Spring naar bijdragen

Laekense

Leden
 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 450
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  maart 2010

Profile Information

 • Geslacht
  Team

Recente profielbezoeken

2219 profielweergaven
 1. Laekense

  Lanaker Canals Trail

  Een cp is een camperplaats; ik meen me te herinneren dat julli eeen camper hebben, of zit ik nu fout?
 2. Laekense

  Lanaker Canals Trail

  mwa, wel eens van de cave cache Kanne gehoord? GC1TPD8 http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=b7688c8a-8360-469c-a226-840235a6d794 Voor een meerdaagse impressie: Ok, geen 35 km, maar een absolute uitdaging. (en onderweg kom je langs een cp, onder de brug)
 3. Snelcursus Braille Badmintontoppers Avatar en het doodshoofd Hunt for Red October (Nachtcache) Ik weet waar het is De schrik van Catualium Verflucht (ook nachtcache, in Duitsland) (sorry, ik weet de GC-codes even niet, maar de banners staan op ons profiel op gc.com en daar kan je de caches zo aanklikken) Ik heb ook al leuke ideeën opgedaan, bedankt!
 4. Er kan er wat ons betreft wat bij: GC39CM6 Jumanji - een fantastische multi waar je lekker je tanden in kunt zetten
 5. Laekense

  Events

  OK, nu gevonden via hide and Seek a Cache. Als het linkje een PM Feature is, zou ik 'm toch ook moeten hebben, dus ik zoek nog even door. Maar hier kan ik in ieder geval wat mee. Bedankt!
 6. Laekense

  Events

  Die kan ik niet vinden, onder welk kopje valt dat? Premium Features, of Account Options? Of eh, werk jij misschein met Firefox? Ik heb gezien dat je dan toch andere opties hebt dan met Windows Explorer.....
 7. Laekense

  Events

  Geweldig, een tip op de pagina en een kant-en-klare lijst. Bedankt allemaal!
 8. Laekense

  Events

  Al een poos wordt het overzicht aankomende events op geocaching.nl (om wat voor reden dan ook) niet meer bijgewerkt. Kan ik ergens anders een dergelijk overzicht vinden? En ja, ik weet dat ik een pq kan maken, maar dat vraag ik dus niet geogroetjes Lieke
 9. Laekense

  Vergelijk Gpsr

  Een goede kennis is ook aangestoken door het geocachingvirus en wil nu een goede gps aanschaffen. Wij hebben zelf een oregon 450 en zijn daar tevreden over - behalve dat het maken van gevarencirkels ietwat omslachtig is. Ze heeft ook gelezen over de Dakota 20 en vroeg advies. Uit de technische specificaties leid ik tot dusverre af dat-ie behoorlijk gelijkwaardig is, maar hoe zit dat in het veld, met peilingen, grids ed? Graag advies! Gr Lieke (Laekense)
 10. Gelukt! Allen bedankt voor de antwoorden
 11. Onze nieuwe personal geocoin zou ik graag in onze collection opnemen. Maar die funtie zie ik niet meer: wel move to inventory... Is de functie weg of doe ik iets verkeerd?
 12. Prachtige site, staat meteen in mijn favorietenlijstje.
 13. Laekense

  Log Of Geen Log?

  Vandaag toch iets bijzonders meegemaakt: een maagdelijk logrolletje bij een cache die toch al meermaals gelogd is. Ja, het heeft wat moeite (en schaafplekken ) gekost om het kokertje te pakken te krijgen. Bij het loggen op internet zagen we nogal wat found logs : gezien, maar niet kunnen loggen Ook al zijn wij in de ogen van zichzelf "serieus" noemende cachers misschien puntjesjagers, niet geschreven (tenzij toestemming van de CO) is niet gevonden. Lees en huiver......
 14. Laekense

  Wat Coins Te Koop

  oeps, niet goed gelezen, sorry
 15. Laekense

  Wat Coins Te Koop

  Kan ik er ook één kopen? Dat busje linksboven zou ik dolgraag willen overnemen.... mits ongeactiveerd. Laat maar horen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...