat is knap waardeloos allemaal. Ook vanuit het andere hoge noorden (boven Leeuwarden) beterschap en sterkte gewenst.
 13. Tornado Bram

  Challenges

  Die is er al Bah dat jij plastic kust, maar ik ga lekker ouderwets weer met je mee.
 14. Tornado Bram

  Batterij Laders

  Ook een IPC-1 besteld. Dank Hessel voor je draadje en alle reacties. Als ie niet bevalt Hessel woont een dorp verderop! Alle gekheid op een stokje, aldi, lidl laders geven mij de laatste tijd te vaak problemen. Benieuwd of deze lader sommige batterijen kan opfrissen. Met de voltmeter ben ik er ook achter gekomen dat inderdaad 2 batterijen in de colorado zo'n verschillende spanning hadden dat ik de ene maar weggegooid heb. Bij heel veel laders worden de batterijen ook per twee opgeladen. Erg nieuwsgierig of dit per batterij met de IPC beter gaat. Heb gekozen voor de IPC zonder L ivm ook mogelijkheid tot 12V gebruik, en een functie meer.
 15. Tornado Bram

  Teken!

  11 juni weer drie in het been. Teller staat nu op 11, 2008 - 2006 kan op de teller niet meegenomen worden. Totaal denk ik een 14 teken staan bijna allemaal in mijn agenda.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...